Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adalia Ceau, fetelor am deschis cu emotii odiseea mamicilor de iulie-aug 2009. Ma gandeam eu ca trebuie sa fiti deja multe. As vrea sa ma alatur si eu voua. Ma numesc Lavinia, si sunt insarcinata in ap. 9 saptamani, ar trebui sa nasc in 27 iulie. ziua mea de nastere este 22 iulie 1982.Mai avem o fetita de 2 anisori, Adalia, fiind colega de odisee cu Sheritra,, eladea2005 si Victo (imi cer scuze daca am omis pe cineva :) , pe care le salut si ma bucur sa le revad. incerc sa recuperez din urma capitolele pe care le-am pierdut. Sper sa avem un timp frumos impreuna, si sa ne putem ajuta reciproc. Dumnezeu sa ne dea multa sanatate noua, copiilor din burtica si celor dragi. noapte buna Lavinia Lavinia mami de Carisa Adaliaa happy mom |
Felicitari!!!!!!!!
Bai stati asa ca vin si eu

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
Sheri as vrea eu dar nu cred ca am sanse la gemeni,asera mi-a facut o prietena cu verigheta si mi-a iesit prima o fetita si bb 2 baiat 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui mya85 Elena, LA MULTI ANI si din partea mea!!! ![]() ![]() ![]() Fetelor, voi ati anuntat la lucru de sarcina? Eu sunt ingrozita de momentul acesta mai ales ca eu am aflat ca sunt insarcinata in primele zile in care m-am angajat (pt ca n-a fost o sarcina programata), deci m-am angajat fiind insarcinata... Pana acum nu stie nimeni nimic dar mi-e teama ca in curand nu voi mai putea ascunde burtica si as vrea totusi sa anunt inainte sa observe colegii. Problema este ca nu stiu cum se procedeaza, trebuie dus ceva de la ginecolog?? Cum e mai bine sa fac? Voi cum ati procedat? 10+ |
Mya, depinde de sefii si colegii tai. Eu de exemplu, ma tot plangeam ca mi-e rau si sefu a zis mai in gluma, mai in serios, ca sunt gravida. Eu nu si nu, desi stiam ca asa e. Si a doua zi i-am zis ca a cobit si ca asa e
Eu zic ca cel mai bine le spui ca esti insarcinata, ca nu stiai atunci cand te-ai angajat si ca asta e, tu nu ai de gand sa renunti la bebe, daca le va trece prin cap asa ceva. succes!

Alina,
11+Cum creste bebe
beluistef spune:
Mya
ar fi bine sa-i anunti. Eu am luat de la medicul de familie o adeverinta in care scria ca sunt insarcinata si aici m-au pus sa dau o declaratie " pe proprie raspundere " ca sunt insarcinata si in cate saptamani.
Alina esti o fericita cu asa sefi. Pe mine de maine pana pe 31 dec. m-au chemat de la 7 dimineata, ca deh, trebuie sa tin locul unui coleg, care este in concediu si care venea de la 7. Si sa vezi smecherie...imi zice...stii maine as vrea sa vii de la 7 ca sa termini rapoartele mai repede ca de la 8 ajung prea tarziu....si bineinteles ca pleci mai repede adica la 16...eu stau asa un pic si-mi zic...asta s-o credeti voi...adica vin de la 8 si stau pana la 16 ( 8 ore) si acum vin de la 7 si stau tot pana la 16(9 ore)...hm...voi pleca la 15...doar trebuie sa stau DOAR MAX.8 ORE...deh, cred ca a prins, dar nu le merge...la cat m-au frecat astazi.
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Alina2005 spune:
Da, Elena, sunt fericita cu asa sefi, dar din pacate salariul e sub limita bunului simt pentru cineva care a terminat si facultatea...
Am zis ca din ianuarie imi iau CM, fie si pe hartie, ca sa scap de zilele alea neplatite.
Alina,
11+
Cum creste bebe
peta spune:
fetelor, o intrebare, ca nu imi mai functioneaza neuronul...in cadrul triplu testului se face eco morfofetala sau sunt chestii diferite, si cand se fac?
mya85 spune:
Din fericire eu n-am avut probleme atat de mari cu starile de greata (in comparatie cu unele dintre voi) incat sa nu le pot ascunde. In schimb aveam si inca am probleme cu oboseala. I-am spus in cateva dimineti unei colege ca mi-e somn si ca sunt obosita ca mai apoi sa ma cheme seful si sa ma intrebe ca e adevarat ca ma plang de oboseala?
Atunci mi-am dat seama ca nu pot avea incredere in nimeni si am decis sa nu mai zic la nimeni nimic...
10+
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 si am intrat in panica sa nu pateasca bebe ceva...mai ales ca eu trebuie sa stau la pat de vreo 10 zile pentru incipienta avort....nu au revenit durerile, dar o fi totul bine? va multumesc pentru sfat!! |
Ia-ti concediu medical si stai la pat, eu n-as putea sta la birou cu asa amenintare deasupra capului. Sfatul meu!
Shery
+9 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
bumblebee spune:
ce colega "de treaba", bafta cu anuntul la servici, nu stiu in cazul tau cum se va proceda cu concediul de crestere al copilului, dar oricum, cel mai important e ca bebic sa fie bine!
Alina
7+
gargarita
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele!
Elena si de la mine cu intarziere La Multi Ani frumosi sanatosi si plini de iubire si dorinte de implinit!!!
Cu anuntatul trebuie sa o faceti conform legii, nu mai stiu cine intreba, trebuie hartie de la medic, se merge cu ea la resurse umane se inregistreaza si se considera anuntat, nu va jucati ca va poate concedia daca faceti anunt doar verbal, stiu din experiente la sot in companie!
Eu nu am probleme la serviciu, incercam dde cand incerca si sefa mea, cand am avut testul poz ei i-am spus prima, mai ales ca in contractul meu de munca nu sunt protejata la gravidenie, deci eu oricum pot fi concediata! Sper sa nu se intample!
Eu cu starile de rau astept trimestrul 2 sa ma bucur de toate cele!
Voi cu viata sexuala cum stati?
La noi cam RARUT ca mie mi-e rau si sotului frica!!![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+

Carisa Adalia