Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

elena, ma bucur ca esti mai bine...incet, incet o sa dispara si starea de rau...si sa vezi atunci...

mai fetelor, dar sotii vostri sunt f super-protectivi... spuneti-le frate ca sunteti numai gravide, nu bolnave...sigur, e bine sa fii rasfatata, asta e clar...

noi am facut bradul, cadourile le-am luat, papa face soacra si mama...asa ca noi asteptam doar sarbatorile...asta da viata...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena, la mine s-a uitat sotul chioras ca am baut un deget dintr-un pahar de cola, ce-i drept, cola merge intotdeauna.
Cred ca m-au parasit greturile, de duminica mananc aproape ca un om normal, imi facusem griji ca nu o fi totul in regula, dar aseara la echo ne-am linistit cand am vazut cum bate inimioara.

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu de azi noapte am niste dureri destul de mari in partile laterale, parca ma tine ceva acolo...care nu cedeaza la no spa
acum stau intinsa dar degeaba... ma mai lasa, incep din nou
voi ati patit asa ceva?

ieri am lucrat de pe laptop pentru serviciu, sper ca nu de asta...ca nu am stat perfect relaxata :((

nu mai am rabdare pana maine cand merg la doctor! Doamne ajuta!!

Bulina 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Burtici, am venit! M-am manichiurit, mi-am facut niste unghii roz bombon
V-am adus si reteta de tort diplomat, iat-o:
Tort diplomat

3 oua
300 ml lapte
1 l frisca lichida
50 g gelatina granule, nu praf
100 g zahar
Piscoturi de sampanie ( 2 pachete duble)
Fructe
Compot de ananas sau de orice fel
Zahar vanilat

Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa. Laptele se amesteca cu zaharul si cele 3 oua si se pun la fiert. Cand da in clocot, se stinge focul si se adauga gelatina inmuiata. Se amesteca bine, pana se topeste toata gelatina.
Frisca se bate bine (daca vreti, adaugati zahar vanilat) si cand prima compozitie este la temperatura camerei, se adauga si frisca si se amesteca prin rasturnare.
Tapetati vasul in care faceti tortul cu folie transparenta si adaugati cateva fructe pe fund (pentru ca va fi intors si fructele vor fi deasupra). Pe margini asezati vertical piscoturile inmuiate foarte putin in compot. Apoi puneti un strat de crema, unul de fructe si tot asa, pana cand la sfarsit sa se termine cu crema. Atentie sa nu faceti ca Alinutza (Bumblebee) si sa puneti prea multe fructe, pentru ca se va lasa. Se da la frigider si a doua zi se rastoarna, ajutandu-ne de folia de pe margini.
Sper ca ati inteles cum sa faceti si daca il incercati, sa va iasa bine. Eu iubesc tortul asta pentru ca e usor de facut si light.
Succes!

Eu nu sunt asa de rasfatata de sot, sigur ca ma ajuta daca ii cer, dar numai la nevoie!

Elena, imi place prima pagina. Bravo!

Fetele, acum vine paranoia mea, desi nu voiam sa va spun, ca poate ma certati, dar poate nu e asa de rau. Manichiura am facut-o semi-permanenta, adica oja speciala care se usuca la lampa UV. credeti ca razele UV dauneaza cumva lui bebe? Ma gandesc ca totusi au batut numai pe unghii si mai eram si imbracata, nu era ca si cum stateam la prajit la solar. Voi ce ziceti?

Alina, 11+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alina, eu cred ca nu-l va afecta pe bebe manichiura ta, si eu am aproximativ aceeasi reteta de diplomat, numai ca eu puneam gelatina praf. La mine a mai fost o treaba atunci, nu numai prea multele fructe, dar gelatina o lasasem prea mult in apa si se facuse guguloaie.
pe burtici!!

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alinutza draga te-ai facut momoasa deci...

Tot cam in genul asta este si ala al meu , doar ca eu nu folosesc piscoturi, gelatina o inmoi in zeama de la compot, iar aia o pun la foc cu galbenusurile si ce mai este si cand se raceste un pic o amestec cu albusurile spuma( astea amestecate in prealabil cu frisca). Tot asa pun in oala cu folie, doar ca eu nu am strat+crema ci un TOTAL AMESTECAT.

Cred ca ati inteles ceam vrut sa zic.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Am inteles, stai linistita.
Alinutza, ce bine ca si tu crezi la fel despre manichiura mea.

Elena, voiam sa te rog, cand mai modifici prima pagina, sa modifici si cuvantul de sus "NICIOADATA", cu "NICIODATA"...de fiecare data cand deschid, imi sare in ochi Am uitat sa iti multumesc pentru aprecierile la adresa mea si a "soatzei".

Alina, 11+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Elena, voiam sa te rog, cand mai modifici prima pagina, sa modifici si cuvantul de sus "NICIOADATA", cu "NICIODATA"...de fiecare data cand deschid, imi sare in ochi

Alina, 11+

Cum creste bebe

nici nu observasem pana acum, mersi si .

Sa aveti o zi frumoasa

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

beluistef sunt bine sar'mana ..tocmai ce-am avut o intalnire amoroasa cu dna buda si ma simt asha de epuizata dupa...acum stau la orizontala si curat usturoi ptr carnatii pe care-i va face distinsul sot diseara

+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Stai linistita, se mai intampla.
O zi frumoasa si tie!

Alina, 11+

Cum creste bebe

Mergi la inceput