*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
Cam gata bagajele...maine dimineata pe la ora 8 plecam la Bistrita.
Madau, sanatate multa si refacere rapida ca sa prinzi din urma gatitul craciunesc!
Mie mi-a ramas un gust amar privind acest concurs si comentariile subsecvente. Serios.
Asa ca pe viitor fie se decide o tema de bricolaj FARA ideea de concurs, adica doar sa prezentam productiile finale, fie eu personal nu mai particip, ca mi se pare ca se transforma o activitate extrem de placuta si draga mie personal intr-un mare balci si sursa eterna de comentarii.
Oricum, eu personal nu bricolez doar cu ocazia competitiilor forumesti, ci saptamanal pentru propria placere. Asa ca zau daca simt nevoia sa fie stricata aceasta placere.
Feli- de coma Ilinca! Tare mi-e draga!
Si emoticonul tau recunosc ca-l plac si pe el.![]()
Acestea fiind spuse, va doresc un Craciun placut alaturi de familie si multe bucurii in zilele care urmeaza!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
felicia74 spune:
au, ce-am uitat:

Cristian de Maria si Victor de Ilenutza, la multi ani, sa ajungeti baieti mari si sa va iubiti mamicile
Noki drum bun! Mai vii doar pe 2-3 ianuarie, nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
meems spune:
Cristi, La Multi Ani! si multe bucurii in sanul familiei tale dragastoase si amatoare de drumetii! Maria-Alexia, sa-ti traiasca printul mostenitor ![]()
Victor, Multi Ani fericiti alaturi de fratiorul si parintii tai! Ilenutza, sa-ti traiasca feciorul cel mare ![]()
Madau, multa sanatate, sa te pui pe picioare in curand!
Ioana, refacere rapida Mariei! 
Noki, drum bun!
soanso spune:
buna dimineata,
Cristi, La multi ani ,multe bucurii, o copilarie fericita alaturi de familia ta.
Maria sa aveti parte numai de zile fericite si multe calatorii .
Victor,sanatate, bucurii si multe cadouri frumoase .
Noki,
nu mai fi suparici cu concursul, e normal ca fiecare sa-si doreasca locul I , nu cred ca e vb de invidie sau de rautate.
Drum bun spre Bistrita si un Craciun fericit alaturi de cei dragi.
Mada, insanatosire grabnica, noroc cu mamele, bunicile care ne ajuta cu copilasii.
eu sunt suparici, s-a defectat ceva la panoul electric schimbat cu renovarea si tb acum sa sparga peretii sa schimbe nus ce fire. morr de nervi.pana una alta toata casa e cu prelungitoare...
lavi02 spune:
La multi ani David!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa-ti cultivi inteligenta si sa-ti largesti preocuparile si sa ii arati un pic mai mult lui mami cat de tare o iubesti!!!
Noki hai mai nu te supara 

Sunt de acord cu tine ca fiind concurs iese naspa pentru ca de fapt toate lucrarile sunt frumoase si e nasol sa le ierarhizezi.
Drum bun la Bistrita si apoi in Malta! Craciun linistit si concediu super! Abia astept pozele!
Feli foarte misto comentariile Ilincai!
Eu acu' 20 de ani imi terminasem temele pe vacanta (ca am avut mai putine) si stateam cu ochii in televizor. De fapt rasuflam usurata pentru ca pentru noi la Timisoara au fost mai nasoale primele zile in care se auzeau impuscaturi la greu si se murea in centru si nu stiam daca Bucurestiul se va ralia cu noi sau vom ramane singuri si se va termina nasol.
Catutza abia maine dimineata plecam, azi suntem la servici cu un chef "nemaipomenit"! 
Intre timp fetele au impodobit bradul iar azi fac cozonaci cu bunica 
soanso of, naspa cu panoul! Spor la lucrari!
corap spune:
he, he, he :) ia uitati ce bricolam aseara cu copiii AICI - catuza, stai linistita ca o sa-ti iasa cozonacii pufosi si frumosi!
Am pus si cateva poze de la ziua lui Andrei ziua lui Andrei , poate pana la Pasti reusesc sa urc si de la serbarea de Craciun
LA MULTI ANI, David
sa ai parte de cate plimbari cu trenul si metrol iti doresti ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
lavi02 spune:
Corap tare scumpi copiii tai!
Printre picaturi imi clatesc ochii cu pozele voastre din Barcelona 
Mihaelutat spune:
As dori sa fac cateva scurte comentarii legate de concurs.
regulile generale au fost fixate de concurenti si luate la cunostinta. S-au acceptat exceptii in doua cazuri, nu doar in unul, satele in cauza nefiind depunctate.Poate au fost date note mai mari celor care au respectat intocmai regulile coroborat cu impresia personala a fiecarei dintre noi.
Credeti-ma ca e foarte greu, din postura de om care nu a pus mana pe o foarfeca sa edifice ceva, cum e cazul meu, sa dea punctaje mai mici unor lucrari care in mod clar, arata de un milion de ori mai bine decat orice am face noi.
Eu am luat acest concurs ca un joc, ca sa ne distram si sa ne simtim bine, nu am intentionat nici o clipa sa supar pe cineva.
Acum declar inchisa dezbaterea.
in alta ordine de idei nu mi se arata nicio perspectviva de plecare cuand de la munca. Sunt deprimata.
Mita
alexandrina spune:
miri_b, sa-ti traisca feciorul si sa va depaseasca in toate cele!
Noki, tocmai pentru faptul ca a fost un joc mi-am inghitit repede gustul amar pe care l-am avut si eu ieri.
Lasa supararea la o parte, incearca sa privesti si prin prisma celorlalte. Daca extrapolez un pic ce-ai spus o sa ma supar si eu ca o sa zic ca ai sugerat ca cine nu bricoleaza in mod frecvent n-are ce cauta, si stim ca nu asta ai dorit.
N-a zis nimeni ca n-ai meritat sa castigi. Eu mi-am sustinut viziunea mea referitoare la regulament. Adica mi-am facut un substitut de plastelina in casa. Daca e vorba de vreo incalcare a regulamentului, a mea sa fie singura, ca despre figurine de gata se vorbise anterior ca nu-i nicio problema cu ele. Eu am inteles printre randuri in mai multe postari de-ale Cristinei ca e bosumflata, dar pe ea n-a consolat-o nimeni si nici n-a mai reusit sa inteleaga ca n-a fost depunctata pentru asta si nici ca n-a incalcat regulamentul.
La modul strict regulamentul a mai fost incalcat si prin faptul ca eu si Anda n-am terminat de prezentat proiectele inainte de ora 0 fix, iar Cristina nu le-a pus in contul desemnat, dar nu sunt flagrante.
Oricum, grilele dadeau destula libertate de interpretare in functie de preferintele juratilor, exemplu fiind Corap cu doar 3 casute si fara beculete.
In alta ordine de idei, de mult m-am gandit sa-ti pun o piedica azi cand treci prin Reghin, insa din pacate nu ajung acasa la timp. Oare cand faceti drumul inpapoi?
Madau, Ioana sa se-ndrepte sanatatile pe la voi.
Feli cred ca si eu cu temele eram, plastelina tin minte sigur ca nu aveam. Nu mai tin minte decat ca in 21 am fost sa cumpar paine.
Va urez si eu "Zile frumoase si sarbatori cu caldura in suflete!"... si cadouri utile!
O sa scriu mai rar de-acasa.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).