**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:

am umblat la greu azi...Edi mi-a url;at prin fiecare magazin, nu am putu cauta nicio tinuta de rev. imi vine sa-mi iau campii. masina e cum e, maine plecam la Alba si nu stim cu ce, bagaje nefacute, eu nemancata
....
ma pun sa va citesc si revin:
Uliiasi, Pooh, Luisa felicitari pt. dintisori. ce norocoase sunteti
.
Lorelay of...lasa ca ea e mica si nu stie. Nici la edi nu i-am luat nimic...bunicii mi-au zis sa le cumpar eu ca ne dau banii, dar nu am stiut ce sa-i iau. mai bine cumpar in ian. la reduceri, nu avea rost acum.
Motana mersi.
Crixia e ceva balsam de uns pe piept, pulmx baby parca...sau mai sunt si picaturi carvol, cargol nu mai stiu...sunt capsule se inteapa si se picura in apropierea copilului, respira usor noaptea.
Elenada vad ca si la voi e cu circ in masina...si la noi, cand merge e ok, la semafoare sau daca opresc motorul urla.
Moniland am luat si eu portmoneu d ela Benvenuti la 49 lei. cred ca la fel ai luat si tu.
nu sunt priceputi asta e. au aparatura, dar vorba lui Lucialu nu stiu sa citeasca diagnosticele
.
Tanimi mersi...stiu si eu de coifuri si tigara in urechi. acum nici nu stiu ce am avut...sau am.... Nu mai am timp sa ajung si la dr. pt. mine.
Cornelia, Inutsa la fel ii dau si eu: dizolv in 5 ml apa un tub si ii dau jumate dim., jumate seara.
Danielle esti sigura ca e cu ochisori? nu cred sa fie problema...nasa noastra a ramas gravi in timp ce lua anticonceptionale...tot aia e. Bb e perfect sanatos, mergi rapid la un doctor.
Pooh super ca si-a revenit balazs. eu mai am putin de dat jos...am 65 si sunt multe...azi nu mi-am gasit nimic care sa intre pe mine la mango, Rinascimento
.
Bine ai primit banii. doar alocatia nu se da pe luna in care e nascut bebele.
am auzit fete care au facut cozonac in masina de facut paine. reteta nu o stiu. doar alautul, caci l-au copt la cuptor sa aiba forma frumoasa.
Moniland ce harnicuta esti
. si mama facea azi prajituri.
Uliiasi ai incercat cu comprese cu apa rece? gel de arnica?
nu mai pot citi ultima pagina...sunt asa de obosita...merg sa mananc ceva si sa ma ocup de bagaje.
acum ca e si sotul acasa si sta cu micul terorist.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Motana spune:
Crixia, am luat vick de bb de ala cred ca e super pt. ca deja Daris respira mai bine.
Am facut de toate, i-am pus si laptic de-al meu in nari imi amintisem ca citisem ca remediu, ca e un fel de antibacterial
, am dat comanda si de un aspirator nazal gen BB dar se trage cu gura, cred ca e ok.
Ieri nu a mai avut febra, am iesit la plimbare ca era soare si azi noapte a dormit vreo 3 ore cu Luis in scaunul miscator
si apoi in pat. Sper sa treaca repede. Oricum, e nasol, pt. mine ca prima experienta, am fost si nervoasa si nitel speriata, nu stiam ce si cum. Luis era plouat zice... "ma doare sufletul"! (in rom. stie, hehe) eram doi nestiutori, el cauta pe net, suna la pediatru, io la fel cautam, intrebam...
Si eu in perioada Craciunului is mai trista asa, dar ieri ascultam niste colinde si am simtit asa o implinire sufleteasca, poate ca de mica imi placea tare perioada asta nush. Am zis deh, acum suntem o familie, toti 3, oriunde am fi tre' sa stim sa ne bucuram. Fetelor, probleme avem si noi toate, nu numai in Ro, asa ca suntem la fel
Poate unii nu se exprima atat de mult, de aia pare capra mai roz in alta curte 
Azi facem salata boeuf, vinete, mancare rece si daca putem maine sarmale. Apoi pe 26 e si ziua lui Luis si planuiesc un diplomat.. sa vedem daca iese.
Va 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
laura.s spune:
Yupiiiii!!!! A facut kupilu' KK 

Aveam si noi un of pe suflete... Acu' ne-am linistit... sotul, de bucurie, a baut un sprit si a uitat ca trebuia sa se duca la tenis
.
Multa sanatate zmeuricilor bolnavioare! 
Felicitari pentru dintisori, Pooh, Uliiasi si Luisa! Sa vina si urmatorii fara durere!
Moniland, ce prajituresti tu acolo? Mi-ai facut o pofta...
De cand citesc forumul asta m-ati facut cu capul de atatea bunatati cate gatiti...
Ieri ne-am masurat si noi... Ruxandra are 67 cm, la 4 lunite si o saptamana.
Va dorim spor la pregatirile de sarbatori si la
!
Sarbatori fericite si multa sanatate, sa va bucurati de tot ceea ce este frumos in viata voastra alaturi de cei dragi! 
blanca000 spune:
Hai sa mai apar si eu..ca de cand am racit tot mai rarut viu la voi 
Tot racita sunt, acul la etapa de muci
, parca am robinet nu nas..stau cu masca si ma enerveaza. Evei ia trecut, a avut febra doar in noaptea aia, mai are putini muci dar ii dau cu ser si apa de mare si trag cu BB..e mai bine,
Aseara am adormito si sa trezit saracuta ca nu putea respira desi ii trasesem la baie nasul..asa ca am luat MAREA HOTARARE sadorm cu ea in camera ei aseara..asa ca am tras canapeluta si ne-am bagat amandoua acolo..vai ce bine a fost..mmm..doar ridicam un ochi la miscarea ei nu hop din pat, nu fuga in alta camera, nu stat in fund...totusi nu optez pentru varianta asta comoda, trebuie sa ne stim fiecare locul la dormit ca altfel unde ajung..asa ca in seara asta fiecare la locul ei..sper.
Nu am chef de nimic cu raceala asta, abia am calcat, trebuie sa dau cu aspiratorul si nu am chef, sa fac ordine si nu am chef, mancare nu am..cica imi face mama sarmale, saalta si friptura..eu nu am chef..sunt racita si ma simt naspet...
Aaaa de vreo 2-3 zile am schimbat ora de baita si nani cu cca 1 ora asa c ain loc de nani la 22 jumate e acum 21 juma' ..e ceva..insa orele de masa de noapte s-au decalat si ele
..uffff..
Aaaaa si inca ceva
..am inceput diversificarea..adica i-am dat ieri si azi 2-3 lingurite mici de suc de morcov, ii dau si mine si apoi incerc 3 zile cu suc de mar..apoi ii dau combinat..apoi vad eu.
Chiar cand incepem si noi sa vormib de diversificare..care cum incepem, care cum dam..ca deja e cam momentul..
Fug la nani..am luat un paracetamol, o mandarina (vit C
) si un dus fierbinte...poate imi trec ein noaptea asta.. mda..
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
noce spune:
Danielle, ce are mosu'-n tolba pentru tine?
Ne tii in suspans pe toate! Daca are ochisori, felicitari, sa vina sanatos(a)! Tocmai citeam aseara aici pe forum de o mamicuta care avea trompele legate si a ramas insarcinata cu al treilea bebe. Simina o cheama, are o poveste foarte frumoasa.
Mamici de dintosi, felicitari! Sa vina si altii fara durere!
Fetelor, lasati butoiul de sarbatori! Sa ne bucuram ca suntem sanatoase si ca avem asa comori langa noi! Bine, e usor sa vorbesti cu frigiderul plin, dar pana la urma Craciunul inseamna mult mai mult decat cumparaturi, cadouri, haine. Nu vreau sa tin predici, adica sa-mi iau rosii in fata, dar eu chiar asa simt. Astept cu nerabdare sa-mi usurez si sufletul (sper ca maine) si apoi sa ne bucuram in pace unii de altii, sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare seara in care imi vine sotul acasa si pentru fiecare zi petrecuta cu minunea asta de copil, ca inca nu-mi vine sa cred ca-i al meu.
A, si sa stam in pat sa ne uitam la filme de Craciun cu micul gugulan intre noi!
Va urez si eu sarbatori fericite! Ma gandeam nostalgica azi la Craciunul de anul trecut, a fost frumos, dar nu l-as schimba cu Craciunul de anul acesta cand il avem pe bebe si va fi cel mai frumos de pana acum. Maine facem cozonacii, sarmalele vege, racitura de ciuperci si/sau de peste si salata bouef fara boeuf, iar joi impodobim bradutul si casa. Suntem si noi cam in urma cu treburile, dar asta e, facem cat putem.
Va
si va [hug] cu drag, prietenele mele!
Sarbatori minunate cu copii sanatosi si frumosi!
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Cu carutul prin zapada
pooh spune:
Hai ca ma apuc si eu sa ma documentez in leg. cu diversificarea....Nici eu nu gasesc materialul trimis de Alinutza,il are cineva?daca da,va rog frumos sa mi-l trimiteti si mie!
Blanca,noi o sa incepem diversificarea dupa ce implineste 6 luni....pe la mijlocul lu' ianuarieSanatate multa tie!!!!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ungaras spune:
Noce, am facut si eu sarmale vege acum 2 zile, de test, sa vad daca fac sau nu de Craciun. Au iesit super si noroc ca s-a terminat mamaliga ca manca sotul pana sa crape. Acum am framantat 2 cozonaci, tot de proba dar cred ca proba raman ca nu vor sa creasca. Am facut cald, nu am deschis nici o usa. Nu vor si gata. Sa-i bag in san?
Dupa baita i-am aspirat nasucul zmeuricii si a iesit ceva dar a si plans. Acum doarme dar nu mai sforaie.
Fetele care plecati la drum, sa aveti un Craciun linistit,sa va bucurati pentru Sfanta Nastere a Domnului, sa deschideti usile si sa primiti colindul!
Drum bun si sa ajungeti cu bine.
Cornelia spune:
Buna noaptea
!
Nu suntem sanatosi. Am culcat copiii, am adus-o pe mama si am plecat la cumparaturi. Doar ce ne-am intors
. Asta si pt. ca eu nu am putut deloc sa ies din casa de o spatamana. Nu mai spun ca noaptea trecuta a fost de groaza. Am avut iar niste dureri de cap si de toate alea, de credeam ca o iau de la capat
. D ela prandz ma simt si eu mai bine. Sper sa fiu asa si maine, ca nu mai pot.
Blanca, stiu ce aiurea e. Nici eu nu am putut sa fac nimic. Sanatate multa!
Motana
. Asa m-ai induiosat cu ce ai scris despre priam experienta cu Daria bolnavioara. Multa, multa sanatate ii doresc puiutei mici!
Si Vladimir saracul e tare rau d edoua zile. Plange sau doarme, nu are chef de nimic. Tuseste cam urat
. Din nasuc nu ii iese nimic, dar haraie din gatut si nu poate respira bine. La noi Oscilococcinum nu prea are efect. Eu le tot dau si celor mari dar niciodata nu am simtit cat de cat vreo ameliorare
.
Giova, Mamidevladut drum bun sa aveti!
Danielle, nu as crede ca e bb, daca zici doar de simptome, el pot fi chiar de la anticonceptionale. Oricum, fa un test de sarcina!
Uliasi, Pooh, Luisa, felicitari pentru primii dintisori! Ce bine ca au iesit fara durere. Pe Vladimir il mai chinuie si dintisorii
.
Giova, exact asa era si Stefan: plangea in masina cand opreama la semafoare. Ce haos era in masina! Trebuia sa fim mereu in miscare. A, mi-am amintit ceva: ma uitam la pozele voastre si ma intreaba Stefan cine e Marco. Vine si Maria si zice: Ia uite Stefan ce seamana baietelul cu tine
. Nu stiu cum i s-a parut ei, dar din ce tot spui de Marco, chiar seamana
.
Laura, felicitari pt. kk ![]()
![]()
Ungaras, sanatate si Mariei-Catalina!
Lorelay, imi pare rau ca dosarul tau nu a fost procesat! E atat d etrist. Ma gandeam si eu ca sunt atatea mamici care chair nu au alte venituri si ce se fac chair acum de sarbatori. Felicitari celor care au primit banutii de CIC. Eu abia am primit alocatia
si decizia pentru CIC. In ianuarie presupun ca intra si banii. Ar fi fost groazanic sa nu am acum decat o mare gaura in card
. Intre timp eu am luat salariu, premieri etc de la serviciu. Macar in privinta asta la noi e inca bine. De la anul nu stiu ce va fi, ca ne baga si pe noi in aceeasi oala ci bugetarii.
Noce si eu ma gandema la Craciunul de anul trecut
. Atunci inca veam indoieli si o mie de temeri. Acum nu imi vine sa cred ce minune am sub brad.
Motana spune:
ungaras vezi drojdia! Pachetelele is diferite, tre' sa scrie pt. cata faina e fiecare, nu merge mereu cu retetele din ro, am patit si eu si alte fete. nu are d c sa nu creasca daca e cald. succes! Io anul asta crek zic pas la cozo, desi 1 data cand am facut au iesit super 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Cornelia spune:
Despre diversificare (ca suntem printre primii care papam si altceva
):
Am inceput acum aprox. o luna (cu cateva zile inainte de 5 luni) direct cu piureul de legume (morcov si albitura). I-am dat la inceput de consistenta mai scazuta, iar acum e un piure grosut. Intre timp am mai adaugat: dovlecel, cartof si ieri si brocoli. A mers totul f. bine la Vladimir. De la inceput a parut dornic sa manance. Deschide gurita imediat, nici nu am timp sa umplu lingurita. I-am mai dat de vreo saptamana mere, intai coapte apoi crude si putina banana.
Dar e complicat cu gatitul
. Eu ii fac pentru doua zile si ii pun a doua portie, pasata direct, in frigider. A doua zi i-o incalesc la bain marie.