Fulgusori de nov - dec 2009 (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

'Neata si de la mine|
Am venit si eu la cafea
Multumim StrumphySe apropie momentul la tine, tinem pumnii Vorbesti cu dr tau pt rezerva .

Lavinia -ai povestit f frumos

Dankuta- gata, stresul cel mare a trecut, ai o fetita frumoasa si sanatoasa.Trebuie sa te relaxezi, sa poata fi si Cezara calma
Sa fie totul bine cu mama ta

Nici eu nu dau calciu la copil, doar vigantol 3 picaturi.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata fetele, haideti sa bagam o cafea cu aroma de duminica! Dankutza Vroiam si eu sa iti spun sa incerci sa nu mai dai vina pe tine. Asta fac si eu in fiecare moment in care copila mea urla cand face kk. "Daca as fi cerut-o mai devreme, daca as fi rabdat durerea mai bine, daca as fi mancat mai bine, daca as fi baut mai multa apa, daca o lasam sa urle de foame pana sugea", etc. Ma terorizeaza si ideea ca va fi grasa tot din cauza mea. Dar sunt atatea exemple de copii crescuti frumos si bine cu lapte praf (eu sunt un exemplu, nu sunt nici urata, nici grasa, nici proasta, nici nimic). Ma consolez cu gandul asta, incearca sa iti gasesti pacea ca sa simta asta si Cezara ta, da? Cam atat am tinut minte din ce am citit, iertati-ma. Nici mie nu mi-a spus nimic de calciu, doar de Vigantol. Va pup, sa aveti parte de o duminica senina Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Stephy Acum am citit intrebarea ta, multumesc ca ti-ai amintit. A trecut raceala, de fapt nu stiu ce a fost. Nasul curge in continuare, mai stranut cate una, dar in rest nu am semnale, asa ca nu stiu care e faza. Pitica mea nu a luat inca nimic. Ce fac puiutii tai? Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

buna ziua mamici si burtici,

inca nu avem timp sa ajungem la zii cu evenimentle de pe forum, dar cred ca ne intelegeti.
am si eu o intrebare, cat de des regurciteaza bebicii vostrii??pt ca robertelul meu o face foarte des, mai ales ca nu reusesc mereu sa ii scot gazle dupa ce papa, si eram curioasa daca e normal sa regurciteze asa. aproape dupa fiecere masa, sau la cateva minute cand il pun in patut.uneori scoate lapticul proaspat papat, alteori e deja digerat.

va multumesc pt raspunsuri.

39 + Robert Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13
buna ziua mamici si burtici,inca nu avem timp sa ajungem la zii cu evenimentle de pe forum, dar cred ca ne intelegeti.am si eu o intrebare, cat de des regurciteaza bebicii vostrii??pt ca robertelul meu o face foarte des, mai ales ca nu reusesc mereu sa ii scot gazle dupa ce papa, si eram curioasa daca e normal sa regurciteze asa. aproape dupa fiecere masa, sau la cateva minute cand il pun in patut.uneori scoate lapticul proaspat papat, alteori e deja digerat.va multumesc pt raspunsuri. 39 + Robert Andrei
A mea regurgiteaza mai rar de cand o tin cel putin jumatate de ora pe verticala dupa ce papa. Inainte o facea aproape dupa fiecare masa, acum doar noaptea, cand nu am rabdare sa stau cu ea pe verticala. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Stephy Acum am citit intrebarea ta, multumesc ca ti-ai amintit. A trecut raceala, de fapt nu stiu ce a fost. Nasul curge in continuare, mai stranut cate una, dar in rest nu am semnale, asa ca nu stiu care e faza. Pitica mea nu a luat inca nimic.

Ce fac puiutii tai?

Chiara Ada, vita mia

Super,o fi vreo forma usoara,apareau si alte semne apareau pana acum daca Doamne fereste era mai rau.
Sa te intreb cum a fost la shopping? Mai bagi si azi o tura?

Puiutii mei sunt bine,multumesc.In general e liniste si pace.Piciulica e cumintel deocamdata,papa si apoi .Iar cu zgatiuta mea care il iubeste si zice ca e bebelusul meu si al ei si ca noi doua am avut grija de el cat a fost in burtica ,oi scoate-o eu cumva la capat sa nu-l mai confunde uneori cu jucariile ei.

fetele dulci.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata!

Raluci si noi ne confruntam cu strabismul asta fiziologic. Insa eu sunt tare speriata, stiu ca e normal, dar Dragos se uita destul de des cu ochisorul care are probleme. Nu am ajuns inca la oftalmolog, trebuia sa mergem vineri, am ramas cu masina in pana si taxi nu a stiut sa ajunga la noi, stam in afara orasului. Ne-am reprogramat pe marti si sper sa anjungem sa nu mai intervina ceva. Am sa-l intreb pe dr. cat de normal este sa se uite asa, ca de fiecare data cand se concentreaza sa priveasca ceva anume se uita asa.

Duminica placuta va doresc!

Aaaa si dunga neagra nu a trecut inca... la sarcina trecuta a trecut cam dupa un an.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephySuper,o fi vreo forma usoara,apareau si alte semne apareau pana acum daca Doamne fereste era mai rau.Sa te intreb cum a fost la shopping? Mai bagi si azi o tura?Puiutii mei sunt bine,multumesc.In general e liniste si pace.Piciulica e cumintel deocamdata,papa si apoi .Iar cu zgatiuta mea care il iubeste si zice ca e bebelusul meu si al ei si ca noi doua am avut grija de el cat a fost in burtica ,oi scoate-o eu cumva la capat sa nu-l mai confunde uneori cu jucariile ei.
Ce dulce e puiutza ta sa spuna ca e bebele vostru! Vai, cred ca te topesti in fiecare zi de dragoste! Imi faci pofta de bb2. Mai bag o tura de shopping azi, ca omu' meu tocmai m-a intrebat daca am ceva impotriva sa vina cu fratele si sora lui. Nu ma bucur deloc, plus ca nu prea am spatiu, dar ii inteleg familia ca vor s-o cunoasca pe Chiara si ca nu mai au rabdare. Si la colegi nu am apucat sa cumpar inca nimic. Nu se face sefa sa nu iti puna un mos sub brad, nu? Asa ca azi tura 3 de shopping, nu ca mi-ar displace, ca doar n-am vazut magazine de 8 luni. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Dankutza iti doresc din inima sa te poti linisti,e pacat sa stai asa stresata.GATA! Conteaza numai ca ai o fetita sanatoasa si foarte frumoasa (apropo ,superbe pozele) pe care ai asteptat-o atata vreme.
Mamei tale ii doresc multa multa sanatate si o sa ma rog impreuna cu voi cand va fi operata sa fie totul bine.

Monis pe unde esti draguta?Nu te mai vede omul pe DC?
Ti-am zis oare ca am recitit superba poveste a nasterii lui Santi de care sunt tare indragostita?(si daca ti-am zis,nu conteaza iti mai zic o data ca am voie sa fiu ametita)

Strumfy am pus agitatele la incalzire.
Tin pumnii si Doamne ajuta sa nasti repede si usor.

Crissa eu cred ca-i absolut normal sa regurgiteze dupa fiecare masa.Poate reusesti totusi sa insisti cu scosul aerului pt ca ii poate da dureri de burtica.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ce dulce e puiutza ta sa spuna ca e bebele vostru! Vai, cred ca te topesti in fiecare zi de dragoste! Imi faci pofta de bb2.

Mai bag o tura de shopping azi, ca omu' meu tocmai m-a intrebat daca am ceva impotriva sa vina cu fratele si sora lui. Nu ma bucur deloc, plus ca nu prea am spatiu, dar ii inteleg familia ca vor s-o cunoasca pe Chiara si ca nu mai au rabdare. Si la colegi nu am apucat sa cumpar inca nimic. Nu se face sefa sa nu iti puna un mos sub brad, nu? Asa ca azi tura 3 de shopping, nu ca mi-ar displace, ca doar n-am vazut magazine de 8 luni.

Chiara Ada, vita mia

Da,asa e draga mea,imi aduc tare multa fericire puiutii mei.Imi era teama ca va fi greu,dar nici nu conteaza daca va fi asa la cat de frumos este.
Chiar imi doresc sa fac multora pofta de bb2 pentru ca este minunat si totul merge de la sine ,nu sunt multe batai de cap acum.

Ai de cumparat intr-adevar cadouri serioase ,asa ca iti zic sa ai mult spor iar micuta Chiara sa te astepte cumintica acasa .

_

Mergi la inceput