**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 12
lucialu spune:
ps:unguras cozonacii ca cozonacii btw felicitari dar ce cozonacel cresti tu acolooooo

Corinna1982 spune:
Lucialu, de pu(a)pat o pu(a)p si eu si tare imi place ca ii place si ei si la nimeni nu rade cum rade la mami.
Cat despre afectiune, eu am dormit cu mama in pat pana am plecat la facultate, si practic nu am dormit niciodata singura ca am avut grija sa ma marit repede. Si tare imi place sa dorm cu Mariuca, cum isi baga ia mititica nasul in pieptul meu...
lorelay_28 spune:
Salutare,
mai fetelor mi-ati facut chef de gatit...Am fost asa de suparata ieri cand am aflat ca nu-mi vin banii ca pur si simplu nu mai aveam chef de nimic. De dimineata m-am trezit la fel de posomorata...dar cand am citit pe aici ce gatiti si mai ales cand am vazut cozonacii lui Ungaras mi-a venit si mie cheful de pregatiri. Nici eu nu am facut cozonaci pana acum si poate incerc![]()
Am vazut ca vorbeati de diversificare. Si noi vrem sa incepem in ianuarie. Deocamdata acum Maya nu vrea sa primeasca nimic altceva decat tzitzi. Eu i-am mai dat suc de morcov si de mar dar vad ca de la o vreme nu le mai vrea. Nu mai vrea nici ceai...
Va uram si noi de pe acum, in cazul in care nu mai intram, Craciun Fericit si La Multi Ani!
Drum bun celor care calatoresc.
Va imbratisam cu drag
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
pooh spune:
Ungaras,

La mine in casa e o dezordine si harababura,nu stiu cum o sa termin ce mi-am propus,n-am chef de nik
Mai avem niste cumparaturi de facut si mi-e groaza.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Moniland spune:
Despre diversificare nu stiu nimic. Am primit si eu cateva sfaturi si mi se par logice, deci le voi urma. Sa incep cu suc de morcovi cate 1 lingurita/zi si dupa cateva zile cresc nr linguritelor. Sa continui cu supa de legume. La inceput morcov si probabil cartof si tot asa mai introduc cate o leguma. Supa de legume o voi transforma in pireut. Dupa cateva zile, habar nu am cate, sa introduc in alimentatie fuctele, respectiv marul. Daca incep cu fructe e f. probabil ca fetitele sa nu mai accepte legumele. Nu stiu cum e cu cerealele in laptic.
Si o chestie importanta nu se inlocuieste masa de lapte cu alimentele, nu la inceput. Daca pana acum manca 150 lapte nu pot sa-i dau in schimb o lingurita de suc de morcov caci e clar ca nu se satura. Voi respecta orele de masa si intre voi introduce sucul de morcov.
Fetelor, ce aveti ideei despre diversificare, va rog sa ma corectati daca credeti ca ceva nu e ok.
Nu stiu daca fetitele mele sunt pregatite pt alimentatie, dar eu una nu sunt. Cel putin anul acesta nu voi incepe diversificare. Dar in 2010 obligatoriu. ![]()
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Simina1980 spune:
Salut!
Ma numesc Simina si am si eu un zmeurel Razvan-Alexandru nascut pe 24 august.Va urmaresc de cand am ramas insarcinata si citesc zilnic insa pana acum nu am avut curajul sa ma alatur voua.Sper sa ma primiti si pe mine in gasca!
Simina1980 spune:
Sa va dau si datele mele sa ma treceti in lista cand aveti timp:
Nume bebe-Razvan-Alexandru
Data nasterii 24-august-2009
Greutate nastere-3.000 gr
Inaltime la nastere-50 cm
Scor apgar-9
Nastere la maternitatea din Medgidia-naturala fara epidurala
Mamica de Razvan-Alexandru
CRIXIA spune:
Simina, felicitari pentru curajul de a te alatura! Cum ii spui lui bb, Razvan?
Lucialu, super faza cu cantatul la telefon!
Cris mami de Alexia & Ana
Simina1980 spune:
I-am pus baiatului 2 nume unul ales de mine(Razvan) si unul ales de taticul lui insa ii spunem pe al treilea nume adik Andu(Andutu).Cand va creste va alege el ce nume ii place.Multumesc de primire,fetelor!
Mamica de Razvan-Alexandru

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)