*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
daca eram in juriu si eu as fi premiat satul lui noki. punct. sincer.
locul doi mi-l dadeam mie. la fel de sincer. jur:)
astfel, formulez, la termenul de azi, 22.12.2009:
CERERE DE RECUZARE A JURIULUI si, in cazul in care cererea de recuzare se va respinge ca tardiv introdusa,
CERERE DE ANULARE A HOTARARII LUATE DE ACESTA
In considerarea urmatoarelor fapte:
1) juriul nu a analizat cu optimism tembel lucrarile. daca analizau cu optimism tembel, castigam eu.
2) membrii juriului au relatii personale cu concurentii
3) membrii juriului cu care am eu relatii personale nici macar nu m-au favorizat, mama lor de hoate!
4) conform art 3 alin 4 din Tratatul privind satele de Craciun, varsta membrilor juriului este depasita. In practica s-a constata ca infantii, exemplu nichita si sarah, ar fi premiat satul nebun. facut de anda, n-o cunosc, dar trebuie sa i se faca dreptate.
5) exista informatii conform carora presedinta juriului a fost intr-o stare de oboseala (era nedormita dom'le!) in timpul jurizarii, acest fapt impietand considerabil asupra capacitatii de decizie.
In cazul in care instanta Colectiei nu va admite cererea de recuzare a juriului pe considerentele aratate si va mentinea si hotararea acestuia, solicitam in subsidiar acordarea de reparatii materiale in cuantum de 1.000.000 euro (echivalent in lei la data platii) pentru celelalte concurente ce nu au luat premiul 1. In cazul in care nu exista entitatea ce va putea fi obligata la plata acestor despagubiri, solicit angajarea raspunderii patrimoniale a celor 2 experti desemnati de juriu. sa plateasca din averea proprie.
solicit termen urgent de judecata.
Noki_Lara spune:
Anda, 
Odata castig si io si-atunci vrei sa-mi iei premiul! ![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Alexandrina - extras din regulament: materiale: plastic, hartie, textile, sticla, lemn, piatra, metale, plastilina, alte materiale (semi)solide
sunt interzise produsele alimentare, exceptie facand prafurile pentru pudrare, ungere, lipire (zahar, sare etc)
nu se accepta produse finite cumparate etc (exemplu: minicasute construite de altii, trenuri, masini de-a gata etc)
Prevederea legala privind interzicerea produselor alimentare este la capitolul "materiale", deci se refera la ansamblul proiectului.
Lavi- am uitat sa adaug: template-urile sunt perfect regulamentare.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Noki sunt perfect regulamentare dar scad complexitatea proiectului. E mai greu sa proiectezi casa si s-o executi de la 0 din ochi decat dupa sablon.
Alexandrina ai dreptate dar atunci imi erau impresiile proaspete, intre timp m-ar fi parasit inspiratia.
Deadline-ul l-am terminat azi ca ieri am fost la masa cu firma.
Dar vine altul puternic din urma. 
Noki_Lara spune:
Lavi, crede-ma, nu gasesti template-uri pe toate drumurile...nu stii cat le-am cautat, deci tot complexitate si munca de cercetare implica. Initial am facut casute din cutii de carton (se vad si-n poza 4, bine, nefinisate dar facute), nu a fost deloc greu si migalos, au iesit dragute, dar nu perfecte si nu mi-au placut, asa ca am decis sa folosesc template-uri pentru a fi perfect simetrice.
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
anda77 spune:
hmhm (drege vocea) - noki, repet, dintre toate satele al tau e cel mai echilibrat si eu l-as fi votat pt nr. 1. clar. DAR, dar, dar, mai subtire cu declaratiile privind complexitatea:)) la template-uri, ca se decupeaza si se imbina perfect. unde e complexitatea?
satul meu recunosc ca este de oameni dementi:) imi asum asta:), dar mi-am rupt buricele degetelor ca sa nu folosesc template-uri. si la alexandrina e cu muuulta imaginatie si mai putin soft downloadat. by the way, satul alexandrinei are cea mai multa imaginatie, dupa parerea mea. singura obiectie este ca-mi pare trist. daca era mai vesel, batea pe toata lumea, de departe.
corap spune:
heeeeeeeeeeeei, concursul s-a terminat, rezultatul s-a afisat
acum e momentul sa ne savuram cafelele la umbra linistita si colindata a satelor noastre :)
ia uite ce emoticoane noi avem 

desigur, cel mai tare e asta: 
c
(desigur, poate aveti idee de unde fac rost de o betoniera verde, sau, in cel mai rau caz, de o masina de curse - verde, desigur, si de o traistuta fermecata) 
PS: eu sunt de parere ca regulamentul tre sa fie basic, cu cateva chestii trasate f clar, cu sanctiuni (mai ales pt ce nu-i facut in laboratorul propriu), dar in rest libertate de creatie - fiecare cum poate / cu ce are pe stoc.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
Noki_Lara spune:
Anda, complexitatea e la cautarea lor pe net, ca nu se gasesc usor si trebe sa te bunghesti ce cuvinte-cheie sa bagi pe goagle, maica.
Serios. Mie mi-a luat mult mai putin timp sa fac casute din cutii refolosibile decat astea de pe template-uri. Pentru ca astea din urma implica in afara de decupat si lipit si pictat ca fond general, si dat cu sclipici per ansamblu, apoi doar la ferestre si usi cu alt sclipici, si montat fereste din hartie colorata de calc, deci ma scuzi, chiar SUNT elaborate. Singurul lucru la care pot pierde per ansamblu este originalitatea proiectului si "atingerea artistica". Astea intradevar le lipsesc. DAR compenseza per ansamblu la alte capitole (perfectiunea realizarii, durabilitate, imagine unitara). Toate acestea pentru mine sunt importante la un proiect, de-aia am si decis sa folosesc in final template-uri. Ca asa-mi plac mie lucrurile, perfecte sau pe aproape.![]()
Altfel, perfect de acord cu tine cu satul "trist" al Alexandrinei. Super ideea, super originala. De fapt nu e atat trist, e romanesc tipic. Este PERFECT redata atmosfera satului romanesc. Doar ca aceasta atmosfera romaneasca este foarte departe de ideea originara a Christmas Village-urilor tipic americane, impodobite, luminoase si tzipatoare, vorba aia. Sunt stiluri diferite pana la urma. Personal, le prefer pe ultimele, insa. De-aia am si incercat cat de mult am putut sa-mi iasa un sat stil cele de peste 100 de euro, vorba ta, date in linkul tau de la inceputul concursului. ![]()
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah