*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

am intrat sa va urez:
Craciun fericit si sarbatori cu drag!!!

si sa va spun ca i-ati facut Dariei o fooarteee mare bucurie in ajun de Craciun, voi cu toatele bricolatoarele: am vazut satutele voastre si, asa cu doua maini stangi ale mele, m-a apucat o nebunie de placere a ceea ce am vazut si am prestat impreuna cu Dariuta mea un satuc de-i in extaz fata mea de ieri incoace, de cand l-am terminat!!!
nu-i de concurat cu el nicaieri, da-i facut de noi impreuna.
Si, ma repet, Daria e atat de incantata...!!!

Asta, zic io, e cel mai frumos rezultat al concursului vostru: nu credeam ca am talent de asa ceva, dar a iesit pe sufletul nostru.

Va multumesc pentru idee si inspiratiuni!

Sarbatori fericite!!!

si multa sanatate Mariei, Ioana, si lui Matei sa nu fie probleme la analizele alea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Craciun fericit si de la noi, sa petreceti frumos si sa va aduca mosul tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

David, aniversare frumoasa, multa.multa fericire si bucurii in viata!

Aseara am facut si eu cozonac pentru prima oara in viata mea, as fi vrut bejgli dar nu am avut untura, si a iesit super bun chiar daca nu foarte aspectuos.

In alta ordine de idei va urez tuturor un Craciun feeric alaturi de cei dragi, pace in suflete, sanatate multa si numai bine. Va pup si va multumesc pentru ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Craciun fericit cu multa bucurie si pace in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Craciun fericit ! si din partea noastra!

am pierdut sirul sarbatoritilor, dar pentru toti, un si un !

noi il asteptam pe mosu', speram sa vina cu ce-a promis. sanatate in primul rand, optimism si speranta. la fel ne dorim sa va aduca si voua.

si... azi am facut cel mai mare om de zapada. cred ca e mai mare decat cel facut acum 25 de ani de tatal meu... iris a fost in delir, daca putea, ramanea afara cu el in brate.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

la multi ani, CRISTIAN! sa fii sanatos, fericit, cuminte si iubitor! MARIA, sa iti traiasca copiii, sa te bucuri de ei!

DAVID, la multi ani fericiti! sanatate si iubire din plin!

greu ajung la calculator, va urez acum din inima craciun fericit, sanatate si liniste in suflet! petrecere frumoasa cu cei dragi! pentru cei bolnavi sa se faca repede bine, sa il primeasca pe mosul cu toata bucuria!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Cristi, Victor, David! Sanatate si noroc in viata.

Pentru bolnaviori: insanatosire grabnica.

Va urez Craciun fericit si imbelsugat, sa va aduca mosul tot ce va doriti.

Noua mosul ne-a dat ca de abia putem duce!
4/40

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Va doresc un Craciun minunat, cu liniste, sanatate si voiosie!!!

Si va ofer colinda mea preferata:

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Craciu Fericit! sa va aduca Mosul tot ce va doriti, mai ales sanatate ca-i mai buna decat toate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Craciun fericit, cu sanatate, belsug si bucurie!

La noi a venit mosul de-a binelea. In premiera la pui, dar si la socrul meu, se pare . A fost deosebit momentul, sa traiasca mosul si sa mai vina si in alti ani . Am reunit tot familionul la noi, am avut casa plina, puzderie de cadouri, copii fericiti...
Dupa ce toata dupa-masa ne-a batut la cap cu "cand vine mosul, vreau sa vina mosul" , Cristi n-a mai avut deloc curaj de conversatie. I-a spus totusi poezia de la serbarea de la gradi' - maaare minune. Si i-a facut si o gramada de promisiuni, sa vedem cum le va tine .
Eu sunt fericita ca am reusit sa pregatesc masa si ca mi-a reusit mega-cozonacul . Se pare ca pana la urma am reusit sa le facem cat de cat pe toate. Doar ca eu si tati am ramas fara cadou...

Cristina, super omul de zapada! Excelent ca mai aveti zapada, la noi de ieri sunt 10 grade . Plus! Dupa ce luni erau -17 !

Mergi la inceput