*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)
Raspunsuri - Pagina 8
alexandrina spune:
Anda parerea ta, cu imaginatia... Eu o declin in favoarea Corneliei si-a ta.
Cat despre seriozitate... poate n-ai observat dar jumate din satul meu e o beserica, si impune cuviosenie.
Sau alta explicatie, modelatorul n-a mai modelat in viata lui nas si ochi si gura, asta i-a fost inspiratia. Sau mai pot recunoaste ca nu sunt o fiinta extrem de expansiva.
Corap relaxeaza-te bucuroasa la umbra satului tau. Bucura-te ca-l mai ai
.
Al meu i l-am dat cadou lui Mihai. Prima data am aparut cu una dintre case. "Mama, imi faci si o vrajitoare?". Aduc figurinele si aratandu-i o colindatoare intreb "Asa-i buna de vrajitoare?". El zice "Da. Oau. Si asta-i Hansel (popa) si asta Gretel (unul dintre copii)".
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ioana_77 spune:
Iuhuu, ce supriza, avem rezultate!
Felicitari, Noki!
EU oricum nu speram la premiul al mare, ca desigur ca m-am desumflat cand am vazut satul lui Corap, dar era culmea sa ma dezamageasca![]()
Intr-adevar, al Alexandrinei a fost surpriza concursului, eu una am fost impresionata de idee. Vorba Laviniei, satele ne caracterizeaza foarte bine
Al CristineiH mi s-a parut super vesel, vreau sa va zic ca eu l-am vazut cu ceva timp inainte de voi
si m-a ambitionat sa-l termin pe-al meu. Cedasem nervos dupa ce statusem o seara spre noapte sa confectionez un tren, mi-a iesit un semi-fiasco, dar cat de cat prezentabil si a sfarsit rapid a doua zi in mainile lui fii-meu
Al Andei este o figura de stil![]()
Al lui Noki este complex, intr-adevar, ne bate la fund prin dimensiunea lui
implicit prin munca depusa. M-am cam ofticat dupa am vazut ca a decupat pe template-uri, dar asta fiindca nu-mi venise mie ideea inainte![]()
Multumim juriului si indeosebi presedintei
care si-a rupt timp din prea pretioasa perioada de "renastere" guvernamentala.
Ce sa mai zic de venirea la ora 7 dimineata in scop deliberator si centralizator

ioana_77 spune:
Sa va impartasesc si voua bucuria mea pe ziua de azi: i-a scazut febra lui fii-mea dupa 3 ore de cand i-am dat Nurofen si i-am facut frectie cu prosop ud. Va dati seama in ce hal e.
Nu stiu ce se intampla in ultima vreme, dar ai mei fac tare urat la viroze sau ce-or fi ele, in sensul ca febra e f mare si cedeaza extrem de greu. Bine macar ca ne incadram in termenul de 36 de ore. Sper sa fie valabil si acum.
Noki nu stiu ce sa zic, beleaua cea mai mare ar fi sa dam dintr-una in alta, adik sa finalizam cu asta si sa dam in bube, dar poate nu![]()
ma duc la curatat un castron de nuci, intins rufe, prajit snitele. am un cheeeeef...
anda77 spune:
altfel, ce sa mai zic, cred ca exista o problema. ganditi-va si voi, eu am propus ambele proiecte, felinare si sat. anul trecut am luat locul 2 , acum am cazut pe 4. deci ceva pute la mijloc:)) ma voi gandi intens pt la anul la un proiect la care sa pot sa dau mai mult din mine:),, sa-mi procur materiale si sa-mi fac timp, de preferinta nu in ultima noapte:). deci la idei sunt buna, practica ma omoara.
am uitat ceva, mai stiti cand va ziceam ca am intuit un material cu care sparg concurenta bla bla... sa stiti ca nu minteam. acum va pot spune despre ce e vorba. era pluta. elastic, usor de modelat, ieftin, excelent material. dupa ce mi-a venit ideea, am aflat din wikipedia ca pluta este o scoarta a unui copac (iertare pt lacuna de cultura generala, nu stiam ca e scoarta), deci se gasesc doar la folie destul de subtire, ar fi fost greu la imbinare perete cu perete, nu cate 4 pereti odata ca la carton. altfel era minunata pluta pt elasticitatea moderata, adica perfecta. deja visam coloane la intrare. din pluta poti sculpta orice si repede
Noki_Lara spune:
Ioana, asa am patit eu la ultima viroza a bufnitei, cea de 24 de ore. Febra mare noaptea, fara dormit, care nu a cedat vreo 2-3 ore nici dupa Novocalmin!!!! 
Poate aveti noroc si la voi e tot un episod de-asta-fulger!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
corap spune:
andache, pluta nu bun!
pluta bun pus pe podele sa tina cald si moale dak cade plodu' din pat (eventual din pat suprapus) DAR la taiat iese nashpa, e ca scartzu' (scz, polistiren expandat).
incercat acest material, scos din lista pt proiectul prezent
arata bine la extrudat edit: desigur extrudat nu inseamna ce credeam eu - ma refer la decupat in masa materialului plan - forme cu cutterul, facut chestii plane. nu e bun pt chestii in spatiu.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
Noki_Lara spune:
Anda, sunt convinsa ca daca aveai mai mult timp, mai faceai o groaza de chestii funny in habaucenia ta de sat. Chestii care se puncteaza in grila de jurizare. Io de-aia cred ca ai ajuns pe locul 4, ca nu i-ai dat atentia cuvenita si nu i-ai alocat timpul necesar.
Spre deosebire de felinarul din anul trecut, la care ai lucrat mult mai mult.
Morala: data viioare, resurse suplimentare de timp si un regulament batut in cuie. Cu sanctiuni si na-na la fund in caz de nerespectare, vorba Corainei.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
corap spune:
a... daca tot s-au dat rez finale, o sa pun si eu chestii cu care n-am mai concurat in final - din cauza ca daunau unitatii satului. sa vad cand imi fac timp sa le pozez si sa le urc
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
coralia76 spune:
La multi ani Cristi!Sa ramai la fel de vesel si energic,sa ai parte de bucurii si fericire!O sa uram mai multe la intalnirea live 
Felicitari inca o data tuturor participantelor la bricolat, bine ca nu am fost in juriu ca zau nu ma descurcam.![]()
De maine ma apuc de prajiturile de Craciun...anul asta nu o sa fac multe...vreo 3 doar ,dar face si buni cozonacii asa ca o sa fie destul.Andreea o sa fie ajutorul meu sef..vedem maine cum ne descurcam in duet la bucatarie
Ioana sa va faceti bine repede , sa va gaseasca Mosul sanatosi!
Noki_Lara spune:
Intrebare urgenta pentru cine a calatorit in UE cu avionul: se poate trece frontiera si cu buletinul sau trebe musai pasaport? La avion, zic, ca la masina stiu ca e ok buletinul.
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah