*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Vad ca s-au incins spiritele pe-aici cu bricolajele. Cred ca va luati prea in serios...
As vrea sa vad si eu capodoperele. Imi da si mie cineva link-ul si parola?

Merci.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Ah, si sa va mai spun, ca-mi aduc aminte cu tziriita.

Si noi am fost undeva unde a venit mosul in persoana si ce sa zic ca am ramas eu inamrmurita de reactia Smarandei. Deci, copiii stateu pe canapea si deodata s-a auzit o bataie puternica la usa. Gaza-mama a deschis usa sa-l pofteasca pe Mos Craciun.
Si unde numa' de o vad eu pe Smaranditza mea cea analtica si precauta de obicei ca se inroseste si se duce glontz la usa si-l ia pe Mos in brate. Din pacate, noi tocmai atunci ne deschideam aparatul de filmat, asa ca nu am prins momentul. Dar probabil ca daca il aveam deschis, nu se intimpla nimic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

alaptati!

Mergi la inceput

Ok, so am reusit sa-mi aduc aminte cumva ca vazuzem intr-o postare mai veche Id-ul de album picasa, asa ca m-am delectat cu toate satuletele si voiam neaparat sa va spun ca absolut TOATE satucele sint nemaipomenit! Nu as fi putut sub nici un fel sa-i dau uneia o nota mai mare decit celeilalte.
Toate dau dovada de o creativitate fantastica.

Corap ce fel de lina ai folosit pentru fetru? Pare sa fie bucati de lina netoarsa.

NokiIn ce program ai facut schitele? Mi se pare f. complexe.

Nu am regasit satul Cristinei in album. Ea l-a postat in alta parte?

alaptati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, SIMON! Sa ai parte de o copilarie minunata alaturi de ai tai!

sper ca ati petrecut frumos de CRACIUN, la noi a fost frumos sa fim impreuna cu toti cei dragi... si sanatate, concedii placute si spor la pregatirile de Revelion!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mei, ce liniste pe-aici, aveti concediu pana pe 4 ianuarie?

alinush, sa stapaniti sanatosi noua casa si sa va simtiti bine in ea!

Simon si Bulucel, La Multi Ani si asteptare scurta a vizelor!

Noi suntem lenesi - eu si copiii, tati e deja pe pozitie la servici. A fost un Craciun super, am reusit sa ne mai odihnim si noi, ceea ce vom face si de Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna ziua!

alina,lavi,meemsy multumesc pentru randurile voastre.

se pare ca la mine nu se mai termina cu necazurile, in ziua de craciun am ajuns la spital pentru ca iar am facut erizipel pe burta si m-am simtit ingrozitor( este a 3 oara cand fac anul asta),acum sunt pe antibiotic. Aseara au bubit niste cabluri si mi-a ars un pic de parchet si de canapea ..am crezut ca s-a dus naiba pc,dvd si ce mai era in priza.
off sper sa nu urmeze mai rele.

miha80 este super dulce maya

cata nu o arunca, daca este buna mai bine o duci la niste oamani saraci de pe strada.

]La multi ani, Cristina si Simon !!! sa va dea domnul tot ce va doriti, sanatate si obtinerea vizei cat mai curand.

alina sa va simtiti ca acasa in noua locuinta
v-am vazut pozele de pe fb missei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ioana, eu sunt la servici(merg imediat in oras sa-mi platesc niste facturi)

Sorana este cu nasucul infundat si tuseste sec, sper sa-i treaca rapidisim.
la mama la Zalau a fost o vreme foarte schimbatoare...a plouat torential, a fost soare, porma a nins, am vazut la tv ca in Oradea au inmugurit magnolii.

a fost frumos Craciunul in familie, dar parca nu am auzit atat de multe colinde pe strada ca altadata...

LA MULTI ANI, SIMON! multe cadouri frumoase si o copilarie de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ROXI, multe de tot s-au adunat pe capul tau in ultimul an! iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune in anul 2010, sa se sparga ghinionul!
SOANSO, sanatate multa Soranei!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana , off ce de necazuri si la voi! Cum te simti acum, de ce la ai facut? Copii cum sunt?
(mancarea o arunc, nu o dau la nimeni sarac sau eu mai stiu pentru ca sunt salate cu maioneza si dupa 4 zile nu cred ca mai este buna)

Noki , cum e la Bistrita? ce face Sarah?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, "cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele"

Am primit azi pe mail un articol interesant: http://phoenixmission.org/web/index.php?option=com_content&view=article&id=1460:ne-ai-trdat-emigranilor-ba-v-am-salvat-nefericiilor-&catid=80:romania&Itemid=153

Sper ca ati avut un Craciun frumos si linistit. Sper sa reusesc sa pun si eu poze in curand, ca sa vedeti cum am petrecut noi. Deocamdata sunt la servici, dar zilele urmatoare am liber si atunci ma voi ocupa de poze.

Mergi la inceput