Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Sheri am facut aia cu verigheta si mi-au mai iesit 2 puradei,o fata si un baiat asa ca stai ca vin

Sa-ti traiasca! Ai vazut ce pereche faci? Lasa lenea si treci la treaba !

Shery +9 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Alinutza draga te-ai facut momoasa deci...

Tot cam in genul asta este si ala al meu , doar ca eu nu folosesc piscoturi, gelatina o inmoi in zeama de la compot, iar aia o pun la foc cu galbenusurile si ce mai este si cand se raceste un pic o amestec cu albusurile spuma( astea amestecate in prealabil cu frisca). Tot asa pun in oala cu folie, doar ca eu nu am strat+crema ci un TOTAL AMESTECAT.

Cred ca ati inteles ceam vrut sa zic.

Io n-am inteles nimic, da printez si trimit listuta la sot: el cumpara si mama face ca io n-am voie! Io cresc copii la incubator! Macar acum ca stiu eu, cat esti gravi in patut cuminte toti te alinta, cand vii cu plodul acasa si incepe sa urle fug toti si te lasa nemancata, nedormita, vai de capu tau!

Shery +9 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, tu ai incubator, eu clocesc .
Ma retrag in patut, sunt o putoare, va pupacesc, noapte buna!

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor am vb cu doctorul care mi-a spus ca el nu da consultatii prin telefon, si ca el e doar dimineata intre 9 si 11 la spital si sa vin atunci...ceea ce m-a cam pus pe ganduri, cred ca ar trebui sa-mi caut alt doctor, dar pe cine???
am fost la urgenta la floreasca si mi-au facut o ecografie si au zis ca bebe e bine, ii batea inima, parea ok, doar ca a vazut ceva ce parea ori un hematom ori niste vene dilatate, a zis ca e f prost ecograful si ca nu se vede bine...
maine am oricum programare la cmu, nu stiu daca sa mai merg de dimineata la filantropia la pana....

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

stai linistita in seara asta! bebe e bine, la locul lui, sa stai in pat cat mai mult..pozitia cea mai indicata am inteles ca ar fi sa stai intinsa cu o perna sub picioare astfel incat picioarele sa fie mai sus decat capul...sa mai iei no-spa daca e...

multa sanatate si ai incredere ca o sa fie totul bine!

Bulina 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Peta ce ti-a zis dr nu e ok, parerea mea e sa iti cauti altul, pe parcursul sarcinii vei avea nevoie sa-l mai suni, nu poti ajunge la cabinet oricand si pentru orice, dupa cum a vorbit nu pare prea disponibil
nici dr mea nu mi-a dat nr de mobil (nu l-am cerut) dar m-a primit printre programari, m-a sunat ea inapoi cand am incercat sa dau de ea prin receptia cmu

Alina2005 stai linistita cu manichiura, anul trecut mi-am facut si refacut de cateva oi in timpul sarcinii french permanet si n-a fost nicio problema
bebelusii cu icter pot fi pusi in maternitate sub lampa cu UV, deci nu e ceva chiar asta de rau

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

peta nu e ok ce ti-a zis doctorul..eu cand am avut probleme asemanatoare am sunat-o dar nu mi-a raspuns si pe urma m-a sunat ea inapoi..si era sambata! ai grija de tine..

fetelor..eu nu stiu ce am dar cred ca sunt in criza de fiere sau mi-a picat ceva extrem de prost...vomit incontinu de vreo 2 ore ceva galabui si amar(scuzati detaliile dar sunt ingrijorata) am mai vomitat pana acum dar nu a fost asa..si imi trecea dupa ce vomitam o data..voua vi s-a intamplat de la sarcina chestia asta?

----------------------------------------------
my somebody....

8+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata burtici

Va ofer laptic, suc natural de fructe, ceiuc si pentru cine doreste si , plus o portie mare de .

Eu sunt pe baricade si in post...

Sa aveti o zi usoara !!!

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Belu, multumim de mancarica. Mama ce devreme te-ai trezit...eu abia am facut ochi!
Peta, raspunsul medicului e ciudat. Acum depinde si ce a vrut sa zica...ca nu te poate consulta prin telefon sau ca nici macar sfaturi nu da prin telefon. Eu cand imi sun doctorita ( acum cu hematomul) ma cheama a doua zi la consult chiar si peste programari. Asta pentru ca nu poate sa ma consulte prin telefon si trebuie dat reteta etc. Sfatul meu ar fi sa refaci ecografia la CMU ca au aparate super acolo si eventual si sa iti alegi un medic de acolo. Eu n-am deloc incredere in ecograful din spitale. Sunt vechi de 100 de ani si merg pe "pare a fi". Nu dom'le mie la CMU mi-a zis clar si dimensiunea hematomului ba chiar i-a facut si o poza pentru medicul ginecolog. Mergi de urgenta la eco pentru ca, daca e hematom trebuie sa iei tratament.

Larisa 9+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna dimineata si de la mine!

CD, multumesc ca m-ai linistit si tu. Acum chiar nu ma mai gandesc deloc la asta.

Elenush, multumim pentru cinste! Si eu sunt pe baricade si dorm la fel ca si tine, desi chiar am treaba, seful m-a pus sa fac niste hartii, tocmai azi, cand e program scurt si avem si petrecere.
Asta e, scapam noi si vine vacanta si Mos Craciun.

Alina, 11+

Cum creste bebe

Mergi la inceput