La multi ani licurici de ian-feb2009(75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Multumim frumos pentru urari, si eu si Daria va trimitem un big hug la toate .
Daria s-a comportat exemplar pana la faza cu tortul cand fara sa ne dam seama nici eu nici barbatul, copilul hop cu mana direct la lumanare pe care a stins-o cu degetele . Au urmat o serie de urlete si plansete care din fericire au incetat destul de repede. Ea saracuta nemaivazand flacara pana atunci a vrut sa o prinda , asa face si la baita cu apa de la robinet.
A stat cumintica si la mot, a ales de pe tavita, telefonul, cheile si icoana.Eu tot o stimulam sa apuce stetoscopul , dar nu a fost chip sa-l ia.

Aveti poze pe contul comun.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Cris30 - frumoase pozici si frumoasa foc sarbatorita -
Spuneti-mi si mie ce semnificatie au cheile?

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

o scumpica DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Vero, cheile ar insemna ca poate o sa fie o soferita buna sau va detine proprietati gen case sau apartamente sau castele cine stie .

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, imi pare rau pt incidentul cu lumanarea, saraca Dariuta manuta ei. A fos o frumoasa de ziua ei

Stefania, l-am vazut pe Alexandru, e un scump

Roxana, multumesc. O sa incerc si reteta de cozonac

Avem poze noi: http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut10Luni?authkey=Gv1sRgCKCRoeqrqcyWpgE#5417687579606797634

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

noi va pupam, am plecat la baitza,apoi nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

la multi ani pentru bebelusii care isi serbeaza ziua luna aceasta!!!
noi mai avem de asteptat o luna, ca azi abia am implinit 11 luni. Nu stiu daca sa-i mai numim "bebelusi" ca sunt maricei de acum, cand ii vedem in picioruse si gesticuland ca un om mare, parca nu ne mai vine sa ii numim asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Cris, imi pare rau pt incidentul cu lumanarea, saraca Dariuta manuta ei. A fos o frumoasa de ziua ei

Stefania, l-am vazut pe Alexandru, e un scump

Roxana, multumesc. O sa incerc si reteta de cozonac

Avem poze noi: http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut10Luni?authkey=Gv1sRgCKCRoeqrqcyWpgE#5417687579606797634

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

haaaaa...imi place poza merg la gara

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Seara buna,

DARIA IULIA si IOANA ALEXANDRA

Daria a fost superba de ziua ei ...sper ca nu a facut buba de la lumanare

Multumim frumos pentru aprecieri

Anna sa stapaneasca sanatos Vladutz tricoul...super tare ...ca de mingiuta sunt sigura ca se bucura.

Rox sper ca ai terminat cu biscuitii pe ziua de azi si ai si tu o clipa de liniste...eu nu stiu zau cum te descurci, toata dmiratia mea pentru voi mamele de mai multi pici ...

Irina felicitari pentru pasi ...i-am aratat filmuletzul si mamei mele si va transmite ...sper ca ati terminat cu alergatura...

Koruccia bafta cu cozonacul..sa le rupi gura la itlieni cu bunatatile de la noi, ce panettone...cozonac rulz

Miere multa sanatate lui Aidan...admirat si bradutzul, dar tot mai tare e Aidan cu pozitia lui de somn. Cu faza cu urcatul pe pervaz m-a spart, cate le dau copiilor astia in minte.

Bebelusi sper ca ai reusit sa iesi sa te "aerisesti" un pic.

Vero, Alice este o frumusete de fetita .

Lisa multi Anuscai sa treca naiba odata mucii aia.

Mai al meu nu vrea deloc sa ia finger-foods...i-am dat azi o bucatica de mango si ziceai ca i-am dat rahat in mana asa s-a strambat...nu se suporta murdar pe maini sau pe gurita...e un delicat

Ieri am mancat si noi pt prima data peste (crap) si i-a placut. Ma rugam de el sa semene cu mama mea (mare fan peste) si nu cu mine si m-a ascultat baiatul .

Va las ca ma bag la somnica, maine pleaca mami si tebuie sa fiu in forma pt Razvatea care la 5 face oki.

gascha

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

aaa
si am uitat sa va mai spun ce mai face Isabella...merge 6 pasi singura, (are 1 luni acum), bate din palme, zice papa, mama cand ii este foame, este f. atenta cand ii arat imagini cu animale, imita unele cuvinte si parca suna asemanator ce ii iese din gurita, rade in hohote cand ne jucam cu ea, merge repde de-a busilea si mereu acolo unde nu o las...,

Mergi la inceput