**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 11
adrianafedorca spune:
neata
intru si eu cat mai doarme pitica sa vad ce mai faceti
am vazut ca o gramada de pitici raciti si mamici,
sa treaca repede , Cezar a racit prima data la 8 luni si avea niste muci de-i faceai ghem, groaznic a fost, ca nu dormea deloc, pana am descoperit BB si de atunci a fost ok, prima raceala e mai nasoala dupa aia m-am obisnuit
cu diversificarea , am vazut ca intreba Blanca, eu am inceput tot asa cu suc de morcov, apoi mar apoi combinate, apoi am pus putina pulpa de mar cu suc si tot asa acum papam un mar intreg
i-am pus acum 2 zile si br calcica dar n-a prea vrut sa papeasa ca nu i-am mai facut, o mai las
i-am mai dat si para si banana dar tot asa n-a fost prea incantata asa ca am renuntat, mergem cu marul inainte
piureul de legume i l-am dat pe la 5 luni si am inceput cu morcov si cartof , fierte si pasate in care am pus multa zeama, i-am dat vreo 3 zile asa dupa care am inceput sa-i pun in fiecare zi la fiert cate o leguma (telina, pastranac, rad. patrunjel, ceapa, dovlecel, ardei gras, rosie) azi vreau sa-i pun si broccoli
piureul il papa cu multa placere si destul de mult , am ajuns sa-i dau vreo 200 gr, dar nu papa in fiecare zi asa mult
de la 6 luni am zis ca-i pun si carnita(piept de pui)
cam asta e cu diversificarea la noi
laptic papa cam 5 masuri la o masa, de dormit doarme de rupesi eu cu ea ![]()
va pupacim pe toate , nu cred ca o sa mai apuc sa intru zilele astea ca am la treabaaa, azi facem sarmale, piftie, prajituri plus ca tb sa fac curatenie, calcat , sper sa reusesc sa le termin pe toate ca pe 24 seara vin finutii mei sa-l asteptam impreuna pe Mos Craciun 

daca nu mai intru va dorim de pe acum un Craciun fericit si Mos bogat
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
CRIXIA spune:
'neatza din bucatarie!
AM deschis laptopul sa caut o reteta si normal ca nu ma pot abtine sa nu va salut!
Ana e un pic mai bine, dar tuseste inca, iar mucozitatile sunt mai mult in gat. Cornelia se pare ca Vladimir are virusul Anei. Incearca cu homeopate, dar respecta regulile: juma de ora inainte si dupa sa nu primeasca nimik in gura, nu pune mana pe bobitele homeopate, nu mentolat(stiu ca nu e cazul la bb), nu ceai de musetel, nu lingurita metalica. Poate o sa primesc rosii, dar fiecare regula se aplia unor homeopate, nu tuturor, dar mai bine le respect pe toate.
In rest eu sunt cobza, de abia respir...asta e, vad eu cum ma repar!
Danielle mie mi-a venit azi, deci hormonal. Noce io' cu trompele legate, dar ma speriasem un pic cu toate nodurile de acolo
. Exact acum 1 an am constatat ca-mi intarziase, iar seara la test 
Motana asa e ...ma regasesc in trairile paritinlor la primul copil, ma panicam, iar sotul spunea: "Te rog, nu o lasa sa planga, ma doare sufletul!" Se pare ca ei se inmoaie mai rpd decat noi sunt mai sensibili. E bine ca se implica, ca te sprijina! Foarte bine ca i-ai pus laptic in nasuc, asa se zice ca e f. bun.
Sa-ti trimitem niste homeopate din RO..facem o lista?
Pony nu renunta la lichide, mai incerca si noaptea cu ceai rece sau un pic caldut, poate asa cu ochii inchisi, mai mult adormit bb va bea. Cunosc gestul ala de a scoate prin coltul gurii![]()
Pentru cei plecati d'acasa de sarbatori: Sa petreceti cu bine, si sa reveniti acasa sanatosi!
Pentru toata tufa:
Sanatate, sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara, sa uitam pentru cateva zile ceea ce ne apasa pe suflete, sa privim Caciunul prin ochii copiilor nostri!
Craciun Fericit tuturor!
Cris mami de Alexia & Ana
Corinna1982 spune:
Am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE cu sanatate si bucurii!

Sa aveti zmeurici sanatoase, papacioase si dormicioase noaptea (ceea ce imi doresc si mie
) !!!
siacob spune:
buna
Eu azi am program de strans prin casa si smotru, maine facem bagajele si plecam si noi la parinti. E un pic cam nasol ca ei stau la casa inclazita cu sobe si Beatrice inca mai este mucioasa...sper sa nu venim mai racite decat suntem.
Blanca am inceput sa ii dau si eu lui Beatrice supa de zarzavat, suntem inca in faza in care ii dau cateva lingurite de zeama si cu putin morcov pasat. Cand ne intoarcem incep sa pasez mai multe legume si sa marim cantitatea. Poate daca nu racea incepeam deja sa ii dau piure, asa mai asteptam putin.
ungaras spune:
Buna dimineata! Vad ca toata lumea pleaca de acasa. Sa petreceti bine!
Aseara ma plangeam ca nu imi cresc cozonacii. Dupa o ora de asteptat m-am enervat am facut mai cald in casa si i-am pus pe calorifer; si ia uitati ce cozonaci mi-au iesit.
http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaACincea#
Eprima data cand fac si sigur mama si mamaie ar putea sa fie geloase.![]()
Maria-Catalina a dormit bine dar dimineta nu a vrut sa pape.Muci la greu, am mai aspirat dar tot mai raman acolo, mi-e teama sa trag tare.
Diversificarea- la inceput se da zeama in care au fiert legumele? cat? o ligurita, doua? Stiu ca laptele se da dupa dar cata zeama de legume nu am citit nicaieri; si se creste cantitatea cu fiecare zi?
zmeurici mucioase
Corinna1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ungaras Buna dimineata! Vad ca toata lumea pleaca de acasa. Sa petreceti bine! Aseara ma plangeam ca nu imi cresc cozonacii. Dupa o ora de asteptat m-am enervat am facut mai cald in casa si i-am pus pe calorifer; si ia uitati ce cozonaci mi-au iesit. http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaACincea#Eprima data cand fac si sigur mama si mamaie ar putea sa fie geloase. Maria-Catalina a dormit bine dar dimineta nu a vrut sa pape.Muci la greu, am mai aspirat dar tot mai raman acolo, mi-e teama sa trag tare. Diversificarea- la inceput se da zeama in care au fiert legumele? cat? o ligurita, doua? Stiu ca laptele se da dupa dar cata zeama de legume nu am citit nicaieri; si se creste cantitatea cu fiecare zi? zmeurici mucioase |
Super cozonaci! Si eu care ma laud ca imi iese bine mamliga
Nici Maria mea nu a mancat dimineata decat 40 ml. S-au vorbit Mariile?
Acum doarme, sa vedem cand se trezeste daca papa. La cat e de sclifosita la mancare (adica lapte) de 2 luni incoace, nu stiu de unde e asa grasuta. Si nici de dormit nu doarme...
blanca000 spune:
Neatza',
La ce masa ati introdus diversificarea? Eu la masa de 10/11 nu pot ca ea cand mancanca cand nu..asa ca am ales mase de ora 13/14 si pana acum a fost ok...dar ma gandesc ca daca ii dau suc fructe/fructe la masa asta cand sa ii mai dau legume/piure? sau sa incerc sa mut masa asta?
Oare cand ii pot da si fructe si legume la mese diferite bineinteles...?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
siacob spune:
ungaras mie mi-a spus pediatra sa ii dau la inceput doar zeama 3-4 zile. Mai intai 3-4 lingurite, apoi 30 gr, 50 gr, apoi sa incep sa pasez cate o leguma. Eu am inceput cu morcovul...si momentan cam atat
. Mai departe nu stiu sa spun cat din fiecare leguma, cred ca la ochiometru ![]()
lucialu spune:
'Neata!
Felicitari zmeuricilor posesoare de dintisori noi-nouti!![]()
Giova..mmm naspa!Incearca sa te distantezi de problema cu masina acum de sarbatori ca nu are sens sa te mai necajesti, oricum pana nu o duceti nu poti face nik.M-am uitat pe GH Lazar, e un magazin cu tzoale mai finute,langa help net poate meri si iti gasesti ceva de seara.
Inutsa tare soacra ta!
Nu a ta era cea cu tuica la BBeu?
![]()
Bravo tero mic si dulce de Pony!Pofta mare si sa-ti fie de bine!Hai sa dam noroc cu o sticluta de ceai, ce spui? Ca sa aluncece mai usor pe gatut papica![]()
Drum bun celor care plecati la drum!
Motana tu ai maaare dreptate cu afectiunea...eu sunt o infractoare care nu a dormit singura pana la 17 ani
Daca face si a mea la fel...am pus-o!
Si mai ales una bucata tati exilata.
Danielle chiar asa: ce vesti ne aduci? La noi nici ca s-a pomenit ACO de care zici tu. Asa ca eu n-am nici o idee.
Corina aveai si tu dreptate:mai rau era daca nu aveam zmeuricile.Nici nu vreau sa ma gandesc, era pustiu acum cand pot sa compar.Imi vine s-o mananc pe amea.Chiar:voi nu patiti ca in faza cu Tom si Ghiuri...cand tot il pupa pisoaia aia alba,maternala
pe Jerrico pana ii da de gust?
Cu cat o pup mai mult cu atat nu ma mai pot satura si efectiv imi lasa gura apa...sunt o mami canibala![]()
Si noi ne autodiversificam
tzitzi plus o manuta indesata rau
concomitent.
Asteptam sa ne vina un jumper, rain forestu' de la Italy.Maine cu voia lui DD il avem in casa spre dare in folosinta. A vorbit tati cu un mos de acolo si s-a facut. Ne vine si o crema weleda de vant si frig.
Ieri i-am luat steluta de la Tomy si cat i-a cantat a inceput sa vina si mos Eneche
Noi avem 6 kile. Altceva? Pai alaltaieri seara am iesit bezmetica singura, o juma de ora si cand ma intorceam din aeriseala creieri mixati m-a sunat tati pe cel' ca plangea matza de salta camasa pe ea.Asa ca mi-a pus-o pe speaker si am inceput sa-i lului cantecelelul ei(made by me) si s-a facut liniste. Cica arunca niste priviri la tel...
draga de ea.Nu stiu ce o fi zis lumea care m-o fi auzit,ca era strada pustie, liniste si eu cu tel la ureche cantam
Si cu o seara inainte am iesit pe centru cu bebe infofolilta bine si ne-am porcit pe maini si fata(eu cu tati) de la un c..rcolac tavalit in nuca.I-am achizitionat pupei un sfetar superb cu modele rustice si viu colorat.Si ne-am shushuit pe noi de ras, cand am vazut niste nebune imbracate la strampi de matase cu pantoci cuie,papainoage...si mereau mai ceva ca Tincuta lu Turner pe gheata si zapalau,dar erau sexoase
Era un frig de iti cadeau unghiile.
Bine, am vazut si o varianta masculina in tenisi ca dadea bine vizual
Pupa nu avea decat nasul afara, a dormit bine de tot si apoi acasa tot asa mi-a dormit toata noaptea cu trezire pt papa.
Ma duci sa pui restul de perdele la masina si sa vaz ce facem, ca avem treaba.

Sarbatori fericite zmeuricilor care pleaca in vacante!
siacob spune:
blanca eu am introdus la masa de la 13, n-am tinut cont ca tb sa nu fie chiart nemancat copilul. La mine la ora aia era ora de masa, intai supa apoi san
.
ungaras super au iesit cozonacii