La multi ani licurici de ian-feb2009(75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani! Daria Julia multa fericire, sanatate si succese sa ai! Cris draga, sa-ti creasca fata mare si sa fiti cele mai bune prietene mereu! si sa-ti amintesti cu drag primul ei anisor

La multi ani Ioana Alexandra

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Roxana mersi pt reteta, chiar de nu ti-am cerut-o eu, suna super usor, o sa-l fac la masina de paine.

Irina, hehe, cu placere, de cozonac zici, da? pai daca vezi in reteta Mamei Celeste ea chiar face aluatul in masina - si eu la fel. dupa aceea il scot, il umplu, il las din nou la crescut si il coc. daca nu mai vrei sa il umpli il lasi in masina si ai incheiat discutia. sanatate multa lui Aidan!
Anna, eu nu fac decat din hulala ca avem ceva probleme de colesterol cu cei care mananca. dar la dorna e cea mai buna din experienta mea.
Corina, imi inchipuiam eu ca e asa
Vero, e o dulceata Alice, ca de obicei.
eu nu baricadez cu nimic bradul hihihi. sunt curioasa de cate ori o sa il darame don'soara.
Lisa, waw, multa munca si pentru 5 persoane, zau!
gata, ma duc sa hranesc maimuta.
si ca sa va mai inspir de prajituri, tocmai am pus la cuptor asta: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4925/ginger-and-orange-christmas-cake (pun poze dupa ce e gata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

La multi ani Daria si Ioana Ce imi place atmosfera asta de sarbatoare! Zile de licurici in atmosfera de Craciun! Unde sunteti fetelor din Canada? la saniush, ha? Noi am iesit ieri la cumparaturi si e nebunie curata. Toata lumea prin mall-uri, nu gasesti un loc de parcare.mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

roxana interesanta reteta. tx!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tocmai l-am gasit pe Aidan pe pervazul geamului IN PICIOARE, sprijinit de geam, am crezut ca inebunesc, daca era geamul deschis!!!!Nu mi-am inchipuit niciodata ca ar putea sa se urce acolo, s-a cocotat pe o masuta de jucarie (cea ca a ta Lisa) si de acolo pe pervaz, l-am lasat sa mai faca o data ca sa vad cum naiba a ajuns acolo. Incredibil, mi-a stat inima, am murit si am inviat pana am ajuns la el...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Roxana si eu tot asa fac mai nou cozonacul, pus in masina si scos pentru copt. Imediat dupa nastere am mancat multi facuti de masina in care puneam doar rahat, caise uscate si stafide ca pe atunci nu aveam chef si vreme de scos si umplut cu de altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Vai Miere...bine ca nu s-a intamplat nimic. Of ma gandesc cu groaza la momentele de neatentie. Nici nu stii ce le trece prin capusor si nici nu stii la ce sa te astepti...
Alice a inca cuminte bine ar fi sa fie asaaaa mai linistita.

Eu sunt confuzata total - nu stiu ce sa fac...datorita vremii exista posibilitatea sa ramanem acasa de Craciun si eu nu m-am gandit la nik de papa...nu stiu ce sa fac . Daca plecam nu imi trebuie papa...dar daca ramanem fac mancarea in ajun?

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Ne-am trezit si suntem prezente la apel
MIERE ce scup e AIDAN cum doarme,insanatosire grabnica va doresc,iar in legatuta cu vorbitul nici Alecsandra nu spune nimic,nici mama,nici,tata,apa,caca,etc.,in schimb intelege: adu mingea,hai sa ducem pamnpers-ul(am uitat sa v a spun ca noi cand schimbam funduletzul,am invatat sa luam pampers-ul de pe jos si sa il ducem la galeata,acolo stie,adica intelege cand ii spun dai drumul,si gata il arunca in cos,inchide usa si pleaca,fereasca dumnezeu sa vada ca duce altcineva pampers-ul ala,ca apoi sa vezi scandal),deci mai intelege: da pusi,cum face fata urat, si se stramba,stie sa sufle intrun fluier,undei cartea si cam atata
VERONICA75 frumos bradutz

Am pus niste poze noi cu Alecsandra facute astazi,aici:

http://picasaweb.google.com/ttenzika/Ale10Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vai, Miere, nazdravan mare Aidan. Acum bine ca stii la ce sa te astepti. Bine ca a fost geamul inchis.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vai miere ce sperietura,bine ca ai fost pe faza!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput