Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

n-am mai reusit sa intru, la servici e o nebunie, abia astept sa intru si eu in vacanta, abia in 24

vin si eu intaziata si zic LMA Elena

si deci asa ziceti ca maioneza sa o fac doar din oua fierte bine ca am aflat acum si nu dupa Craciun

Alina nu e nici o problema cu manichiura, si eu imi fac la fel...ai grija doar lampa sa nu fie pozitionata in dreptul burticii

azi am fost la DD, totul e bine cu bb...doar placenta e localizata destul de jos, asa ca se mentine diagnosticul de iminenta de avort...in continuare fara efort fizic si iau duphanston
acum sa vedem cum sunt rezultatele la sange
parca intreba cineva cat costa 200 control+eco si 190 analize la sange MedLife

in rest, parca e mai bine la capitolul greturi sper sa nu cobesc...si m-am cantarit am 60 kg, am pus 3 kg deja

urtorul control peste o luna la TT, pe care m-am hotarat sa il fac

la capitolul mancare de Craciun: racituri face sotul, sarmale face bunica, carnati de la soacra-mea, salata de beuf si vinete fac eu, si praji krem a la krem plus ca am mai comandat 2 feluri si cornuri cu cascaval pe care le fac tot eu

ieri am ciocnit la servici un pahar de sampanie ...si eu am luat doar doua guri dar salivam de pofta...iar cola parca acu' am descoperit-o

bradul sper sa il fac maine iar de curatenie face sotul...nu ma mai lasa sa fac nimic de cand a zis medicul sa nu fac efort, am voie doar sa sterg praful

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 11+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

si pe mine m-au cam bagat in sperieti niste dureri de burta si de spate azi, destul de suparatoare, am luat no spa si parca m-au mai lasat, dar tot mi-e teama...bine ca merg maine la doc

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

si yo sunt lesinata cand vad cola zici ca vad sticla cu apa vie asha salivez dar beau 2 -3 guri si atat

+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

fetelor, dupa ce m-a cam durut azi burta si spatele, am fost acum la baie si am gasit niste pete galben inchis-maronii pe chilot
ce ma fac????

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu zic sa stai linistita la pat si sa iei no-spa plus utrogestan

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

fetelor, dupa ce m-a cam durut azi burta si spatele, am fost acum la baie si am gasit niste pete galben inchis-maronii pe chilot
ce ma fac????

8+

nu-ti poti suna medicul???

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

ce ma fac????

8+

nu te panica, incearca sa stai linistita, fara nici un efort si daca e du-te sa te vada doctorul tau! sau suna-l! e important sa stai cat mai linistita! repaus la pat adica daca se poate!

nu sunt experta, dar cand am avut dureri asta mi-a recomandat doctorul! in primul rand!

multa sanatate!!!!

Bulina 12 +

Mergi la inceput

la mine s-au mai rarit firisoarele de sange dar imi patez chilotul asha galbui ..cred ca e de la utrogestan la mine

paunita

Mergi la inceput

acum incerc sa fac rost de mobilul lui, ca nu-l am...
oricum vreau sa plec acasa sa stau in pat, am luat no spa....mi-e foarte frica sa nu se intample ceva rau...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Peta, sanatate multa iti doresc, eu sincer cred ca e chiar obligatoriu repaosul la pat, daca nu raspunde dr. la tel, creste pana la doza maxima ce hormoni iei, si no spa, daca nu se schimba pana maine, da buzna in cabinet. sub nicio forma nu vreau sa te alarmez, dar ai grija mare mare de bb.

daca are cumva tupeu cineva la servici sa comenteze ca ai sa stai acasa, cheama-ma, la cata ciufuteala am, le arat eu lor

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput