Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Dupa doua sarcini cu circei en gros va zic ca cea mai buna metoda e sa tragi vrfurile picioarelor in fata puternic si daca nu poti sa pui sotul sa ti le aplece spre burta cum ar veni explicatia mea de doi bani), impingi calciile in fata. cum simti circelul cum faci miscarea asta brusc nu il lasi sa te "apuce".

insomniile : problema grea si la mine. cu perna intre picioare si una mica sub burta, sa nu mai atirne in greutate. eu imi fac un culcus adevarat si cu ritual. cica trebuie sa dormim pe stinga sa oxigenam bebe, dar eu numai pe dreapta pot adormi. lapte cald cu miere. fara somn la prinz.cititi o carte inainte de somn.chiar daca nu iti e somn nu deschide tv, calculator ci stai acolo relaxata si o sa vina si somnu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Gata.. ma opresc si eu din trebaluit ca nu ma mai lasa pitica iar maine dimineata ma duc la analize...sper sa reusesc sa si dorm acum.. cred ca reusesc sa ma incadrez in planuri si maine sa termin curatenia.. m-a anuntat tata mai devreme ca o sa ma mai ajute el cu ceva cumparaturi ..parca incep sa ma mai linistesc cand vad ca se aranjaza lucrurile Va si poate reusesc sa intru si maine dupa analize sa va zic neatza Pana atunci va doresc usor

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 28+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor, DOUA zile pana la Craciun!!! Ne pregatim sa mergem la doctor, am ceva emotii :)

Ioana -- asa am stat si eu cu tusea ca trece singura si nu a trecut si am ajuns la antibiotice puternice. Asa ca sfatul meu este sa nu mai stai, mergi sa te asculte doctorul sa vada daca nu ai bronsita sau altceva grav.

Bluekidoo -- io cred ca faceam urat sa ma trezesc cu casa plina de musafiri neinvitati, mai ales ca nu are cine sa te ajute. Spor la pregatiri si daca nu iese totul ca la carte, nu te stresa :)

Cenia -- exact asa fac si eu cu culcusul, pana mi-l "astern" zici ca ma bag in el sa hibernez cateva luni haha. Ma simt la sarcina asta la 7 luni cum ma simteam la celelalte la 9, tare greu mai e...

Va pup si pe mai tarziu!

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata,

haideti la cafeluta fetele si ceva fursecuri cu cococs

Delia, tu ai servit cu siguranta cafeluta ca doar e deja pranz la tineBafta la dr..si sa vii cu vesti bune

Samaria inca nu am pus poze noi, asa ca nu te necaji ca nu le vezi pe cele vechi

Ramy ma uimesti cu greutatea bebelinei Numai tu si kosir aveti semenea campioane

Ma duc sa ma vopsesc si apoi sa-mi pregatesc blaturile pentru prajiuri.
Ne auzim/citim mai tarziu!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 29 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oficial sunt racita! Iata-ma si-n acest club!! :))
Ma duc sa beau o canuta de ceai cald si ma apuc de treburi.
Pupacesc de va tocesc... revin!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare, scriu pe fuga, ca ma asteapta John sa jucam Go fish!

Totul e bine, azi am mers la un spital nou, adica o aripa noua a spitalului unde s-a nascut Jodie -- doctorul si-a amintit de noi (mai ales de Coleman, care a lesinat dupa ce s-a nascut Jodie), sunt super multumita de acest spital, de doctor nu mai zic, ca am avut o experienta foarte buna cu el si data trecuta.

Bebe este bine -- are conform ecografiei 29s si 5 zile si 1300 g. Slava DOmnului, nici o problema -- asteptam sfarsitul lui feb sa vedem cand nastem.

Va pup!

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Gabi, cate lucrusoare frumoase am vazut.. Sa le foloseasca bebelina sanatoasa
bluekidoo, spor la toate !! Dar nu te surmena...oricum va fi bine...important e sa nu te obosesti ca doar si tu trebuie sa te simti bine de Craciun
Cenia, multumim de sfaturi...mai vino pe la noi, in povesti...pupici nazdravanilor tai
freedelia, sa stii a azi dau o fuga la doctora...sa stau linistita. Starea generala pare sa fie mai buna, doar ca s-a mai adaugat si o durere de cap...cel putin tusesc mai rar Voi cum sunteti, v-ati revenit? socrul tau e mai bine?
Andira, ce fac puiutele tale? Sper sa fie ok pt intalnirea cu Mosu...

Eu azi mai am treaba prin casa...in bucatarie abia maine. Dar n-o sa fac mare lucru ca nu am dispozitia necesara.. Parca m-am saturat si eu sa ma tot stresez sa fie totul perfect...iar de musafiri, n-am auzit. Doar colindatori, dar astia vin si pleaca... Speram sa mergem noi la colindat macar cateva ore dar nu stiu zau.
La noi obiceiul e sa ne strangem toti gramada si sa colindam pe la toti Anul asta oricum nu se poate toata noaptea, dar as fi mers cu Alex asa un pic..
Copilasii vostrii mai mari merg la colindat? Eu as vrea sa-l invat pe Alex sa faca asta..pe la cativa vecini tot vom merge. Azi vreau sa-i fac si o steluta impodobita, cu clopotei...asa se spune la noi, ca baietii merg cu steaua La voi ce obiceiuri sunt?

Ioana, 28+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

freedelia, bravo pentru bebe cumintel si bine crescut Tot nu esti curioasa sa afli ce e? Eu nu cred ca ma puteam abtine...

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Rebiana, sa treaca repede..fara complicatii

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Ne-am trezit si noi intr-un sfarsit:) umflata la picioare si cu ganduri mari de facut treaba la servici si ajuns acasa sa gatim:) mi s-a casunat de doua zile ca vreau sa mananc placinta cu dovleac si gutui! nu am mancat in viata mea nici placinta de dovleac si gutuia e un fruct nou in alimentatia noastra! dar imi trebe:)

Delia ti-ai schimbat medicul? e mare si bebelina ta! nu stiu de ce am eu impresia ca va fi fata!:) Nu mai e mult pana la Craciun! Toate gandurile bune de la noi! Coleman e ok? John? Socrul?

Ioana multumesc! Atata am ales la ele de cand am inceput sa caut haine de copii:))

Rebiana te doftoricesti cum stii tu mai bine, da sa treaca da? ca vin colindatorii si tu in pat? ntzzzzzzz

Babyangel sa praji faci? eu tot intreb ca poate mai imi vine vreo inspiratie:)

Cenia si eu ma gandeam sa iau doi, dar am zis sa astept prima data sa vad daca ii place drei! daca ii place sa doarma acolo, clar ma duc si mai iau! Salopete din alea nu am gasit nici una sa imi placa deocamdata! Si mie mi se par f utile, pt ca e mai usor de imbracat mica caracatita cu ele! O indesi acolo:) (mean mama)

Pupici,

Gaby

In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput