*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)
Raspunsuri - Pagina 9
anda77 spune:
pai noki, sa stii, se poate verifica cu data realizarii pozelor, majoritatea sunt in ziua si seara dinainte de dead-line.
corap, am si io o casa nepostata. desi am muncit cel mai mult la ea:) cred ca ar fi trubuit sa facem schimb de materiale ne-folosite, poate urcam amandoua in top:)) am facut o casa din barne. o sa pun poza zilele astea. am muncit ca o sclava la casa din barne. aveam un snop de sipci de pus pe marginea geamului, deja vopsite. (eu am ceva usi cu geam in casa si mi-au ramas de la ultima renovare). asa ca m-am apucat sa tapetez o casa din carton cu sipci micute. am taiat fiecare bucatica din sipca mare cu un fierastrau de mana (de-ala adevarat, nu cu panza de bomfaier) de la tata!. mentionez ca lemnul sipcilor este de calitate. mi-au iesit ochii la fiecare taietura. numai ca nu am reusit sa le tai perfect si, dupa ce le-am lipit pe scheletul de carton, la colturile casei, barnele se cam loveau urat una in alta, una e mai scurta decat alta cu juma de cm chiar etc. asa ca am aruncat-o in pivnita:) ca sa nu adaug in plus kitsch-ului deja prezent:)))
acestea fiind zise, felicitari inca o data castigatoarei. o sfatuim sa nu vina la intalnirile colectiei cu swarovskiul atarnat la gat ca eu nu raspund de mine:) in acele momente:)
Noki_Lara spune:
Hai ca ai fost tare de tot cu bijuteria, Ando!
Mai bine zi-mi cum ai iesit din tara in Franta: cu buletin sau pasaport?
Intrebare valabila si pentru Corapina barcelonista,
Mitza franceza, Tania englezeasca etc...
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Eu am zburat in Spania cu pasaport ca-l am. dar nu vad de ce nu te-ar primi cu buletin, fiind in UE.
Esti sigura ca Malta e in UE?
Voi n-aveti oricum pasapoarte ca ati fost in Turcia?
Mandy nu am reusit sa-ti vad pozele, imi cere parola.
corap spune:
malta e in ue si te primeshte si cu buletinu.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
Noki_Lara spune:
Dap, Lavi, Malta e din 2004 in UE, mai mult, chiar in zona euro. Nu gasesc pasaportul lui Adila - nu stiu ce unde l-a imprastiat habaucu'.. si daca-mi ziceati de pasaport incercam sa rezolv ceva la Bistrita. Cei de la agentie zic tot buletin, dar vroiam sa cercetez piata reala.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
a zburat un prieten in grecia acu' cu buletinu'. eu folosesc pasaportul si-n zbor si cu auto fiindca trebuie si la alte chestiuni prin strainatate, diverse ce faci p-acolo. de exemplu cand te opreste politia rutiera, iti cere pasaportul, devin nervosi daca le dai buletin romanesc. plus mai trebuie la diverse inchirieri p-acolo, spital Doamne fereste - impreuna cu asigurarea etc.
mandyksch spune:
Cristian si Victor
, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si la punga grosi! 

Legat de job...nu prea am avut timp sa ma gandesc ca am fost destul de prinsa cu treburi. Totusi putine emotii tot am ca asa sunt eu rac titpic, imi place ce cunosc si mi-e cam teama de necunoscut, dar amu' musai sa ies din carapace ![]()
Lavi, parola e acolo in mail, da mai scriu odata imediat.
Masinuta sper sa o amortizam ca altfel...desi ne asteptam la acest deznodamant, cu pierderea serviciului sotului, totusi e nasol sa nu prea mai ai o plasa de siguranta.Bine oricum ca datoria o avem in familie, adica la ai mei, pe termen nelimitat. A, si nu e noua, e din 2001, a ales-o sotul pe principiul: ne trebuie la carat scule, si mers in vacanta in varf de munte pe drumuri desfundate, ca nu vom mai merge in strainatate in concediu in viitorul apropiat.
Eu nici nu ma gandisem la masina de genul asta.Da' el zice ca e ok (vreo 3 luni a tot frunzarit, citit pe Net), mai ales ca in prima faza mi-a facut capul calendar cu un Suzuki Jimny cu 3 usi si practic fara portbagaj.Cam asa arata masinuta si e neagra.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160380840667
Kriszti n-a mai facut febra, nu mai tuseste noaptea, doar ziua, dar tot mai rar, inca destul de urat, muci are mai putini asa ca am decis sa sar pediatra.Sper sa nu fi luat o decizie proasta.
Unde pot vedea si eu satele, ca nu am apucat?
cristinamh spune:
multumim tuturor pentru laudele, chiar daca suntem ultimii, conteaza ca ai mei copii imi spun.. "al nostru e cel mai frumos!".
ne-a placut sa-i facem o poveste, o compozitie, sa-l inveselim, sa fie placut la privire. in rest, asta e... daca am pus prea mult figurine ce trebuiau depunctate...
noki, pe locul 2 copiii pe-al tau l-au pus. asa ca felicitari si din partea lor!
eu am improvizat pagina de pe site-ul colectiei, incepuse sa dea erori de incarcare de la atatea poze, asa ca am simplificat. oricum, raman linkurile, si sunt toate la un loc.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
coralia76 spune:
Victor La multi ani si de la noi!
Ma intrebam si eu daca se poate calatori doar cu buletinul in UE cu avionul ...nu ca as avea vreo sansa de calatorie in viitorul apropiat
..dar m-a intrebat zilele trecuta o prietena despre acest lucru....Deci e bine de stiut ca da...o sa o sun si o sa-i spun..daca n-o fi aflat intre timp din alta parte....
ioana_77 spune:
Io-s tare dezorganizata si uituca cu chestii importante. deh, neuronul meu e demult in vacanta, imi cer scuze.
Cristi de Maria, La Multi Ani sanatosi, voiosi, plini de bucurii si momente frumoase alaturi de familia ta draga!
Victor de Ilenutza, La Multi Ani! Noroc, sanatate, fericire si voie buna!
Mihaela, mii de scuze, e doua oara cand intrebi si nu raspund
Stef e momentan bine, i-au iesit la analize ceva ciuperci in scaun, ia tratament si e sub observatie medicala. Temperatura cred ca a avut-o de la rosu in gat, eu nu credeam ca de la asa ceva poate urca pana aproape de 40