*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy sanatate multa lui Kriszti!
Am vazut pozele, Kriszti este un frumusel si jumatate, sa va traiasca si sa va mandriti cu el!

Ioana sanatate lui Stefan!
Febra 40 de la viroza au facut si ale mele, inclusiv Silvia. O data cand era ea mica < 2 ani, am ajuns cu ea la urgente si am avut norocul sa dam peste o pediatra mai in varsta care ne-a zis: da, aproape 40 si o sa mai faca, asa e viroza care circula, sa nu-i dati antibiotic. Nu i-am dat si i-a trecut. Era viroza doar cu rosu in gat, muci, tuse, nimic.

Alinus la super reteta ta de Choux a la creme, daca faceai gogoloaiele - 3 portii crema trebuie o portie sau 2? Am facut de vreo 3 ori reteta dar nu mai stiu cata crema am facut, insa stiu sigur ca nu triplu.
Nu stiu daca stii, cunostinta noastra comuna Oana M din Alba asteapta o fetita la anul in mai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello!

Multumim de urari ! Tocmai ne-am intors de la petrecerea lui Cristi, copiii sunt storsi, dar fascinati de jucariile primite, asa ca profit de putina liniste...

Citit in mare viteza paginile de azi, vazut clasamentul juriului. Sunt oarecum dezamagita. Nu contest decizia, dar arata prost sate asa frumoase pe ultimele locuri. De fapt, n-ar fi trebuit sa existe ultimele locuri .
Cel mai tare ma dezamageste ca ati depunctat-o pe Alesxandrina pe motive de regulament, constructiile si personajele ei sunt de departe cele mai laborioase. Numai cine a incercat sa faca un acoperis in mai multe ape isi da seama cat de dificil poate fi. In rest, ca si impresie artistica, evident ca aprecierea e subiectiva. Iar din pacate clasamentul reflecta in prea mare masura grilele.
Na, asta e parerea mea de om stors dupa zilele grele din ultima vreme, nu va inflamati va rog .
PS. Pe satul Corapinei as da bani ca sa-l am acasa, are un super-aspect comercial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Cristian! sa cresti mare, sanatos si la punga gros

felicitarile mele castigatoarei desi dupa parerea mea toate merita sa castige, asa ca inca odata in fatza voastra pentru toata munca depusa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Maria ai dreptate, sa stii! Mie mi-a iesit alt clasament din grile decat clasamentul meu subiectiv.
Si la fel, ai de 1000 de ori dreptate, nu trebuia sa iasa nimeni mai jos de locul 3.

Pe viitor as propune criterii asa:
1. Complexitatea proiectului (masoara efortul depus)
2. Originalitate, creativitate, idee, stil (aici intra si diversitatea materialelor folosite si materiale mai putin uzuale samd)
3. Calitatea si maiestria executiei
4. Impresia artistica = cat de mult mi-a placut, ce-mi transmite sau nu opera

Eventual notate de la 1 la 5 cu ce nota vrea fiecare, pt ca un clasament sa ponderi aiurea (sa zicem ca toate lucrarile au avut complexitate egala, trebuie sa pun totusi niste ponderi care contrabalanseaza ponderile la originalitate unde sa zicem clasamentul e mult mai clar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Felicitari Noki si cand m-oi pune pe picioare ramane sa ne vedem sa-ti inmanez premiul

Nu am citit nimic din urma, nu ma injurati va rog, de sambata zac ca un caine cu o viroza urata cu febra 39 coroborata cu o bronsita. Vai de zilele mele, abia azi la pranz m-am urnit sa ma misc prin casa, deja am trecut pe antibiotice si mi-e mai binisor insa am luat-o razna cu bila. Din cauza medicamentelor. Deci e ca dracu. Noroc cu mama ca ma ajuta cu pregatirile, altfel de Craciun mancam la MC Donalds

Revin cand sunt pe deplin refacuta, sa-mi exprim si eu parerea ref la sate si consurs

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Sanatate multa, Madau!

Mergi la inceput

Madau sanatate multa, ai grija sa nu dai in pneumonie!

Mi-e dor de mandrele mele, abia astept sa mergem la ele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , multa sanatate!

Lavi , cand plecati dupa fete?

eu maine fac fursecurile pentru Craciun, am emotii mari pentru ca incerc niste retete noi dar abia astept mai ales ca ma "ajuta" si Bia

am plecat la si la somn, noapte buna colectie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ioana_77, Madau sanatate voua si copilasilor!

Noki felicitari, tu mai meriti un premiu pentru entuziasm.

ia uitati ce emoticon imi place mie: ei, amintiri frumoase?

Corap acum, ca s-a terminat cu jurizarea, pot sa-ti spun ca am ramas impresionata de satul tau. Mai bine te lasi de actuala ta meserie si te reprofilezi, ca, zau, ai un dar, e pacat sa-l irosesti. Ai imaginatie, bun gust si maini indemanatice. Felicitari pentru sat!

Ce faceam eu acum 20 de ani? Tema la trigonometrie, ca ne daduse profu de facut 500 de exercitii in vacanta de iarna. 500 de ecuatii aritmetice, 500 de alte chestii matematice (ce credeti, ca mai tin minte cum se numesc?) Dar bine mi-au prins ca am luat la facultate fara meditatii.
Insa ce voiam sa spun: acum 20 de ani faceam cu totul altceva decat ceilalti, care se lipise de tv sau iesise in strada. Ei bine, acum, dupa atata amar de vreme fac la fel: cu totul altceva decat restul lumii, care se inghesuie prim supermarketuri dupa cumparaturi. Eu am stat la birou pana la 8, ca se gasira ceva urgent de rezolvat. Istoria se repeta. Mi-e frica sa ma gandesc ce voi face peste inca 20 de ani.

Pe voi n-are rost sa va intreb ce faceati la revolutie, ca la cat sunteti de tinerele (majoritatea), probabil o sa raspundeti ca va jucati cu plastilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cum a tradus Ilinca iconitele:
- asta isi sparge capul
- asta consuma
- asta are moate pe creier
- astuia ii lumineaza fata
- asta sta in ploaie si se enerveaza
- asta face "pa pa, va iubesc"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput