Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
Neata burtici.intru si eu in randul vostru,cu bb3 ,care se va naste prin august.
pana ajung la medic,DPN ar fi 18 aug.
eu acum sunt foarte racita,sper sa treaca repede ..
Va doresc sarcini usoare,si Craciun Fericit!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
bumblebee spune:
Elena, iar starnesti cu mancarea
, azi fierb legumele pt salata beuf, fac ciorbita de vita. sarmale si racituri face soacra, dar cum eu nici nu ma ating de ele, nu le ioau in calcul.
ieri ma laudam ca nu am greturi? minciunica, acuma ma chinui cu o portocala, nu neaparat ca ma bucuram, dar e mai fain sa nu ai stomacul intre urechi, asta este, mergem mai departe, cu stomacu-n pioneze.
Alina
8+
gargarita
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Elena, iar starnesti cu mancarea ieri ma laudam ca nu am greturi? minciunica, acuma ma chinui cu o portocala, nu neaparat ca ma bucuram, dar e mai fain sa nu ai stomacul intre urechi, asta este, mergem mai departe, cu stomacu-n pioneze. Alina 8+ gargarita |
Ce sa facem mergem cu el asa

Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita Neata burtici.intru si eu in randul vostru,cu bb3 ,care se va naste prin august. pana ajung la medic,DPN ar fi 18 aug. eu acum sunt foarte racita,sper sa treaca repede .. Va doresc sarcini usoare,si Craciun Fericit! ![]() Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi . Sofía (2ian2007) Andrés (22mai2008) |
Bine ai venit printre noi.Se pare ca acum suntem doua cu BB 3, nu mai sunt sngura.

Sarcina usoara si la termen iti doresc.

Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Bine ai venit printre noi.Se pare ca acum suntem doua cu BB 3, nu mai sunt sngura. ![]() ![]() ![]() Sarcina usoara si la termen iti doresc. ![]() |
multumesc la fel!!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
racusor2010 spune:
buna mamici de delfinasi
azi am fost la eco, pentru bi test. azi am aflat ca de fapt bitest nu e acelasi lucru cu dublu test si mi-a zis dr ca daca iese bine, nu trebuie sa mai fac triplu test. Doamne ajuta!!!
ei, si al nostru bebe arata bine, dadea din picioruse prin burtica! e un scump! E asa o minune cand vezi bebe in burtica cum creste...colul avea 4 cm...inchis...ne prezentam bine acum :)
Doamne ajuta sa fim bine in continuare!! ne-a zis Dl Doctor ca trebuie sa avem grija in continuare, cat mai putin efort...acum asteptam urmatoarea programare din ianuarie si rezultatele...

Bulina
12 +
racusor2010 spune:
si trebuie sa va fac o marturisire...azi am mancat de la McDonals (eu nu mancam de acolo cand nu eram insarcinata, dar imi era asa de foame..
) promit sa nu mai fac ![]()
Bulina
12 +
bumblebee spune:
Bravo Racusor , ma bucur ca bebe e bine si jucaus. cat despre mcdonalds, si pe mine ma fulgera o pofta
, lasa, doar nu papam des (eu n-am mai mancat mac de anul trecut
), faza e ca deocamdata nu ma risc, nu-mi prieste nicio mancare.
Cred ca toate burticile sunt ocupate cu pregatirile de Craciun, asa ca va pup tare
si va urez spor.
Alina
8+
gargarita
carla_2008 spune:
Anca,Ruxandra imi pare nespus de rau!!!!!!!!!nu am cuvinte.....
Anca ne poti da detalii,daca mai ai putere?
Eu am facut pauza de laptop 3 zile ca mi s-a virusat.Dar v-am citit acum,am recuperat.Maaama ce harnice sunteti!!!!eu nu fac nimic pt ca trebuie sa stau la pat inca o luna macar.Dar noroc cu mamica si socrela,ca imi fac de papica de Craciun.Iar sotoiru face cumparaturi,curat,pune perdele(e asa haios),face bradu,si va face pe ospataru maine cand ne vin nasii la masa!![]()
Legat de greturi,insomnii la mine sunt din plin.Insa azi nu mai am asa greturi.Parca am ceva dureri in partea de jos a burticii,sper sa nu fie ceva !!!ma duc acum la un ecograf.voi ce spuneti??mentionez ca am gemeni.
8+
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
bumblebee spune:
Carla, ce fain
, ai gemeni, super, sa fie intr-un ceas bun
, cat despre dureri, si pe mine ma mai doare burta, se intareste, nu stiu cum sa explic, dar de obicei cand stau in picioare, ma ridic, nu sunt eforturi, dar pe mine ma supara.
Alina
8+
gargarita