Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
CD27 spune:

in afara de sex dr nu ne-a zis prea multe, nu mi-a placut deloc, va recomand sa il evitati pe dr marinescu de la cmu, era tareee plisticit, o fi avut o zi proasta dar totusi...mi-a zis ceva de genul: are maini, are picioare, uitati capul, se misca, uitati si nasul, are abdomen si uitati aici intre picioare (n-am vazut nimic
) si la final o intreba pe asistenta daca trebuie sa mai scrie ceva, n-am nimerit bine
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

aelita spune:
CARLA ce frumos ca ai gemeni! eu mi-am dorit mult gemeni.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
carla_2008 spune:
Am venit de la eco dar de aici din Oradea nu de la Debrecen de la Kaali.am obtinut progrmare la minut,asa i-am imbarligat...pai ma durea burtica iar pana luni cand am pogramare in Ungaria e mult.bebeii mei sunt f bine,au 1 cm fiecare,le-am vazut inimioarele iar;insa eu am dupa CM 7 sapt si 5 zile,iar dr asta mi-a zis ca ecografu ii arata 7 sapt si 2 zile.e vreo problema dif de 3 zile?
Bumblebee si tu ai dureri?cat ai exact?
7+
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
anca_vlad spune:
vin si eu in clubul viitoarelor mamici de bebici, suntem credem cei mai mici din zona, avem doar 4 saptamani, nu se vede inimiora, dar speram sa fie totul ok si la viitoarea vizita sa bata si inimioara........
4+
venim tare din urma!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
bumblebee spune:
Carla, depinde, am si junghiuri de cateva secunde, care-mi sageata tot abdomenul inferior, luni cand am fost la doftor, i-am spus, si mi-a dat sa fac 2 sapt trat cu capricon (cu mugur si propolis- e ceva naturist, pt raceli la nivel genital).
si bb nostru e ceva mai mititel, la echo avea 7 sapt si o zi, ar fi trebuit sa aiba 7 sapt si 6 zile, 5 zile diferenta, dar vom recupera
.
CD, ai un cucut
, felicitari!!!
Adevarul e ca pe mine ma dau pe spate doctorii astia blazati, parca ar da ei bani pt consultatie, nu vreau sa fiu absurda, dar totusi, oricat de proasta ar fi ziua dr-ului, trebuie sa tina cont si de sentimente, orgolii, altele decat cele propii.
Alina
8+
gargarita
larissa_79 spune:
CD27, sa inteleg ca la 11+ deja a vazut ce e bebe? Nu e prea devreme? 
Larisa
9+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
adalia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo elena, cu intarziere, La multi ani si din partea noastra! Sa fii sanatoasa, sarcina usoara si rabdare multa pentru puiutii tai! Adalia, bine ai venit! Poate ne mai spui cate ceva si de pitica, ca la scutece n-ai mai trecut... curatenia mea a ramas in aer..am mutat dead-line-ul de Revelion..ca dc sotul lucreaza sapt asta, mie imi e imposibil sa ma ocup de curatenie, cata vreme sunt acasa cu stefan, iar starile de rau is parca din ce in ce mai urate. Paula 10+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Servus, Victo (asa se saluta in cluj,nu?)
Adalia, pitica mea, este o dulce, merge la gradi, e cuminte, dar inca se trezestea noaptre de 2-3 ori, vrea laptic. CUM SA FAC SA II SCOT LAPTELE DE NOAPTEA?
tie tot asa de rau iti e ca si la prima sarcina?
adalia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Felicitari!!!!!!!! Bai stati asa ca vin si eu ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
haide, te asteptam, eu cel putin fug cam incet:)
Katerinaa spune:
Salutare si multa sanatate,
Va doresc multa sanatate si va rog mult de tot sa ma jutati cu parerile voastre.
Ultima menstr a fost pe 4 noiembrie - insa mereu e neregulata, am luat clomifen citrat 5 zile, si apoi ne-am pus pe treaba.
Zilele trecute mi-am facut test de sarcina si a iesit o liniuta tare firava. Am repetat testul ieri dimineata si a fost pozitiv, adica a doua linie era vizibila bine insa nu la fel de intensa ca linia de control. Astazi dimineata am mai facut unul si tot pozitiv, bine de tot. Acum pe seara am mers la doctor si mi-a facut si ecografie si transvaginala, si control si a zis ca nu se vede nimic la ecograf. Ori e prea mica sarcina, ori e extrauterina, ori ori, dar a zis ca nimeni nu se poate pronunta. A, si au inceput sa apara si niste scurgeri mici dar inchise la culoare. A zis doctorul ca uterul e un pic marit dar daca nu are bulina....Of of, nici nu stiu ce sa mai cred, atat de mult m-am bucurat de cele 2 liniute....
Voi v-ati confruntat cu asa ceva. Daca da, sper ca s-a rezolvat totul cu bine.
Oricum am avut astazi o durere de cap...
Haideti, va pup si va doresc sa fiti cu totii sanatosi.
adalia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Mirela2, bine facem, multumim, mai intram si pe la FIV sa tinem pumnii la fete, si asteptam 8 ian sa facem DT, sa vedem ce se ascunde in burtic, io oricum stiu ca fata si baiat! Si ma mai uit la fetele de aici si le admir cum de pot face si curatenie, si unu/doi copii acasa, si torturi, si cozonaci, si bomboane, si servici... Bravo lor! Eu am facut in wk spaghete si m-am intins apoi in pat cu un no-spa si tremuram de frica sa nu ma ia contractiile de la atata efort! La munca stau cat mai pe spate in scaun sa nu mi se deschida colul, de aplecat la descaltat o face sotu sa nu-mi scada tensiunea si sa lesin, in brate n-o iau pe Alesia sa nu mi se rupa membranele, sex nu fac sa nu-mi sara dopul si sa curga lichidul, geanta prin magazine mi-o cara sotu sa nu se desprinda placenta de la efort, in fiecare dimineata plec cu inima in gat la munaca (unde stau doar jos nu fac efort/picioare/stres) cu gandul ca sper ca nu fac o prostie cand mai bine as sta in medical la pat si in general multa paranoia pt 9 sapt, mai tarziu nu stiu ce voi face! Ma duc cu mama la un film de actiune (2012), dupa film: crezi ca in situatia ta e bine sa vezi filme asa de stresante? sa nu-ti faca rau! Vin acasa, apare paranoia, ii dau dreptate, ma uit doar la comedii. Ma surprinde al meu cand ma uitam la Stan si Bran si radeam copios: mai incet, zice, crezi ca le face bine la bbi sa-i zgaltii asa tare? Cred ca ma voi uita la filme horror de acum, sunt previzibile si calme! Tu ce faci? Shery +9 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sheri draga
ai acelasi stil plin de umor ca si acum 3 ani!! BRAVOS

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)