La multi ani licurici de ian-feb2009(75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

LA MULTI ANI DARIA JULIA SI IOANA ALEXANDRA cu ocazia implinirii unui anisor!!!

Azi am reusit si noi sa luam brad. In piata sa lesin ce preturi erau, toti brazii care aveau mai mult de patru crengi sareau de 150 lei. Pana la urma am mers la Hornbach unde mai erau ceva resturi si am gasit unul acceptabil cu 70 lei. Il vom impodobi insa maine
Irina felicitari papacelului pentru pasi. Iar voi sper ca ati calcat cu dreptul azi in banca
koruccia succes la facut cozonaci
miere wau ce puiut catarator ai. Of, cu fiecare progres al lor apar alte griji pentru noi. Bine ca ai descoperit la timp. Frumos bradutul si elegant. Eu, la cererea copilului cel mare (tati) voi avea un brad multicolor.
Veronica e foarte frumos si bradutul vostru, imi plac mult figurinele, iar Alice este o superpapusa
ttenzika este tare dulcica Alecsandra
Selene sa sti ca noi nu impodobim bradul mai repede pt ca vrem sa treaca mai repede Craciunul peste noi, doar vrem sa ne bucuram mai mult de el
Anna Vladut este un scumpic In poza asta este cu bunicul? Mi se pare ca seamana amandoi

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI:
NARCISA,
EVA MARIA,
DARIA JULIA,
IOANA ALEXANDRA!

Sa cresteti mari si sa aduceti parintilor numai bucurii!

Noi am avut ieri serbarea, a fost super, super OK, Ioana nu a avut de loc trac, s-a descurcat minunat, a stiut toate rolurile, a dansat, a avut o miscare scenica foarte buna. Serbarea a durat 4 ore, la 10,30 am plecat de la teatru, obositi dar fericiti.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

dobreclaudia, vreau eu patutul, ai pm

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Daca va era dor de noi... uitati cateva poze de la ziua Smarandei, fetita celei mai bune prietene a mea:
aici

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut gasca ,

La multi ani! licuricilor sarbatoriti astazi Andrew George si Alexandra;

Dark - merci de idei - eu tot mai sper sa plec la nasi ;
Naty - ma bucur ca a reusit Ioana sa treaca peste trac.
Bebelusi - cum mai esti? te putem inveseli cumva? vrei sa iti trimit niste bancuri ;
Ariel - cred ca ti-am mai spus - imi plac f mult pozicile voastre si are Thea niste ochi frumosi ;
Crisspy - ma topesc cand il vad pe Razvi mai ales cand ii vad gropitele ;
Tenzika - mey, ce mare si frumoasa e Alecsandra.

pup licuricii bolnaviori

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

ledi am avzut pozele de la ziua lui David si mi-au dat lacrimile ... sunteti asa de frumosi! Va doresc tot binele din lume, sa va ajute Dumnezeu!
Si ce bunatati ati avut acolo ...

aryia imi pare rau ... te inteleg perfect, am trecut si eu prin niste momente grele de genul asta, partial s-au rezolvat dar totusi nu sunt 100% convinsa ca e cum trebuie sa fie.

dark ma bucur ca a iesit cu job-ul cum ai vrut.

Ah, am uitat sa va zic ... Nadia a facut primii pasi singurica (pe jos, pana acum mergea doar prin pat). Creste si mica mea ...
In alta ordine de idei, am canatrit-o are cam 7,850 gr la apropae 1 an. Mica dar energica rau ...

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Ceau gagici
DOBRECLAUDIA o minune de fetitza,sa iti traiasca
SELENE si mie imi place mai mult explicatia ta,referitor la chei,vai Selene...bietii colindatori...
PAULA,LISA de acord cu voi,si noi facem bradul in ajun
ARIEL felicitari pentru achizitionarea bradului,asteptam poze cu el
VERONICA75,da intr-adevar a crescut fetita mea mica,sa stiti fetelor ca mie tare dor imi va fii de anii astia,cred ca atunci cand Ale,va avea vreo 5 ani,as mai face un bebe doar de dragul sa ii vad atat de mici si inocenti
NATY felicitari pentru primii pasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,felicitari pt primii pasi ai Nadiei.Sa fie sanatoasa.Si felicitari si pt Ioana ca s-a descurcat si a iesit totul bine.Pupam fetele.

Selene,lasa copiii in pace..Si cand eram eu mica tot mai devreme veneau colindatorii,nah,fi si tu mai intelegatoare,strang si copilasii ceva banuti pt Craciun.Asa,dintr-o zi de colindat nu strang mare lucru..
Eu am facut bradul de Mos Nicolaie,ca asta e traditia mea..sa-l fac cand simt :))Ai vazut ce frumos e,da?

Daiopri.

Pupam gasca de licurici.
Noi suntem bine,David e marait(mai si tuseste cand si cand),vrea sa-l plimbi peste tot si sa-l tii la geam..m-a capiat cu geamul ala.Si daca nu-l duci,plange..trage de tine,iti arata ce vrea.Seara pic lata dupa atatea ture de apartament,invartit,jucat etc etc.Nu sta locului deloc.
O zi frumoasa va dorim.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
multumim tuturor de urarile de ieri, Uram si noi LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI CARE AU IMPLINIT IERI LUNITE, DAR SI CELOR CARE AU DEJA PRIMUL ANISOR:DARIA SI IOANA ALEXANDRA!!!SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!
Noi suntem muciosi si tusitori
am vazut la poze cu licurici scumpi..de-a dreptul deliciosi
Naty, vad ca aveti ciocan din ala cu zgomot de geamuri sparte..si Alexutu va avea, ca i-l va aduce Mos Craciun Felicitari pentru reusita Ioanei la serbare
Ce costum frumos are Razvi mic

Ce scumpica e si Isabella
Selene, jopin the club. Nici Alexutu nu mai mananca nimic, dar nimic din mana mea, din lingurita..nimic, nimic...In schimb papa cu manutele lui: banana, 1, chiar 2,una dupa alta, biscuiti, grisine, legume, cartofi, morcovi fierti...a mai avut el pase din astea..dar zic eu: daca o luna mananca bine bine si apoi 4-5 zile numai san...pai de asta e el manechin
Felicitari Ochila si Nadia pentru primii pasi

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Anna_Mama, daca vrei frisca naturala, trebuie sa gasesti o smantana (nu conteaza firma) pe care sa scrie "smantana pentru frisca" sau simplu 'frisca' si sa aibe 32% grasime. Eu nu am mai gasit aici in zona de vreo 2-3 ani (desi am cautat mereu), era intr-o sticla de plastic, ca cele de sana, la 1l si la 0,5l. Eu sunt innebunita dupa frisca naturala, mi se pare ca gustul e cu totul altul decat la frisca vegetala, ca e mult mai fina si mai usoara. Am noroc ca in familia mea nu are nimeni probleme cu colesterolul, dar n-am noroc de frisca naturala, ca nu gasesc smantana care trebuie.Mai vroiam sa mai scriu, dar se trezi piciul.....

Mergi la inceput