Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
racusor2010 spune:
am si eu o intrebare...cat de periculoase sunt sperieturile in sarcina?
eu ma sperii din orice :( si acum tocmai m-am speriat de cineva care a aparut langa mine cand nu ma asteptam...de am scapat laptopul din mana :((
si am intrat in panica sa nu pateasca bebe ceva...mai ales ca eu trebuie sa stau la pat de vreo 10 zile pentru incipienta avort....nu au revenit durerile, dar o fi totul bine?
va multumesc pentru sfat!!
Alina2005 spune:
Elenush, trece-ma si pe mine, te rog, in listuta, cu Spitalul Elias - dr. Cristian Rodica. Multumesc 
Alina,
11+
Cum creste bebe
giorgia23 spune:
Am aparut si eu dupa o lunga absenta...La multi ani ELENA sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca(scuze pt intarziere)
Bun venit noilor burtici
...sarcini usoare si lipsite de probleme
Eu sunt f.bine..vineri am fost si am vazut puiul...era f.activ si totul e bine...eu greturi nu mai am si mananc aproape orice.Am citit ca multe aveti probleme cu somnul..eu dorm f.bine..ma trezesc 1 data pe noapte pt a ma duce la wc dar in rest nu am probleme.Si eu ma cam chinui cu curatenia...mai am baia si termin...sper sa reusesc sa o termin maine...Am o intrebare pt voi:e vreo problema dk ma vopsesc? 
GEO
11+
bumblebee spune:
Din cate stiu eu, cel putin in primul trimestru, e bine de evitat vopseaua de par, de fapt orice chimic..., eu am fost sfatuita sa nu ma dau cu ruj, sa evit parfumul, oja... ce sa zic, oricum nu sufar mirosurile astea acuma![]()
Alina
7+
gargarita
Victo spune:
elena, cu intarziere, La multi ani si din partea noastra! Sa fii sanatoasa, sarcina usoara si rabdare multa pentru puiutii tai!
Adalia, bine ai venit! Poate ne mai spui cate ceva si de pitica, ca la scutece n-ai mai trecut...
curatenia mea a ramas in aer..am mutat dead-line-ul de Revelion..ca dc sotul lucreaza sapt asta, mie imi e imposibil sa ma ocup de curatenie, cata vreme sunt acasa cu stefan, iar starile de rau is parca din ce in ce mai urate.
Paula
10+ si Stefan (30 oct. 2007)
beluistef spune:
Paula Alina, Tanti si Geo, multumesc pentru urari si chiar daca sunt " intarziate
"cum ziceti... sunt binevenite.
Geo eu stiu ca daca te vopsesti in primele luni de sarcina nu va prinde vopseaua asa cum ai dori. Eu am incercat cand alaptam si tot asa nu imi prindea deloc. Din cauza hormonilor, nu va prinde...sper sa nu gresesc, dar eu asa am patit si dr. mi-a zis ca din cauza asta si cel mai indicat ar fi sa nu ma vopsesc deloc...
Eu de vreo doua zile simt ceva in partea de jos a burticii. Ieri cand am dormit de amiaza am o pozitie de somn pe " semi-burta" adica nu total pe burta si am simtit in stanga gadilindu-ma ceva si m-am trezit...eu si somnul meu cel bun...
...este prea devreme sa se simta ceva ma gandesc, insa asa am simtit.
Pe 30 dec. la 8.30 dimineata, am obtinut o programare la un alt medic gine. Abia astept sa vad daca el ma va lamuri, in special ca mi s-a zis ca este un medic foarte comunicativ si de treaba. Vom vedea...sper sa intru bine in noul an...
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
giuly83 spune:
buna fetelor!multumesc de raspuns.am sa incerc sa ma programeez la gine cat mai repede.sper a nua astept mult tinand cont ca toata lumea e in pregatiri de craciun
mya85 spune:
Elena, LA MULTI ANI si din partea mea!!! 

Fetelor, voi ati anuntat la lucru de sarcina? Eu sunt ingrozita de momentul acesta mai ales ca eu am aflat ca sunt insarcinata in primele zile in care m-am angajat (pt ca n-a fost o sarcina programata), deci m-am angajat fiind insarcinata... Pana acum nu stie nimeni nimic dar mi-e teama ca in curand nu voi mai putea ascunde burtica si as vrea totusi sa anunt inainte sa observe colegii. Problema este ca nu stiu cum se procedeaza, trebuie dus ceva de la ginecolog?? Cum e mai bine sa fac? Voi cum ati procedat?
10+
peta spune:
fetelor scuzati absenta, am luat si eu o pauza pe perioada week-endului...
LA MULTI ANI pt sarbatorite - m-am trezit si eu acum ![]()
eu se pare ca sunt destul de norocoasa in privinta greturilor, nu prea pot sa zic ca am avut cine stie ce, de vomat n-am vomat deloc...cu somnul mi-am mai revenit, acum ma cam trezesc doar o data pe noapte dar deobicei reusesc sa adorm la loc, la baie inca nu ma duc noaptea...
Sheritra spune:
Ancuto
, dai bice sa ramai cu gemeni ca nasti cu o luna mai devreme si intri la noi! Eu de ex din dpn 21iulie s-a mutat la 29 iunie!
Bumbelee, mie la 18 sapt, fusesem la mare o sapt si cred ca nu i-a placut caldura. Si statusem doar sub umbrela si nu intrasem deloc in apa, dar probabil toate drumurile prin soare pana la wc-u si inapoi mersul greoi prin nisip, cert e ca la intoarcere aveam programare eco si colul meu de la 3.8 era 2.9, restul deschis. IN ora urmatoare eram la Profu, a doua zi la prima ora eram internata si la 12 aveam fundita-n piept! Asa ca anul asta voi merge la mare in august cu trei plozi si mma dupa mine, o luna stau! Dar nu inainte, nimic! Si dupa ce am stat cu spaima in suflet trei saptamani la pat (am si mancat in pat) la eco urmator se inchisese pe jumate, iar dupa alte doua sapt se inchisese la loc complet.
Carmen, am experimentat la prima sarcina durerile de sani! Numai cand ramai gravi te dor sanii in lteral si pe dedesubt, creste prolactina, se maresc, se fabrica lapticu, stai linistita!
Tanti, si sexu care e la bebe? Felicitari pt pliu, gata ai scapat de-o teama! Deci nasti inaintea mea! Ti-ai facut bagajul?
CD27,capitolul trecut spuneai ca faci doar TT nu si DT, ca-s bani aruncati, acum e invers?
Iar la CMU am intrebat personal si nu influenteaza mancatul analiza de sange la DT. Esti pacienta Profului? Carnea este necesara doar la implantarea embrionului, dupa nu, in nici un caz zilnic sau ou, pericol de colesterol marit care oricum creste in sarcina. Legume, fructe si lactate sunt principalele aalimente. Scrie pe toate sit-urile de mamici, dar ficare papa ce poate si ce vrea, eu vorbesc ca si teorie.
Giuly 83, bine ai venit, ne-ai prins pe ultimul tren daca nasti pe 30 aug! Deci abia au iesit liniutele, sarcina usoara!
Adalia, felicitari, super, ce multe suntem din odiseea noastra! Mai trebuie s-o adaugi la listuta si pe Ancadragoman, onor-guest si mamica de Craciun de gemeni ca sa ne prinda din urma!
Shery
+9 si inimioara
Alesia (30.10.2007)