Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
CD27 spune:
larissa nu e devreme la 11s si la sarcina trecuta tot la 11 saptamani am aflat, e drept ca nu iti garanteaza nimeni ca medicul a vazut bine dar...
sotzul meu e sigur ca-i baiat, el e mereu sigur ca-s baieti
deci...acum il pun sa caute nume, asa am stabilit de la prima sarcina eu aleg numele daca e fata el daca e baiat, numele sfant l-am decis amandoi inainte
eu am zis si la prima sarcina si acum ce-o fi sanatos sa fie, dar sotzul isi doreste tare baietei (cica sunt mai usor de gestionat
) si se pare ca D-zeu il asculta
Adalia fetita bea formula sau san? formula cred ca-i mai usor de scos dupa parerea mea, ai putea sa incerci prin a-i da masa de seara un pic mai tarziu (mancarea solita) si apoi eventual chiar dupa ce adoarme laptele, eu asa procedez, masa de seara e in jur de 20, chiar 20.30, in functie de somn si restul meselor, in jur de 23.30 ii dau un laptic si nu se mai trezeste noaptea (decat asa...de amorul artei, dar nu pentru a papa)
ii poti face laptele mai diluat noaptea sau poti incerca direct cu ceai in biberonul de noapte, incerci mai multe variante pana o gasesti pe cea castigatoare
bafta
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

larissa_79 spune:
CD, aoleu..pai daca e cum vor barbatii..al meu vrea tot fata. Da' nu asa...cred ca chiar o sa se bosumfle tare daca cumva e baiat. Vrea fete dom'le sa-l iubeasca pe el...sa il dragaleasca. Bine asta mica a mea e moarta dupa ta'su..da' el vroia fata neaparat si la Alexia. Eu as vrea un baietel...dar m-as bucura de bucuria lui si a Alexiei de ar fi fetita. Imi motiva el acum ceva ani de ce vrea fete...pai uite..unde mergem noi in fiecare an de Craciun si revelion. Eu ii raspund: la ai mei desigur ( distanta e mare intre socri si nu putem face slalom in ziua de Craciun). Pai uite..de asta vreau eu fete...sa se adune cu totii la mine. Barbatii se duc dupa sotii 
Larisa
9+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
CD27 spune:
ei Larissa uite un barbat calculat, are dreptate, na ca si noi stam la mama de Craciun
dar si baietelul meu e innebunit dupa tati, lasa tot cand vine tati acasa, intr-o seara cu chiu cu vai am reusit sa-l culc dupa ce mi-a urlat 10 minute ca tati era plecat la fotbal si nu putea sa-l culce ca de obicei![]()
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Lala86 spune:
Dragi viitoare mamici de delfinasi de Iulie-August,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica
Laura
10+
beluistef spune:
SARBATORI FERICITE SI IMPLINITE ALATURI DE CEI DRAGI TUTUROR BURTICILOR.
Sa ne dea Domnul sanatate si bebelusi sanatosi si bineinteles si familiile noastre sa fie sanatoase.
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
LA MULTI ANI
SHERITRA
Sa-ti dea Domnul multa sanatate sa poti duce la termen sarcina, gemenutzii sa fie sanatosi, papaciosi si sa va bucurati de minunile date de Domnul pentru voi in fiecare clipa.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
Buna dimineata la mos Ajun
Ne dati, ori nu ne dati,
Ne dati ori nu de dati..ne dati...ne dati. 
Azi va ofer
fara cofeina, laptic, suc natural de fructe si
.
Nu v-ati trezit inca ????
.Aaaaa...se pare ca sunteti prin bucatarii, sau ati stat aseara pana tarziu si acum inca 

???? ![]()
Aseara am stat pana la 00.30 si am copt cozonaceii, care au iesit ca niste " purcelasi " au iesit 3 din compozitia aia pe care am facut-o. Sa speram ca si gustul va fi pe masura...![]()
![]()
![]()

. Azi dimineata abia m-am oprit de a nu rupe unul sa-l gust.
.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
adalia spune:
multumesc pentru sfat. am sa incerci si varianta ta.
larissa_79 spune:
'neata..eu is blocata in bucatarie. Am a doua tura de friptura la cuptor ( prima au fost carnatii), am taiat de boeuf si am carnea la fiert pentru ciorba si salata. Sper sa termin devreme cu toate, ca seara ma ia asa o stare de rau si oboseala si nimic nu mai pot face.
Sherita, La multi ani. Nu-s de ce dar te vad mami de trei printese! 
belu, ce harnicuta esti! Eu aseara pe la ora 22:30 am picat. Imi era un somn...
CD, am senzatia ca vede mai repede ce e bebe daca e baiat. Asa ca daca la eco de 13 saptamani nu se vede baiat la mine...imi i-au speranta. Ca eu merg la eco la CMU si au niste aparate super performante.
Larisa
9+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
adalia spune:
SA AVETI TOATE PARTE DE UN CRACIUN BINECUVANTAT, DE MULTA LINISTE SI SA VA ODIHNITI DE TRUDA ANULUI 2009!!
VA PUP PE TOATE