Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
beluistef spune:
Larisa pe mine astia m-au chemat sapt. asta si cealalta de la 7 la lucru, si sunt treaza de la 5.40, bineinteles ca am mai stat in pat pana la 6.10.
Altfelllll, nu va dadeam eu micul dejun, ca eu sunt mai somnoroasa de fel, dar maine am reusit sa tratez sa vin de la 8 ca si asa este program scurt.
Ce analize de coagulare ai facut????
Alina lasa ca trece si ziua de azi si dupa aia cine este in concediuuuuu. 
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
larissa_79 spune:
belu, mi-a dat sa fac dar inca nu le-am facut. Ma intep dupa sarbatori. Daca vrei caut trimiterea si incerc sa descifrez ce scrie. 
Larisa
9+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
beluistef spune:
Daca vrei te rog, ca sunt tare curioasa, mai ales ca si la mine s-au gasit probleme, macar sa-l destept pe dr. ala sa le fac si eu, ca este cam paralel.
Eu ieri am reusit sa fac foile de prajitura ( primele mele foi) si au iesit destul de bine.De obicei faceam foi gen pandispan, nu din astea pe dosul tavii. Sper sa-mi iasa prajitura ca este prima data cand o fac, doar am mancat , daar de la altcineva care mi-a dat si reteta, iar astazi bucataresc cu cozonaceii si crema la foi.
Voi ce faceti bun, cele care faceti.
Fericite cele carora are cine sa le faca....la mine...

sunt comozi toti. Dar bine ca imi place mie sa fac...

Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Alina2005 spune:
Fetili care ati facut DD la Medlife, la ce nr de telefon sun pentru programare? Si unde ati fost voi?
Alina,
11+
Cum creste bebe
peta spune:
multumesc mult de raspunsuri...eu inteleg ca nu poate consulta dr prin telefon, dar mi-a spus ceva de genul ca el e disponibil intre 9-11, si ... atat. Mi-a zis doar sa vin a doua zi la spital.
Aseara si in timpul noptii am vazut ca nu am mai sangerat, dar acum dupa ce am ajuns la serv iar am inceput sa am ceva dureri. Sper sa rezist pana la 3 cand am programarea la CMU.
Mie mi-a placut cum arata filantropia, si mi-era si f aproape de casa, dar la dr asta parca nu m-as mai duce. Adica banuiesc ca nici nu se pune problema sa vina la nastere daca nu e intre 9 si 11, si atunci ce rost are...
Voi stiti vreun doc bun la filantropia?
Alternativa ar fi giulestiul dar de care mi-e cam groaza...
Ce tratament se da in cazul unui hematom?
8+
larissa_79 spune:
peta, eu am luat arefam de 200 mg, care e progesteron in forma pura. Sunt hormoni si uite ca dupa 2 saptamani hematomul e aproape absorbit. Mai i-au 2 sapt si repet ecografia. Acum e important sa faci o ecografie buna ca sa stii exact despre ce este vorba. Nu putem merge pe presupuneri.
Larisa
9+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
Neata
Elena si eu ma pregatesc sa fac azi praji
...de primit primesc carnatii si cozonacii de la soacra-mea, si e un ajutor mare ![]()
cum stati cu cadourile? ca eu una nu prea bine 
poate aveti niste idei sa ma inspir si eu pentru husband ![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
11+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tanti spune:
Peta un sfat sa nu te mai duci niciodata la Floreasca , te duci la un spital specializat in ginceologie, si eu am fost cand am avut probleme la Fliantropia si te primeste in regim de urgenta indiferent la ce dr esti, nu recomand Giulestiul
Si sau modernizat destul de mult de cand am nascut eu acum 4 ani am vazut
Iar cu dr eu am luat plasa la prima sarcina m-am dus la pomul laudat la directorul spitalului si nu a venit la nastere , a trimis pe altcineva, acum m-am invatat ma duc la un medic mai putin cunoscut dar in care am incredere, il cunosc mai demult, si imi raspunde si la telefon il cheama Hamid este la Medicover si este si in spital la Filantropia
Andrei 11.02.2006 si
12+
racusor2010 spune:
si eu am avut dureri in saptamana 10 de sarcina, dar fara sangerari. la eco nu a iesit nimic. dupa ce am mers la doctor, mi-a recomandat repaos la pat..am mai mers 2 zile la serviciu, dar de la statul pe scaun aveam dureri destul de mari.
asa ca am plecat acasa si mi-am luat concediu medical...de cand am stat in pat m-au lasat si durerile...bine, iau utrogestan pentru fixarea sarcinii si no-spa pentru contractii...eu o sa stau acasa pana in ianuarie (daca totul este bine si ma pot intoarce la munca)
daca mergi la doctor si iti zice sa stai in pat sa ii ceri adeverinta pe care sa scrie sarcina si diagnosticul, plus recomandare...asta te ajuta si la serviciu sa lucrezi 6 ore (cel putin la noi asa e), plus la medicul de familie sa iti dea concediu medical...
medicul de familie poate sa iti dea maxim 14 zile calendaristice pe luna...dar tot e ceva
sanatate multa!
Bulina
12 +
bumblebee spune:
Neata burtici!
M-am trezit de ceva timp, dar am citit, m-am rasfatat, abia acum m-am ridicat din pat.
Lala, eu am patit odata asa de la un pahar cu bere, am probleme destul de serioase cu fierea. stiu de la o doftoreasa ca pe timp de sarcina se agraveaza starile de rau de la fiere, trebuie sa ai grija mare ce mananci
, stiu ca nu e momentul, dar incearca un fel de regim, mai mult gratar, paine prajita, de astea, pana iti revii umpic.
Sanatate multa!!
Alina
8+
gargarita