Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
ioanaa28 spune:
recuperat mesaj![]()
Roxy. multu
noroc ca esti tu atenta la toate..![]()
Ioana,
28+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
GabyHila spune:
Ramy sunt impresionata de greutatea Brianei! 1400 de grame la 28 de saptamani? Pivoata direct o faci:)![]()
Eu am pus pozele aici:
http://community.webshots.com/album/575407114AWrsEc
Nu am mai facut poze la bodyurile ce erau impachetate cate sapte de la mothercare si la salteaua de infasat! am uitat, acuma mi-am adus aminte....
Ioana pune mana si fa-ti leacul babesc de ceai de ceapa si leacul lui Kossir cu ulei de masline si zahar!
Cori mami pe tine vroiam sa te intreb care ar fi lotiunile de bebei cu cele mai putine ingrediente periculoase? Stii? de curiozitate care se vand cel mai bine?
Iara am vazut pe national geographic un documentar despre rezistenta la antibiotice... si cum in curand nu ne mai trece cu nimic! Plus ce mancam din carnea crescuta cu ingrasaminte si antibiotice! Nu mai imi trebe de papa decat de la bunica din ograda!...
Va pup, pe mai tarziu!
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)
ioanaa28 spune:
am sunat-o doar pe doctora...nu mi-a recomandat prea multe, tot pe naturist
Zicea ca ar fi o viroza...important e sa nu fac febra.
Trist e ca de cand s-a trezit, Alex tuseste si el...
Sper sa nu fie valabila zicala "de ce ti-e frica nu scapi"
Ioana,
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
oanaiacovita spune:
Am terminat sarmalele, sunt aproape fierte si ma laud singura ca au iesti super.![]()
Yaia off prin ce ai trecut. Eu cred ca a fost o indigestie, bine ca te simti mai bine.
Ramy felicitari pentru bebelina grasunica.
Stai linistita ca nici al meu bebe nu a vrut deloc sa ne arate fsatzuca, asa ca doar presupunem ca e un scump.![]()
Ioana mergi la dr-ul de familie sa te asculte la plamani, nu sta asa. Multa sanatate.
Si incerc sa fac cat mai usor, de asta am inceput din timp. Nu are cine ma ajuta pana miercuri cand sta sotul acasa, dar atunci imi vin si musafirii si trebuie sa am totul gata. Mie imi place ff mult in bucatarie, gatesc cu mare drag, doar ca acum obosesc mai repede, dar maine ma mai chinui un pic si apoi stam.
Gaby foarte frumusele lucrusoarele. Imi place de mor sacul de dormit.
Noi ne pregatim sa plecam la cumparaturi. Sper sa fie mai liber daca e asa tarziu.
Oana
30+
Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Roxi
, Luca e bine (si raceala a abdicat in fata energiei lui) dar raportez una bucata sot racit cobza si eu cu ceva "piuneze" in gat (ca la cat ma ustura nu stiu ce poate fi). Ma bucur ca au iesit f bune analizele la tine!
Yaia multa sanatate; bine ca acum ti-ai mai revenit!
Gabyhila sunt foarte faine lucrurile bebelinei (PS imi place de mor si culoarea mobilei de bucatarie!!!)
Oana vin la o portie de sarmalute!! Imi si inchipui ce miros divin ai in casa.... Deci, primiti cu mancatul? :D 
Ramy sa fie sanatoasa grasunica! 1400 kg si 40 cm.. asta mi-ar fi target prin sapt. 30 si ceva... Doamne ajuta sa ia si bubulina mea in greutate bine!
Ioana multa sanatate.. bea ceaiuri calde cu multa lamaie; pune pe piept frunza (zdrobita) de varza.. Doamne ajuta sa treaca repede! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ramy77 spune:
I'm back...
Am rezolvat problema bradului, normal ca dupa ce am stat pe capul sotului sa cumpere prelungitor de lungime corespunzatoare, am descoperit ca aveam o priza ascunsa dupa canapea la o jumatate de metru de brad 
. Ce sa-i faci, asa e cand ai mintea impartita in doua, sper doar sa ia bebelina jumatatea cea buna
.
Ioana28, multa sanatate si subscriu si eu totusi ideii sa te si consulte dr,nu doar telefonic, Doamne fereste de ceva la plamani, mai bine sa fii sigura.
Oanaiacovita, se pare ca ai nostri bebei sunt cam timizi, isi ingroapa fata in placenta sa nu-i vedem ![]()
Rebiana, lasa ca si bubulina ta va creste corespunzator, ai sa vezi...Eu eram ingrijorata si pt cerclaj, sa fie ok totul, mai ales dupa ce am vazut ca Andra a avut ceva probleme. La noi asta e un stres in plus, dar sa speram ca va fi totul bine pana la coada
Dayanara
, cum ti-au iesit analizele?
Gaby, am scris PM, dar mi s-a sters cand l-am expediat
, mai incerc o data. Asa zice si consortul, handbalista o facem ca el![]()
Pai din doi oameni marisori, a se intelege eu 1,75m, el,1,96m bebelina cum sa fie? Chiar piticot nu prea are cum. Eee, nu conteaza, important e sa fie sanatoasa si sa aiba tot ce trebuie. Foarte frumoase noile achizitii, a meritat sa mergeti pana in Bucuresti
Merg sa fac o salata de fructe si revin,
Ramona, 28+
Briana-Maria
GabyHila spune:
Oana, Rebiana si Ramy multumesc de vizite:)
Oana sacul e super gros si pufos si e luat de la just kidding din mall! sper sa fie si pe la voi! am dat 70 de lei pe el!
Rebiana
iubesc si eu culoarea turcoaz! am cautat dupa ea ca imi aducea aminte de culoarea apei din Mauritius! Am vrut sa pastrez ceva de acolo!
Ramy daca o tine tot asa nici nu stii ce dimensiune sa iei pt hainute! sa nu fie mare mare numa, ca domnii mai catolici ca papa nu o sa iti faca cezariana! eu mi-am facut programare si la eva la Brasov in caz ca nu va vrea dl doctor sa imi faca cezariana! daca nasc la mures ne vedem la un ceai de chimen pe holuri:)) si pe baieti ii trimitem la cumparaturi pt
Mi-ai facut pofta cu salata aia de fructe dar cred ca imi da cu rest dupa aproape 1 kg de lapte!!
Oana spor la cumparaturi! gasesti tu ce sa cumperi sa iti priasca!
Yaya nu o fi magengrippe aia de umbla pe la nemti? de faci si febra si diaree? cum te mai simti?
Pupici burtici si foiala cat mai putina:)
Gaby
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)
ioanaa28 spune:
Ramy, tare mult imi place numele bebelinei..
O buna prietena de-a mea are o fetita de 8 luni, cu aceleasi nume...si e o scumpica si jumatate...dolofanica si cuminte... 
Si eu as fi vrut sa merg la un consult, dar doctorul meu e in concediu pana dupa sarbatori. Ultima data am fost acum 7 sapt... Da eu zic ca e totul ok. Chiar am impresia ca burtica e cam mare. Sigur e asa ca la sarcina anterioara am purtat o haina pana in ultima zi iar acum nu ma mai incape
desi atunci am pus 12 kg per total, iar pana acum vreo 9 cel mult, de se pare ca mai mult e pe burtica![]()
Sper sa ma simt mai bine maine, am facut clasicul ceai de ceapa si nuci...sa vedem..![]()
noapte buna tuturor..
Ioana,
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
bluekidoo spune:
Buna burtici...ma laud si eu ca am intrat in 7 luni
.. uff ce putin a mai ramas si in curand 
Eu am aflat azi pe la ora 5 ca de Craciun e masa mare la noi asa ca am intrat in criza (de timp si nervi)..Mai precis socrul meu m-a anuntat ca i-a invitat la noi pe nasii nostrii(4 persoane), noi 3 persoane, ai mei 2 persoane si posibil cumnatamiu cu sotia si copilul.. in total vreo 12 persone.. dar tare mie sa nu am surprize si sa ma mai trezesc cu ceva rude..
... uff si pana acum am stat atat de linistita in privinta curateniei si mancarii.. acum am intrat in trepidatii ca am atatea de facut si nu are cine sa ma ajute..
.. sotul lucreaza de noapre 12 ore, mama e babysitter si sta pana tarziu la aia mica iar cand vine trebuie sa faca si la ea pregatiri ca au musafiri dupa, nasii sunt cu taiatu porcului si alte pregatiri iar cumnatamea nu se oboseste in general... socramiu e batran si mai rau m-ar incurca.. el o sa ma mai ajute la mancare, iar o parte din mancarurile traditionale o sa mi le faca mama odata cu ale ei si le aduce atunci... Eu intre timp sper sa termin maine curatenia, spalat perdele...poimaine sa ajung la cumparaturi iar joi sa fac mancare, prajituri si din nou curatenie.. uff si maine dimineata tre sa ma duc si la analize..dar trecem noi si peste asta..
Pana una alta vreau sa va urez de acum Craciun fericit alaturi de cei dragi ca nu stiu daca reusesc sa mai intru pana atunci.. poate printre picaturi
hai ca fug iar la curatenie prin bucatarie (ca m-am apucat de azi) ![]()
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
28+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Bluekidoo.html -- dorim voturi ![]()
cenia spune:
SAlut fetelor.
EU mai rarut pe aici cu scrisul dar va citesc zilnic.
AM vizionat poz frumoaase de Honey care face poze sexi, hainutele lui Oanka dragute tare,
GAbyhila: vazut toate pozele carutul pare a fi scump si de calitate. sacul de dormit e o investitie buna dar trebuie sa obisnuiesti mereu copilul cu el. ca apoi il enerveaza. deci iti trebuie 2 buc sau il speli si il usuci instant.
dupa doi copii cel mai usor mi se par salopetele de purtat copii in ele. din astea recomand mai multe, dar care se deschid de la git pina jos la picior. nu prea am vazut la hainutele voastre.
noi am facut bradul demult tare...in noiembrie si tot asa globurile trebuie sa stea impreuna ( si al meu are 4 ani) ca sa fie cu tatal lui sau cu mama lui si am un brad care a fost frumos. dar ii las in pace pe copii sa se joace. cea mica face exact ce face el. (are 20 luni).
si aici e nebunie cu caodurile.
Fetele din Iasi si eu am nascu cu Dr. Ciupilan in 2005, natural, baiatul cel mare. e o draguta, am recomandat-o peste tot, am acum 3 cunostinte care vor naste cu ea. mi-a zis ca o pot suna din America sa o intreb cite ceva. nu am sunat-o . ha ha! ce sa o intreb? si am fost multumita de ea. atunci nu era asa celebra si avea mai mult timp! cred ca a avut cea mai scurta nastere cu mine 14 min, ca m-am dus in ultima clipa la nascut de ziua mea de nastere!
eu m-am transferat la ea de la prof . dr, celebru ca facea doar cezariene si eu vroiam nastere naturala.
sa va bucurati de zapada de sarbatori. eu nu am chef de facut nik. astept nu stiu ce sa vina: cheful ca colindatori pe aici nu vin!
am mai scris sa nu ma uitati!
Cenia 25 sapt + David 4 ani+ Naomi 20 luni