Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Sheri nici chiar asa sa fac bagajul, sanatosi sa fim si sa ajungem acolo, mi-a zis dr ca pe la 38 de saptamani daca nu sunt probleme imi face cezariana, eu incerc sa mai aman cateva zile dupa 38 de saptamani ca sunt in sesiune (sunt la master)

Myaca sa anunti angajatorul iti trebuie o adeverinta de la dr ginecolog si o cerere pe care o faci si instiintezi angajatorul, angajatorul anunta ITM si vine in control , daca nu anunti angajatorul legea il protejeaza si te poate da afara oricand

Andrei 11.02.2006 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor voi veti recolta celule stem de la bebe?

Pe mine ma bate gandul sa recoltez , iar daca nu o sa recoltez pentru mine din motive financiare(dar sper sa nu fie) vreau sa donez aceste celule, ca oricum sangele placentar il iau si il arunca, asa salvez o viata
Am vazut ca exista o banca in Romania vine si recolteaza aceste celule gratis daca le donezi

Andrei 11.02.2006 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Carmen draga tin sa spun ca eu pana in prezent de cand am aflat ca sunt am prestat doar de 2 ori, nu am chef si cand am ma simt rau si uite tot asa. Oricum pana nu aflu exact daca este ceva...ba hematom...ba fibrom...nu vreau sa risc. Sper sa nu fie nimic din astea doua...poate ma lamureste medicul la care m-am programat pe 30 dec.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Exista o anumita perioada pana cand ai dreptul sa anunti? Cineva mi-a spus ca trebuie anuntat pana la 3 luni. Cand se considera 3 luni? Adica la cate saptamani? Pana la sfaristul lunii a 3a?
Carmen din cate vad tu esti din Budapesta? Probabil acolo legea e diferita, din cate stiu aici nu e voie sa concediezi femeile gravide, sau???

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

carmen, eu de frica nu am mai prestat deloc de cand am aflat ca sunt gravida, desi uneori chiar as vrea, dar si sotului ii e frica...mi-a zis sa-l mai caut abia prin trim II

8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Exista o anumita perioada pana cand ai dreptul sa anunti? Cineva mi-a spus ca trebuie anuntat pana la 3 luni. Cand se considera 3 luni? Adica la cate saptamani? Pana la sfaristul lunii a 3a?
Carmen din cate vad tu esti din Budapesta? Probabil acolo legea e diferita, din cate stiu aici nu e voie sa concediezi femeile gravide, sau???

10+

Cam la 12 sapt. poti sa anunti (daca nu vrei de acum), atunci scade si riscul de avort spontan.

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Sotul meu ar vrea..., dar noi nu avem voie, si eu am trecut pe status de frigida, nu ramane decat sa ne dea dr. voie, atunci probabil o sa prestam, zic si eu, dar cine stie daca o sa mai vrem

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput

Fetelor...iar am pareri...nu stiu de ce, dar iar ma furnica in partea de jos a burtii...tot in stanga ..paranoia....

Ce v-ati gandit sa faceti de Sarbatori BUN, vreau idei...eu am cateva si vi le zic...

1. cozonac
2. rafaelo
3. prajitura cu foi ( crema si gem)
4. si inca o prajitura saseasca ii zice valurile Dunarii.

iar la capitolul mancare....

1. o supica cu galusti
2. un boeuf ( asa se scrie ???)
3. sarmale nu pot face ca varza este singura mancare care la firbere imi provoaca instant...nu stiu de ce...doar la chestii cu varza.....
asa ca pct. 3 ramane deschis... voi ce faceti...cele care puteti bineinteles.

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Sheritra eu nu am zis ca fac TT in niciun caz, am zis ca fac DD, chiar saptamana asta, iar TT n-am sa fac, asa cum am zis daca totul iese ok la DD, mie mi-au zis sa nu mananc cand imi recolteaza sange, ma rog...poate pentru tine au alte reguli oricum nu cred ca influenteaza in vreun fel testul
referitor la carne, mie asa mi-a recomandat dr la sarcina precedenta si am zis sa va impartasesc si voua, eu nu sunt vegetariana asa ca am sa mananc carne cata doresc, colesterolul l-am avut mare de cand ma stiu si nu s-a modificat in timpul sarcinii

Nu exista nici o lege care spuen sa anunti sarcina pana la X luni, e aberant, daca nu vrei poti sa nu anunti, daca isi dau seama, te pot da afara, eu am anuntat in jur de 20 de saptamani anul trecut

Cu cosmeticele mi se pare exagerare, e adevarat ca ar fi bine sa folosim produse cat mai naturale, bio, dar daca folosim ce foloseam si pana acum si nu ne facea rau eu cred ca e ok, cu vopsitul se zice ca e bine sa spui pas in primul trimestru dar daca mai cititi o sa vedeti ca nu e nimic demonstrat, dar oricum exista produse pentru vopsit fara amoniac, bio

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am sa pregatesc o salata boeuf, o ciorbita de vita (ca sa pap si eu ceva) si o praji de visine. o sa fim pregatiti si de-o friptura pentru orice eventualitate( musafiri) in orice caz..nu mare lucru
Cum faceti voi maioneza acuma, pe timp de sarcina? numai cu oua fierte?

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput