Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
lalala13 spune:
Elena LA MULTI ANI!

pnetru fetele cu sarcini pierdute..nu va pot spune cat de rau imi pare si cat de disperata sunts a nu mi se intample si mie. fc_anca la ce stari de rau te refereai..daca mai esti in stare sa spui..
----------------------------------------------
my somebody.... 
8+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
trutzi spune:
La multi ani Elena!
Multa sanatate si sacrcina usoara! 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
eladea2005 spune:
ELENA, LA MULTI ANI CU SANATATE! SA FII FERICITA, CA IMPLINITA ESTI, IAR BB3 VA FI CA O INCUNUNARE A DRAGOSTEI VOASTRE!
aaaa....si sa treaca repede starea de rau si insomniile...stiu ce nasol e...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
11+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adalia spune:
Ceau, fetelor
am deschis cu emotii odiseea mamicilor de iulie-aug 2009. Ma gandeam eu ca trebuie sa fiti deja multe. As vrea sa ma alatur si eu voua. Ma numesc Lavinia, si sunt insarcinata in ap. 9 saptamani, ar trebui sa nasc in 27 iulie. ziua mea de nastere este 22 iulie 1982.Mai avem o fetita de 2 anisori, Adalia, fiind colega de odisee cu Sheritra,, eladea2005 si Victo (imi cer scuze daca am omis pe cineva :) , pe care le salut si ma bucur sa le revad.
incerc sa recuperez din urma capitolele pe care le-am pierdut.
Sper sa avem un timp frumos impreuna, si sa ne putem ajuta reciproc.
Dumnezeu sa ne dea multa sanatate noua, copiilor din burtica si celor dragi.
noapte buna
Lavinia
racusor2010 spune:
Neata burticilor,
Cum nu am somn, m-am pus la punct cu discutiile voastre :) am avut ceva de citit, nu gluma....
Ma adaugati si pe mine va rog pe prima pagina:
UM: 30.09.2009
DPN: 09.07.2010
Data nasterii: 24.07.1980
O zi frumoasa sa aveti!
Ca vine Mosu' saptamana asta!
larissa_79 spune:
Belu, la multi ani iubita! M-am trezit si eu la spartul targului...dar, ce sa ii faci daca ieri am umblat brambura si cat nu am umblat...am dormit. Mai nu-sh cum se face ca voi doi nascuti iarna (tu si soata)...v-ati gasit de facut copii numai vara! ![]()
Anca, imi pare rau. Lasa ca data viitoare o sa fie bine. O sa vezi! Doamne ajuta!
Bun venit noilor buticute si sarcini cat mai usoare! 
Si io dorm prost si ba dau vina pe pat, ba dau vina pe sot, ba pe copilul ce doarme cu noi. Si am si niste vise SF. 
Larisa
9+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fc_anca fetelor, eu o sa va parasesc...odiseea mea s-a terminat....la 6 sapt si un pic... un singur sfat ptr voi: daca va este doamne fereste putin de tot rau sau simtiti ca ceva nu e ok, nu asteptati nici 5 minute...mergeti la spital imediat. un om extraordinar dr. radoi de la municipal, a fost langa mine in fiecare moment si a incercat 3 zile sa faca totul ptr ca bebe sa ramana in burtica....pana in ultimul moment...dar bebe s-a dus... Iar eu nu mai inteleg nimic... de ce am ramas insarcinata, dupa atata timp, cand toti doctorii la care am fost in ultimul an si mi-au spus ca nu avem nicio sansa...iar cand bebe a venit exact ca o minune....sa se duca chiar inainte de Craciun.. Dar nu vreau sa va mai intristez cu povestea mea, vreau doar sa va spun multa bafta si sa dea Dumnezeu sa aveti toate bebei sanatosi si frumosi!Va pup, pa! Anca |
Imi pare foarte rau sa aud ca se intampla nenorociri de asteaCert e ca nu trebuie sa te dai batuta!!!
Sa dea DD sa treci cu bine peste aceasta intamplare

.Alina
7+ gargarita
bumblebee spune:
Bun venit noilor burtici!
Sarcina usoara si fara emotii puternice
.
Eu am impresia ca mai am un singur neuron care si ala migreaza spre bebe, nu prea sta la mine
. Ieri am rectificat in felul meu, mi-am dat seama dupa ce-am dat "trimite" ca Elena e sarbatorita, ca eladea a fost pe 12
, ce sa-i faci, greu cu neuronul meu singuratic, si ala nervos si nedormit
.
Saptamana asta vine mosul
, nu i-am luat nimic sotului meu inca, nu m-am simtit bine si n-am iesit din casa, voi ce idee de cadou simplu si simbolic aveti
?
Ce vreti sa va aduca mosul?
Va pupacesc tare tare, sa aveti o saptamana fara greturi, nervi!

Alina
7+
gargarita
beluistef spune:
Buna burtici 
Multumesc de urari fetelor inca odata si sa dea Domnul la toata lumea sa fie bine si sa fim sanatoase impreuna cu cei dragi.
Este prima zi de lucru dupa concediu si am atat de mult de munca ca nu stiu cum o sa razbesc...Mai ales ca este si un coleg plecat in concediu si trebuie sa-i fac si rapoartele lui, care-mi ocupa mai bine de juma de zi.
Nu mi-am luat nimic de rontait la mine ca am zi eu ca " am manvcat bine de dimineata " si iaca imi este o foamee de-mi vine sa manc calculatorul. Astept sa termin rapoartele astea si fug repede sa-mi iau ceva de jos.
Larisa draga chiar nu stiu cum am reusit " performanta asta " de a face copii numai vara, pe cand noi suntem nascuti in toiul iernii ![]()
fetele si o zi cat mai usoara la toate
P.S. O sa trec noile gravidutze cand o sa am un pic de timp liber, asa ca sa nu dati cu pietre bineeee????
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Alina2005 spune:
Neatza si bine v-am regasit, burtici! Noi am fost foarte ocupati in ultimele zile si, cu rusine, n-am mai reusit sa mai intru sa va citesc si sa va scriu.
In primul rand, LA MULTI ANI!! Elena, sa fii iubita, sa ai parte de tot ce e bun, de sanatate, fericire si bebe 3 sa fie implinirea dragostei voastre! Te
si te imbratisez cu drag!
Scuze de intarziere![]()
Anca si Ruxandra, imi pare tare rau sa aud vesti rele, nu stiu ce sa spun, pentru ca ma pun in locul vostru si stiu ca nimic nu m-ar face sa trec mai usor peste asta. Va doresc multa sanatate si sper sa mai treceti pe la noi, macar sa ne salutati. Va pup pe amandoua si va urez Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi. 

Alina,
11+
Cum creste bebe