*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (257)
Raspunsuri - Pagina 13
ioana_77 spune:
Maria are amigdalita, vizitaram azi pediatra, ca m-am cam speriat ce urat a facut de la febra asta. Am si inceput sa-i dau antibiotic, macar sa-si revina cat de cat zilele urmatoare.
Io-s varza cu pregatirile, macar am reusit de-am aspirat/ordonat la suprafata toata casa, de spalat poate maine
ioana_77 spune:
Eu acum 20 de ani eram in cantonament cu voleiul, la Covasna. Tin minte ca ne adunam tot poporul la TV sa urmarim evenimentele. Au adus portocale la receptie si am luat sacose intregi ca sa duc acasa![]()
roxisialexia spune:
buna seara!
LA MULTI ANI,CRISTI!!!
LA MULTI ANI,VICTOR !
LA MULTI ANI,DAVID !
ma scuzati de intarziere insa am avut 2 zile aglomerate in plus mihai este in concediu sapt aceasta si am fost mai mult plecati.
am facut si analizele lui matei,deja am citit pe internet rezultatele si la enzima TGO i-a iesit valoarea 49 la o maxima de 35, sunt cam pe ghimpi pana merg la control 
nu ma asteptam la reactii negative privind concursul si jurizarea, toate creatiile au fost mult muncite si fiecare merita un loc 1, felicit toate mamicile care s-au implicat in acest proiect 
noki drum bun, distractie maxima in malta
mada sanatate maxima 
ioana multa sanatate mariei
asa si ai mei sunt cu imunitatea, abia azi vad ca matei al meu nu mai muceste.
lavi ce as da
..sa fiu si eu singura vreao 2-3 zile, sa fac ce vreau si cand vreau. 

au bucatarit fetele azi, le-a iesit bu cozonacul? 
maine impodobim bradul...yupii
meems spune:
David, La Multi Ani! si cat mai multe plimbari cu trenul, plus cate o declaratie de dragoste, din cand in cand, pentru mamica ta 
Si eu imi amintesc acele zile de decembrie de acu’ 20 de ani! Eram acasa cu parintii, oarecum speriata ca oraselul nostru e inconjurat de unitati militare... Imi amintesc cum stingeam toate becurile seara, doar lumina de la televizor se mai vedea. Si mai stiu cand au scos oamenii toate cartile cu tema comunista si le-au dat foc in fata librariei.
bb_alinus spune:
Cozonacul de la miezul noptii....la mine in cuptor acum e:)) Maine va calatori spre Franta asa ca daca ne inzapezim avem cu ce supravietui!
Noki si toate fetele participante, felicitari pt migala si inspiratia de care ati dat dovada la concurs! Nu stiu de unde gasiti idei, ca nici prin cap nu imi trecea sa creez asa ceva!
Madau sanatate multa!
Cata imi pare rau ca esti trista....
Asa si pt ca proiectul de care va ziceam e aproape gata, revin cu explicatii: ne schimbam casa , adica am vandut-o pe asta si ne-am luat alta. Nu stiu cum sa va explic, dar nu m-am putut obisnui deloc aici unde suntem acum, pur si simplu nu ma simteam bine! Plus alte aspecte care nu ne placeau, dar gata, azi am reusit sa ne apropiem de finalul aventurii care ne-a costat o gramada de stres si oboseala ...plus renuntarea la o vacanta de sfarsit de an pe care am fi meritat-o din plin! 
Ma duc sa vad ce imi face cozonavul!
bb_alinus spune:
Atentie Anda nu citi!
Cozonacul meu iese din tava! Yuhuuu. Si miroase ca in povesti....am pus de data asta coaja de la o portocala rasa, amestecata cu ciocolata neagra ( am luat umplutura de la topicul cu cozonac).
Asa si sa urez si eu La multi Ani baietilor Cristi, Victor si David! Mamici sa va traiasca feciorii!
Ioana sanate Mariei si sper sa se faca bine cat mai repede, de sarbatori!
Roxiutz, pumnii stransi sa iasa Mateias bine la control!
ioana_77 spune:
Cand ar trebui sa-si faca efectul antibioticul.I-am dat aseara prima tura si acum vad ca tot are febra
meems spune:
Ioana, oare nu ar trebui sa astepti macar 24 ore ca sa vezi efectul? Offff... imi pare rau ca va luptati cu febra in ajun de Craciun... Multe ganduri bune sa fie bine Maria 
Roxi, tinem pumnii pentru controlul lui Mati. Oh, si am uitat sa-ti spun ca-mi place taaaare mult cum ii sta Alexiei tunsa!! Iar Mati isi pierde incet mutrisoara de bebe ![]()
Alinush, sa stapaniti sanatosi noua casa! Drum bun spre Franta.
Catutza
si liniste in suflet 
maria_alexia spune:
Ioana, offf, ce zile grele mai aveti si voi
. La noi antibioticul isi facea efectul cam dupa a doua-treia doza, nu chiar la prima.
Stef cum se simte?
Sanatate multa si sarbatori linistite!
miri__b spune:
hello
intru si eu sa urez la multi ani sarbatoritilor de saptamana asta.
multumim mult ptr.urari.
noi am petrecut ieri acasa, d. cu 3 musafiri si parimtii din dotare, a fost super, nici un scandal(D. se bate cu prietena lui Simin)la sfarsit a inceput sa planga cu hohote ca-i pleaca musafirii.
am avut inspiratia sa cumpar o butelie cu heliu si am umflat baloane, auu fost distractia pricipala , de prins baloane si dat drumul,pe urma colorat, plastelina, masinute...
azi ne-am trezit la 10.30 acu dupa mic dejun mergem...cu metroul...
revin