*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Maria, sa inteleg ca socrul tau a vazut mosul live pentru prima data in viata lui ?

Sa va povestesc de Maya, e sceptica pana la Dumnezeu si inapoi, am spus atatea minciuni in seara asta de mi-e si rusine.

In primul rand cu lasatul caourilor la noi a fost o mare problema, pt ca o ingrozeste ideea ca mosul poate sa intre in casa desi usa e incuiata :) Ca ii mai e frica seara si ii spun ca suntem in siguranta. De mos Nicolae am pus 3 perechi de ghete pline cu cadouri pe casa scarii, in fata usii :)

In seara asta am fost in vizita, am lasat geamul intredeschis (brrr) vreo 3 ore, cica pe-acolo a intrat Mosul, cat n-am fost noi acasa.

-Da cum a incaput, mami, ca e cam grasut? Are o burta maaare
I-am zis ca le-a pus sub brad cu un carlig, ca o undita, din fata geamului. Dar de ce e neatinsa zapada ( stratul de zapada de pe aparatul de aer conditionat de sub geam). Pai nu, ca plutesc in aer. Dar renii nu pot sa zboare ....ba pot, prin magie.

Dupa aia mi-a zis ca e nepoliticos Mosul, ca ea i-a zis multumesc pentru cadouri (a tipat pe geam) si el nu ii raspunde. Plus ca voia sa stie cum de a stiut el ca mergem in vizita (ca ii lasase si la prietena mea o punguta sub brad) acolo tocmai in seara asta, ca nu i-am scris in scrisoare. I-am zis ca i-am dat telefon, vrea si ea sa vorbeasca cu el. Nu, mami, ca prin sms, ca n-are timp sa raspunda, cand o sa inveti sa scrii o sa-i trimiti si tu mesaje.

Etc, etc . Scepticism transmis pe linie paterna, deh...(impreuna cu minunata expresie "mi-e egal" care suna beton in gura unui copil de 4 ani)

Ca a pus pe lista pt mos o inimioara roz cat palma, n-a gasit saracul mos, i-a luat una din aia care da din aripi la lumina, corespundeau materialul si marimea, numai ca e rosie saraca, in toata kitchiosenia ei. Scrie si pe spate "big love" sau ceva similar.

A protestat ca ea a scris roz, i-am zis ca e batran mosul si nu mai vede bine, i-a luat rosie, a invartit-o bine pe toate partile (mai mult corespundea decat nu corespundea) si a zis ca ei ii e egal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Miha, mi-e draga de mor Maya ta!

Frumoase povestile voastre cu mosi, am vazut ca si la Anda a venit in toiul noptii (poza pe FB), abia astept sa citesc si restul. La noi abia acum s-a lasat seara, ne pregatim si noi sa-l intampinam pe mos cam intr-o ora (bunicul isi asuma "responsabilitatea" de a-si prosti nepotii).

Craciun fericit si de la noi, va imbratisam virtual pe fiecare in parte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ho ho hooooo!
Craciun fericit tuturor!

SI la noi Mosu' a venit live, nu ne-am riscat cu bunicu', am zis ca se prinde Maria de smecherie, asa ca am facut schimb de Mosi-tati cu cumetrii, si-asa fetele nu ii vad prea des Momentul a fost de milioane, sincer si eu m-am emotionat, Maria si-a spus si ea poezia, Stef a fost f prezent, toata ziua povesteste despre "titon"

Mosul a venit cu un sac mare de jucarii (numai tractorul lui Stef ocupa jumatate, abia de l-a bagat pe usa). Maria nu si-a mai amintit de el, am scapat de stres. Si a luat febra cu el

David, La Multi Ani sanatosi si plimbareti!

La Multi Ani de ziua numelui sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mihaela, iti da de furca Maya, nu gluma! Poate la anul mai bine ii aduci un Mos adevarat, sa-i raspunda la toate intrebarile

Iubesc varsta asta cand inca mai cred in Mosi, sper sa putem pastra lucrul asta cat mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi, va imbratisam si va pupam apasat pe toate si pe toti!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRACIUN FERICIT , sanatate muuulta, bani cu sacul, fericire si iubire va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Craciun fericit si imbelsugat va dorim! Sa aveti parte de sanatate si de bucurii!!!

Si la noi a venit mosul imbelsugat ! Daria e foarte incantata!
I-a adus cam tot ce si-a dorit - role, girafa de plus, un urs mare de plus, carticele , dulciuri.

LA MULTI ANI, BULUCEL! Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se implineasca!!!
LA MULTI ANI SIMON! Sa ai parte de o copilarie ca-n povesti, sa fii sanatos si norocos!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Simon, sa ai o aniversare frumoasa, sa te simti rasfatat si alintat si iubit, sa te bucuri alaturi de cei dragi, din suflet iti dorim La Multi Ani! Un de la Rianna. Cuscra, sa-ti traiasca feciorul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Buluci!
La multi ani, Simon!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput