Fulgusori de nov - dec 2009 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Buna dimineata si de la noi la pranz
Asta pentru ca am avut o noapte... deosebita; s-a trezit puiul adormit de la 11 si a cerut papa la 1, la 3, la 4, la 6 si la 8 .

la noi asta este o noapte obisnuita...
Incepe asa des sa maraie, si cum o simt ca maraie, ii bag in gurita, papa si adoarme. Daca nu apuc sa ii dau sa pape, se trezeste de tot, si atunci sa te tii veselie pe ea...nu mai adoarme decat dupa vreo ora..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelutza_c

buna,fetelor.eu sunt de pe forumul mamicilor din Baia Mare.am dat o raita pe forumul vostru,ca acum ma cam plicti...bebita mea doarme.am vz ca Dankutza are probleme cu alaptatul.Dankutza...nu iti face griji,am fost si eu in situatia ta.am o fetita de 6 luni si e crescuta ink din prima zi cu lapte praf(nan).la fel am patit si eu ,nu am avut lapte,a cumparat sotul pompa,dar reuseam sa strang fff putin,pompam pompam se trezea piti manca,veneau dr la noi sa vada ce facem(eu o aveam pe piti cu mine in timpul zilei)eram rupta de oboseala,stresata ca nu pot alapta.nu mai are rost sa intind povestea,stii tu cum e.
dar vroiam sa iti zic ca uite..acum e maricica...are 6 luni si nu e deloc sumo...si e sanatoasa,nu a fost racita deloc(spun asta pt ca,copii care sunt hraniti cu formula sunt mai expusi bolilor,mai sensibili).asa ca...nu iti face griji,incearca sa te calmezi si sa iti dedici timpul bebelusei tale,vei vedea ca va creste bine si va fi superba,vei fi cea mai mandra mamica.
la toate mamicile si viitoarele mamici..si scuze daca am deranjat intrand pe forumul vostru

Iti multumesc foarte mult. Esti o scumpa! Chiar imi trebuie sa aud/citesc si parerile altor mamci care nu au putut alapta.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze Cezarica

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Monis, iubita...te inteleg in legatura cu noaptea nedormita, si ma bucur ca in sfarsit ti-ai luat bradut! Multumim de urare! La fel si voua!
Simonette...bine ai venit acasa...sa speram ca fratiorii mai mari se vor obisnui cat mai repede cu Praslea!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Simonette, esti de invidiat..atatea putzulici, si tre sa le porti grija la toti..Mai ai pe cineva sa te ajute? Sau doar sotul?Pupam toti baieteii lu mami, mai ales pe nazdravanul de Iannis, sa fie mai cumintel, si sa nu mai 'tabarasca' pe Nico!

avem si noi cateva pozici fresh de astazi

rechinas in pozici

Mergi la inceput

aa..io mai am o problemutza..rechinasa mea are de vreo saptamana tenul pe fata tot cu bubite, mici mici,nu se sesizeaza decat daca te uiti de aproape aproape.. de alea de zice toata lumea ca sunt de la caldura..dar nu se mai trec!! Si e aspru tenul ei acum, nu mai e neted si catifelat..oare sa o dau cu crema de galbenele??ar trebui sa ma ingrijorez? Sora mea mi-a zis sa nu o mai pupam toata ziua pe falcutzi, ca de asta face bubite..Da eu iubesc tare falcutzili alea..cum sa le las nepupate???

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am 'furat' de la dovlecei un www.askdrsears.com/HTML/7/T070200.ASP" target="_blank">articol despre somn.
(scz... asa e, unele din voi ati tot povestit ca asa dorm copilutzii vostri, dar la noi e o noutate trezitul asta la 2 ore si chiar mai des...)
Laura, eu sper sa fie doar o intamplare, ca am fost azi complet keo de la plimbarile de asta noapte din pat pana in camera lui, inapoi si tot asa. Eu nu pot sa inteleg cum dormiti cu copiii in pat nicicum, ca eu n-as putea nici sa vreau... de cate ori am incercat sa motai langa el, dupa amiaza, mi-a stat in gat de la cat tresare, se foieste, caraie, maraie, garaie... (asta lasand la o parte temerile legate de pravalirea peste el sau sa nu cumva sa-i trag vreo patura peste cap...)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

aa..io mai am o problemutza..rechinasa mea are de vreo saptamana tenul pe fata tot cu bubite, mici mici,nu se sesizeaza decat daca te uiti de aproape aproape.. de alea de zice toata lumea ca sunt de la caldura..dar nu se mai trec!! Si e aspru tenul ei acum, nu mai e neted si catifelat..oare sa o dau cu crema de galbenele??ar trebui sa ma ingrijorez? Sora mea mi-a zis sa nu o mai pupam toata ziua pe falcutzi, ca de asta face bubite..Da eu iubesc tare falcutzili alea..cum sa le las nepupate???

rechinas in pozici

SA STII CA SUNT DE LA CALDURA! SI EU AM OBSERVAT ACELEASI BUBITE...SI AM REDUS TEMPERATURA IN CAMERA COPILULUI..AM PUS CENTRALA PE 21 DE GRADE SI I S-AU TRECUT...INCEARCA SA O STERGI CU CEAI DE MUSETEL!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

MONIS, BUN ARTICOL! MULTUMIM! REFERITOR LA FAPTUL CA NU POTI DORMI LANGA BEBE, SA STII CA SI EU PATESC ASA, DAR ZIUA...NOAPTEA, MAI ALES DUPA CE ISI FACE EL PROGRAMUL DE PLANS...SI TRECEM DE PRAGUL CRITIC SI ANUME ORA 00.30...IL ASEZ LANGA MINE SI II DAU PIEPT...RONTAIE EL CE RONTAIE...SI DUPA AIA ADOARME...M-AM OBISNUIT SA DORM LANGA EL FARA SA MA MISC...SI SA STII CA DESI S-A MAI INTAMPLAT UNEORI SA TRAG PATURA PEST EL, A AVUT GRIJA MICUTUL SA SE MISTE SI SA DEA DIN MANUTE PANA A SCAPAT DE EA...DAR MAI NOU PE EL IL INVELESC CU PATURICA LUI SI PE MINE CU O ALTA PATURA!

AVEM O LUNITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
[b]dana n. eu beau o zi ceai de fenicul,o zi ceai de anason. Chimen nu am luat ca mi se pare cam mult.... cred ca e suficient .. ce zici? Tu il bei altfel?
Mami de Iulia Emanuela[/b] 26.11.2009

Ceaiul pe care il beau eu contine toate aceste plante, nu le beau separat.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Stephy si eu tot asa stiam ca pana la -5 grade poti sa scoti copilasul , aseara erau -11 ... suntem oare parinti inconstienti? ...pup cuscra frumoasa si pe ginerica frumusel si cumintel ...aaaa si pe Stefita, of cum era sa uit

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Nu sunteti singurii...noi am iesit ieri si erau -14. Am primit acceptul moasei. David a dormit super bine aseara.
binenteles ca a fost imbracat bine.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput