Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuly83 spune:

salut fetelor. mosu a venit mai devreme pt mine.a venit cu primul meu test pozitiv

Mergi la inceput

de abia astept sa ajung la eco sa vad ca totul e in regula

Mergi la inceput

asa ca va rog dak puteti sa-mi spuneti cand ati facut prima eco ar fi perfect

Mergi la inceput

de abia astept sa va cunosc pe toate

Mergi la inceput

acu ma apuc sa va citesc din urma

Mergi la inceput

dar ati scris ceva nu gluma

Mergi la inceput

pt prima pagina a subforumului data nasterii 20 iulie,um 23 noembrie dpn 30 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna fetele, raportez stare de avansata disfunctionalitate, dorm din ce in ce mai prost noaptea, dorm o ora, stau una juma' treaaza, sau cum se nimereste , zau ca-mi vine sa-mi iau campii...
La multi ani eladea sanatate multa si toate cele buna alaturi de cei dragi, distractie placuta!!

Alina 7+
gargarita

Alina, esti draguta, dar ziua mea a trecut deja...a fost in 12... cred ca e vorba de Elena..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fc_anca imi pare rau de pierderea ta, D-zeu sa aiba grija de sufletelul mic

giuly83 bine ai venit, prima eco am facut in ziua cand am fost la control ca sa confirmam varsta sarcinii, in general se face o data cu controlul sau ....cat mai curand posibil

La Multi Ani Elena!

eu as dormi bine daca bebeloi nuar dormi cu noi in pat, pe jumatatea meade pat mai exact si mai ales daca nu mi-ar da suturi, daca nu mi-ar sparge buza in somn, daca nu mi-ar invineti ochii si da sangele pe nas dar las ca-i vin eu de hac la un moment dat si il mut la el in patut

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fc_anca

fetelor, eu o sa va parasesc...odiseea mea s-a terminat....la 6 sapt si un pic...
un singur sfat ptr voi: daca va este doamne fereste putin de tot rau sau simtiti ca ceva nu e ok, nu asteptati nici 5 minute...mergeti la spital imediat.
un om extraordinar dr. radoi de la municipal, a fost langa mine in fiecare moment si a incercat 3 zile sa faca totul ptr ca bebe sa ramana in burtica....pana in ultimul moment...dar bebe s-a dus... Iar eu nu mai inteleg nimic... de ce am ramas insarcinata, dupa atata timp, cand toti doctorii la care am fost in ultimul an si mi-au spus ca nu avem nicio sansa...iar cand bebe a venit exact ca o minune....sa se duca chiar inainte de Craciun.. Dar nu vreau sa va mai intristez cu povestea mea, vreau doar sa va spun multa bafta si sa dea Dumnezeu sa aveti toate bebei sanatosi si frumosi!Va pup, pa!

Anca

offff, Anca...imi pare nespus de rau... nu exista consolare, asa cum ziceam mai sus...dar iti tin pumnii ca a doua oara sa iasa totul bine...cel putin acum vezi ca se paote...si lasa medicii, sunt si ei oameni, iar minuni se intampla...asa a fost sa fie de data asta...fii optimista...te asteptam iar aici!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput