La multi ani licurici de ian-feb2009(75)
Raspunsuri - Pagina 10
ada_coman spune:
LA MULTI ANI! DARIA-JULIA
LA MULTI ANI! IOANA-ALEXANDRA
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase!!!!
Sanatate bolnaviorilor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Buna seara, fetelor!
cris30, eu am citit ca (,) cheile nu inseamna sofat sau usi de apartament, casa, castel, ci ca va fi un copil descurcaret, care va sti sa gaseasca usor solutii la probleme. Mi se pare mai faina explicatia asta.
La Multi Ani si de la noi!
Auziti, dupa ce m-am necajit eu ca toata lumea parca se grabeste sa treaca peste Craciun, impodobind bradul prea repede, inca din week-end m-am trezit cu colindatori la usa... M-am enervat si i-am hasait, le-am spus ca traditia spune ca se colinda in Seara de Ajun, nu din 19, 20, 21 decembrie, ce e porcaria asta, strica toate obiceiurile... Ei, cica, pai cantam "Dom, dom"... Io, nimic, zat, in 24 cantati, acu', valea...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
bpaula spune:
Selene si eu sunt cu traditia ca bradul se face in seara de Ajun.
Acum despre colindatori, e drept ca nu ma astept sa vina pe la usi inainte de 24. Dar...
Cand eram studenta la Iasi, in anul 3, am mers cu colinda cu colegii din Asociati Crestinilor Ortodoxisi. Si inainte de 24 am mers cu colinda ca apoi eram plecati toti in toata partile tarii. MAi exact cred ca vreo 2 saptamani am colindat. Incepeam de pe la 11-12 (pranz) intai pe la casa de batrani, pe la casa de copii, spitale. In tramvaie colindam ca nu aveam noi prea multi bani pe atunci si sa nu luam bilete. Iar seara se mergea cu colinda prin caminele studentesti. Noi colindam, ei ne asteptau cu vin fiert, ceaiuri calde, colacei, mere, covrigei. Cu mana pe inima zic ca a fost cea mai frumoasa perioada din toata studentia. In ultima zi impreuna ne-am intalnit si am mancat sarmalele de post facute la o colega acasa. ce n-as da sa mai am macar o zi din alea.
lisa79 spune:
asa si noi Selene,tot pe 24,si cu colindul la fel...macar cat putem incercam sa pastram traditia.
beiii...Isabella...e o dulce
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
cris30 spune:
Selene, recunosc ca eu n-am citit nicaieri cam ce semnficatie are fiecare obiect ales la mot,explicatia data de mine era doar asa din capul meu , fara sa ma documnetez inainte .Ce spui tu e si mai bine, mi-ar placea sa fie descurcareata si bagareata .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png
cris30 spune:
Anna pe Vladut il vad filozof ,cam asa arata in poza de dupa baita, parca ar explica el ceva acolo .
Iry,Aidan isi revine incetul cu incetul, intr-una din poze se vede ca e bolnavior ca pare obosit.Sper ca sunteti mai bine .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png
pyc spune:
Noi am reusit sa facem bradul weekendul asta! Un bradut micut, dragut, pe care Paul nici nu il baga in seama.....e drept ca nici nu are acces la el.... Am facut si pachetele cadou pt toata lumea, inclusiv pt bona, am facut si toate cumparaturile pt masa de seara din 24.....acu asteptam Craciunul......muncind:(
Si eu eram cu facutul de brad in ajun, dar este imposibil in Franta....Ziua de 24 e o zi ca si oricare alta, daca nu iti iei concediu oficial, lucrezi pana seara....nu exista plecat mai repede pe motiv ca e seara de ajun :) Asa ca ar fi fost tare greu de facut bradul fix in 24 seara..... O sa incerc sa fac in 23 tortul diplomat propus de Lisa, ca pare tare usor si nu necesita coacere.....daca nu apuc o sa cumpar ceva:)
La ski mergem in Alpi la Meribel si abia astept! Plecam in 30 decembrie!
Miere si Paul mi se pare mie un pic in urma cu limbajul. Spun mi se pare pt ca sunt destul de influentata de fetele care spun ca ai lor bebei "vorbesc" deja si spun mama si tata si papa consient.......desi sincer nu cred asta. In sensul ca si al meu spune, uneori chiar uitandu-se la mine ma-ma-ma, dar nu imi da impresia ca o face cu intentie:)
Oricum chestia cu copilasii bilingvi care vb mai tarziu nu e adevarata cica......fiecare isi da drumul la vorbit cand e pregatit pt asta, indiferent in ce limba sau in ce limbi ar fi..... Ulterior ei pot sa para cu un usor retard in vorbire, dar de fapt nu se poate vb de asa ceva, deoarece copiii bilingvi stapanesc tot atatea cuvinte ca si cei monolingvi, pt varsta lor......Adica daca un micut monolingv cunoaste in limba sa 250 de cuvinte, un copilas bilingv stapaneste tot cam atatea, dar din ambele limbi impreuna.......deci nu putem vb de un retard sau ca isi dau drumul la vb mai tarziu, ci doar de un alt fel de a stapani limbajul! Eu studiez intens problema cu bilingvismul:) Cert e ca noile recomandari spun ca fiecare parinte trebuie sa vb cu copilul in limba pe care o stapaneste cel mai bine si ca e gresit sa i te adresezi la o varsta mica intr-o limba de imprumut (doar daca nu o stapanesti perfect, fiind si tu bilingv din copilaria mica, nu bilingv ca adult). Asta pt ca odata cu limba se transmit stari, emotii, sentimente, care sunt imposibil de transmis in alta limba decat cea materna a parintelui care i se adreseaza....si copiii au un al "n-spelea" simt si cica ar percepe aceasta diferenta, chiar daca adultul este sau pare a fi vorbitor perfect de "limba straina". No, nu stiu daca suna coerent ceea ce zic:)
Pupici la toata lumea si la multi ani licuricilor care fac zilele astea un anisor! Nu-mi vine sa cred cum a zburat anul!
Selene_Bunny spune:
In alta ordine de idei, Daria mea nu mananca! De aproape o saptamana! Nimic in afara de lapte si fructe! Am aruncat, pe rand, asa: supa de legume, pe care inainte o manca foarte bine, branza cu fructe, care ii placea mult, avocado cu ou, cartofi copti cu unt, taietei cu lapte, dovleac dulceag fiert si facut pasta...
Nu pricep nimic...
Azi a mancat trei banane (!!!), lapte cat a putut si niste coaja de paine...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Daiopri spune:
Si eu si eu!
LMA Daria Julia si Ioana Alexandra!
Nu stiu cand mai apuc sa scriu, dar ma gandesc cu drag la toti sarbatoritii nostri.
Sunt numai pe fuga (cred ca stiti de acum)Acum mai am si motanul in dotare asa ca ma fatai de colo colo cu amandoi.
miere, eu si acum am opritoare la geamuri si cred ca pana nu se insoara nu le scot. Mi-a fost tare frica mereu.
Am facut si noi bradutul dar pisoiul inca nu l-a luat la jumulit.
Il facem mai repede ca aici toata lumea il face asa si apoi il scot si cand vad copii pe la altii deja miorlaie ca vor si ei acasa
gata pauza
Va doresc Sarbatori fericite si toate cele bune
DarkBendis spune:
Buna seara
si LA MULTI ANI la Daria si la Ioana, care azi implinesc un anisor Sa cresteti mari-mari, frumoase si fericite, si plina de bucurii si impliniri sa va fie viata!!!
LA MULTI ANI licuricilor care azi implinesc lunite: Alexutu, Stefan, Isabella si Ainoa
Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici!!
Eu sunt FRANTA de oboseala. De dimineata pana la ora inchiderii, non-stop clienti, nu am avut nici timp sa suflu. Asa-i la noi, luni si vineri zi pline, dar parca niciodata nu a fost asa aglomerat ca azi. In loc sa mearga omu' la cumparaturi de craciun, vine la mine sa-mi de ade lucru1 Pai asta-i treaba??
Asaa... si bineinteles acasa bebe m-a luat de odihnita si a trebuit sa ne jucam. Cu balonul, cu laptopul (adica eu incercam sa-i distrag atentia, el nu si nu), cu canitele, la plimbare prin casa, la explorat colturile in care nu are voie (cu un drum ne-a sters mesajele de la telefon) si asa mai departe.
Cris, imi pare bine ca a iesit frumos petrecerea Dariutei! Si ce alegeri smechere a facut manuta cu care a ajuns la lumanare
Selene, aici nu vine nimeni la colindat in Ajun... asa cum zicea Pyc aici Ajunul e o zi obisnuita. Craciunul se sarbatoreste de din 25... cadourile se desfac tot atunci, eh, alte obiceiuri.
Claudia, felicitari pentru Isabella plimbareata si achizitiile ei
Crisspy, asa-i, le place la astia mici pestele. Lui Mister i-am dat de cateva ori si a fost tare incantat.
Anna, ce ochi frumosi are Vladut!! Genati, mari si expresivi!!
Ttenzika, noapte buna!! Frumos elefantelul!
Koruccia, spor la cozonaci!!
Miere, mare nazdravan e Aidan. Ai dreptate, trebuie sa stam cu ochii pe ei, niciodata nu stii ce-i poate trece prin capsor. Imi aduc aminte si acum ce mutre au facut ai mei cand au dat de frate-meu (care avea sub 2 ani) cocotat pe galeria de perdele urland sa vina careva sa-l dea jos. Se suise omu' pe tevile de la calorifer da' acum nu mai putea da inapoi... si bineinteles ca de-atunci incolo porecla lui a devenit "Tarzan" . Deci fetelor, ochii deschisi ca cine stie pe unde se vor cocota ai nostri licurici!
Veronica, noi anul trecut ne-am descurcat cu curcanu' si tot ce tinea de el cumparate de la pravalie (ca deh, eu cu burtoiul am zis ca nu ne arde de gatit). Asa... ca meniu rapid, de sarbatori si relativ simplu eu as face salata de boeuf, o friptura sau carnati la cuptor (daca gasesti din aia afumati si mai bine) cu piure si muraturi, sarmale sau chiar varza a la Cluj ca se face mai usor daca ti-e dor de "traditionale", iar ca desert pannetone-le inlocuieste cozonacul... si se gaseste la pravalii peste tot. Bineinteles, asta e doar o idee...fetele care se pricep mai bine la bucatarit iti pot da sugestii mai interesante
Roxana, nici noi nu am baricadat bradul, inca rezista
Irina, sper ca ati rezolvat cu actele. Andreita frumos si plimbaret!!
Bebelusi, si mie mi-ar place la cosmetica si/sau la coafor! Dar cine are timp? Asa ca o sa ma prinda craciunul cu "radacinile" la vedere (manichiura mi-o fac eu, si o sa incerc sa ma si pensez maine seara). Daca chiar nu-ti place si nu-ti place Chanel No5, uite ca ma sacrific eu si-l iau la mine. Ce zici ?
Aalina, faine pozici!! Sunteti niste frumosi!!
Lisa, sa folositi sanatosi scaunul, Britax e intr-adevar o alegere foarte buna!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"