Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 8
laviniablaga spune:
MIHAMORA, TUDOR MATEO E UN DULCEL!
SHTEPHY TE PUPACESC DULCE!
ANDRE PUP MARE LA MAREA NOASTRA AMATOARE DE SHOPPING!, SI LA CHIARA ADA, BINEINTELES!
RARESH AL MEU SE CHINUIE SA DOARMA...MAI SA 30 DE MINUTE,, MAI DOARME UN SFERT DE ORA...OFFF...
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
Andrecluj spune:
Lavi Pupam si noi. Greu cu somnelu'. A mea nu stiu ce are de adorme in landou foarte bine, la buni in camera. In patuc sau langa mami mai greu, zici ca bunica-sa cu ta-so au facut-o. Chiara Ada, vita mia
laviniablaga spune:
OO...BINE CA DOARME....SA STII CA NICI LUI RARES NU II PREA PLACE IN PATUT!ZIUA NICI NU MA STRADUIESC SA IL PUN IN PATUT CAND DOARME PENTRU CA SE TREZESTE IMEDIAT...NUMAI SEARA REUSESC SA IL PROSTESC...BINEINTELES DUPA REPRIZE DE PLANS SI PLIMBAT PRIN TOATA CASA!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
dankutza spune:
Referitor la regurcitat.
Si boboaca mea mai regurciteaza. "Medicinele" mele mi-au zis ca e normal ca un bebe sa mai regurciteze din cand in cand.
Uite ce fac eu. Ii pun bibe la gurita, o las sa bea vreo 10-15ml. Scoatem bibe, batem bebe pe spate timp de 1 minut. Bagam din nou bibe in gurita. Iar oprit, batut pe spate, iar bibe si la final o pun pe umar si bataitza pe spate. Apoi o asez pe una din parti si .... somn usor. Asa nu mai varsa deloc.
REferitor la Vigantol.
Mi s-a spus sa ii dau 2 picaturi, turnate direct in gurita. Seara, dupa baita, mamaie tine pe bebe si eu ii pun picaturile direct in gurita. Nu le scuipa, dar nici nu da semne ca ii place. Oricum, nu ramane pe lingurita, se duce totul in gurita.
Multumesc pt gandurile frumoase tuturor. Inseamna enorm.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze Cezarica
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare
monis5 spune:
Buna dimineata si de la noi la pranz
Asta pentru ca am avut o noapte... deosebita; s-a trezit puiul adormit de la 11 si a cerut papa la 1, la 3, la 4, la 6 si la 8 . Si de atunci a mai cerut de un numar de ori... sa fie banuitul puseu de crestere?
ieri am reusit si am dat o tura in forta la Feeria si am luat brad asa ca azi sunt foarte preocupata sa vad unde-l infig, fiind cu tulpina de aia f groasa... asta daca nu adorm pe undeva pe traseu
Habar nu am ce am citit din urma... dar pup mare pentru Shtephy - sarumana de complimente, sa stii ca si eu recitit povestea intr-o zi si ca am o greseala in ea si acum nu mai poate fi editata
Ce fain zici tu de puii mici si lasa ca ameteala trece (chiar daca peste 15 ani ). Pupam familia fericita!!
Crissa - nici eu nu reuseam la inceput sa scot gazele din pui, abia dupa cateva saptamani am prins metoda - il ridic dupa primele cateva minute cand inghite cel mai mult aer (daca il las pana termina de supt, clar nu mai iese pe gura nici un aer), il proptesc f sus, cu stomacelul infipt in umarul meu si-l bat pe spinare mai apasat... la inceput regurgita mai des, pe masura ce s-a reglat cu gazele si aerul, nu prea a mai scos laptic... mult succes!
Andre - ce mai faci tu dragutza? Te-am 'gasit' pe la scutece... nu prea te tii de promisiune... bataita te asteapta...
Pupam mamica si frumoasa italianca
Dankutza - imi pare rau si de necazul cu laptele si de cel cu mama ta. aici suntem sa stii. mamica si amazoana cu ochii ca margelele.
Monica - bine ati ajuns acasica . Acomodare usoara!
Ionela - tare povestea de la tine
Lidia - . De Pirelia nu mai stiu nimic, mi-a scris pe mess cand a ajuns acasa si a zis ca o sa mai intre, dar nu am mai vazut-o de atunci, desi mess-ul la mine e deschis zi si noapte.
Tu cum mai esti? Gata pregatirile de Craciun?
Strumfy, Rebebe, Crlp - asteptam vesti sa facem ultimele galerii de la odisee
Lavi - multi pupici
Dymomo - sa va traiasca puiul crestin!
Asteropipan - #954;#945;#955;#953;#956;#949;#961;#945;. #964;#953; #954;#945; #957;#953;#963;! Multumim de urari . Oh, in ce loc frumos stai tu... . Sarcina usoara!
Broscuta - intr-adevar tare aia cu abstinenta... sunt convinsa ca asa si-a facut si doctorul meu cei 2 copii .
Despre Vigantol stiu ca se pune direct in gurita pentru ca uleios fiind, ramane pe lingurita, sticla, biberon etc si nu se administreaza integral cele 2 picaturi.
Na ca am terminat capitolul asta citit de la coada la cap
Acum va trimit o urare ca l-am zapacit pe tati sa ne pregateasca o felicitare altfel Craciunul asta
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri
simonette spune:
Buna ziua!
Sper sa reusesc sa trimit si eu macar cateva cuvintele despre noi, ca din urma reusesc doar ultima pagina si-apoi apare cate ceva.....ma iertati! Sper sa se mai aseze lucrurile curand!
Suntem acasa de vineri... Va dati seama ca abia asteptam sa ajungem acasa la fratiori,sa le vedem reactia sa ne cunoastem.... Primazi a fost cosmar M-a ingrozit Iannis care efectiv vroia sa se catere pe bb Nico..., sa-i bage degetul in oki, sa-i puna mana pe cap sa se sprijine pe el...........etc! Ma gandeam ca nu pot sa clipesc nici macar pe jumatate ca apare din unghiul mort si ii face ceva! Apoi, in ziua aceea, pur si simplu si Luca si Iannis au fost extraordinar de obraznici.....au facut f multa galagie, s-au batut, s-au alergat, s-au imbrancit........TEROARE! Stateam cu bebelusul in brate mai mult in picioare ca sa nu si-o ia de la vreunul Recunosc ca Luca a avut o reactie buna vis-a-vis de bb, dar n-a fost usor!
De-a doua zi lucrurile s-au mai calmat, s-au asezat... Iannis s-a mai obisnuit, mai vine si il mai mangaie sau imi mai pupa mie sanul liber, el crezand ca bb imi pupa sanul
Nico este cumintel, nu stiu daca este el asa sau este icterul pe perioada caruia bebeii sunt somnolenti si doar papa si dorm
Noaptea trecuta a fost cam agitat totusi pana dupa miezul noptii, a regurgitat, a facut caca de vreo 2 ori dupa care s-a mai trezit la 2:30 sa pape si apoi somn pana la 6, papa si somn in continuare pana la 9! Pana acum sunt multumita Azi a papat la 10 si de atunci doarme! Intr-adevar doarme mai bine ziua decat noaptea......asta e! A, noaptea si noi dormim in mare tandrete impreuna si ziua in patut! Noaptea mi se pare ca se lasa racorica si il vreau langa mine
Felicit proapspetele mamici si urez bafta multa celor ce urmeaza!
deasemenea si mamicile cu experientza de-acum
Trimit ca parca vad ca se intampla ceva!
Ah.....ce iarna e la Belgica Am fost si noi cu cei mari afara Eu am stat doar 5 minute ca mi s-a facut dor de Nico
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
mihaelutza_c spune:
buna,fetelor.eu sunt de pe forumul mamicilor din Baia Mare.am dat o raita pe forumul vostru,ca acum ma cam plicti...bebita mea doarme.am vz ca Dankutza are probleme cu alaptatul.Dankutza...nu iti face griji,am fost si eu in situatia ta.am o fetita de 6 luni si e crescuta ink din prima zi cu lapte praf(nan).la fel am patit si eu ,nu am avut lapte,a cumparat sotul pompa,dar reuseam sa strang fff putin,pompam pompam se trezea piti manca,veneau dr la noi sa vada ce facem(eu o aveam pe piti cu mine in timpul zilei)eram rupta de oboseala,stresata ca nu pot alapta.nu mai are rost sa intind povestea,stii tu cum e.
dar vroiam sa iti zic ca uite..acum e maricica...are 6 luni si nu e deloc sumo...si e sanatoasa,nu a fost racita deloc(spun asta pt ca,copii care sunt hraniti cu formula sunt mai expusi bolilor,mai sensibili).asa ca...nu iti face griji,incearca sa te calmezi si sa iti dedici timpul bebelusei tale,vei vedea ca va creste bine si va fi superba,vei fi cea mai mandra mamica.
la toate mamicile si viitoarele mamici..si scuze daca am deranjat intrand pe forumul vostru
mihaelutza_c spune:
buna,fetelor.eu sunt de pe forumul mamicilor din Baia Mare.am dat o raita pe forumul vostru,ca acum ma cam plicti...bebita mea doarme.am vz ca Dankutza are probleme cu alaptatul.Dankutza...nu iti face griji,am fost si eu in situatia ta.am o fetita de 6 luni si e crescuta ink din prima zi cu lapte praf(nan).la fel am patit si eu ,nu am avut lapte,a cumparat sotul pompa,dar reuseam sa strang fff putin,pompam pompam se trezea piti manca,veneau dr la noi sa vada ce facem(eu o aveam pe piti cu mine in timpul zilei)eram rupta de oboseala,stresata ca nu pot alapta.nu mai are rost sa intind povestea,stii tu cum e.
dar vroiam sa iti zic ca uite..acum e maricica...are 6 luni si nu e deloc sumo...si e sanatoasa,nu a fost racita deloc(spun asta pt ca,copii care sunt hraniti cu formula sunt mai expusi bolilor,mai sensibili).asa ca...nu iti face griji,incearca sa te calmezi si sa iti dedici timpul bebelusei tale,vei vedea ca va creste bine si va fi superba,vei fi cea mai mandra mamica.
la toate mamicile si viitoarele mamici..si scuze daca am deranjat intrand pe forumul vostru