Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
am pus si noi azi pozici noi la semnaturica..si ma mai pot lauda ca i-au trecut colicii..nu mai plange de la ei..ci doar de la constipatie..oare daca au trecut mai pot reveni..pun si eu o intrebare de om
de curiozitate...monis 5 cat te-a ajuns bradutul natural?
BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n.Nu sunteti singurii...noi am iesit ieri si erau -14. Am primit acceptul moasei. David a dormit super bine aseara.binenteles ca a fost imbracat bine. |
Ramonika spune:
apropos de ceaiul ala, exista la noi la plafar, se numeste ceai de stimularea lactatiei de la FARES si contine cele 3 plante mentionate: fenicul, anason si chimion.
eu beau si cate 2 litri pe zi si slava Domnului, nu ma plang de laptic.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
laurairina13 spune:
Monis, super super interesant articolul!!!
Asa e si la noi, am observat de ceva timp amandoi,ca rechinasa are perioade cand doarme usor, genele ii flutura, zambeste in somn..deci ala e 'light sleep' si sa inteleg ca dureaza cam 20min si pe urma doarme adanc adanc, mainile nu mai sunt crispate si indoite, si e tot corpul relaxat.
De acu urmaresc si eu sa fiu atenta sa doarma adanc si pe urma o pun in patut..nu o mai pun imediat dupa 5 minute cand mie mi se pare ca ea doarme..desi ea misca ochisorii sub pleoape si zambeste..
Acum realizez ca la mine rechinasa se trezeste noaptea la fiecare light sleep daca nu's pe faza sa ii indes tatza in gura..De asta eu ma plang ca ea nu imi doarme legat 2 sau 3 ore, e pt ca bebele meu are perioada asta de light sleep prea sensibila, si se trezeste ft ft usor!!! Vad ca tot acolo scrie ca incepand cu 3-6 luni perioadele astea se stabilizeaza si isi formeaza cupilu un 'pattern' apropiat de al adultilor..
Sa stii ca si eu vroiam la inceput tare mult ca rechinasa sa doarma la ea in patut! Dar trezindu-se asa des la interval de o ora sau chiar mai putin nu am rezistenta sa fiu de fiecare data langa patutul ei sa o mangai, sa o iau sa o linistesc, sa o hranesc si sa o pun la loc adormita! Nu pot! Dupa cateva nopti de astea chiaunite la inceput..am luat-o treptat in pat langa mine ..la inceput dormea la ea in patut pan pe la 3 sau 4 dimineata, pe urma era maraita rau si o luam in pat cu mine..pana am ajuns sa o tin in pat langa mine toata noaptea! Si m-am obisnuit sa dorm nemiscata..doar doar sa o aud ca doarme linistita, sa fiu pe faza cand incepe sa maraie sa ii dau sa pape, si sa nu se mai trezeasca..
Cred ca la tine e mai usor fiind patutul in alta camera pus, nu il auzi maraind, foindu-se in perioada de somn usor, deci nu te trezeste de fiecare data cand are somnul usor cum e la noi! Si in acelasi timp probabil ca si Iulianul tau nu se trezeste la fiecare perioada de asta, nu necesita sa fii acolo sa il mangai pe spate, sa ii dai sa manance si sa il linistesti neaparat decat poate la urmatorul somn usor!
Cel putin asta cred eu..acu dupa ce am citit articolul si m-am 'desteptat' Sa imi zici ce parere ai de aberatiile scrise de mine aici
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Asa e Ramonika, si eu tot ceai de ala beau zilnic, si vad ca am destul laptic! Acum e drept ca nici nu am facut pauze sa imi dau seama cum ar fi sanii mei fara ceaiul asta..Il beau pt ca oricum eram bautoare mare de ceaiuri, si eu nu prea beau apa. In felul asta imi fac ceaiul de dimineata, si stiu ca ala tre sa il beau toata ziua..
Chiar asa, vreau si eu sa stiu cum se imbraca bine un bebe ca sa iesim cu el afara la o temperatura sa zicem sub 0 grade. Vorba lui Andre, sa nu imi fac procese de constiinta ca sunt vreo mama denaturata
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
coquelicot spune:
[quote]citat din mesajul lui laurairina13
aa..io mai am o problemutza..rechinasa mea are de vreo saptamana tenul pe fata tot cu bubite, mici mici,nu se sesizeaza decat daca te uiti de aproape aproape.. de alea de zice toata lumea ca sunt de la caldura..dar nu se mai trec!! Si e aspru tenul ei acum, nu mai e neted si catifelat..oare sa o dau cu crema de galbenele??ar trebui sa ma ingrijorez? Sora mea mi-a zis sa nu o mai pupam toata ziua pe falcutzi, ca de asta face bubite..Da eu iubesc tare falcutzili alea..cum sa le las nepupate???
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Dana, imi dai un exemplu te rog pentru "imbracat bine". Ca eu azi am deschis geamul cu Chiara in camera si mi se parea ca sunt denaturata, ca nu e imbracata destul de bine, iar asta mica abia respira de cate haine avea pe ea. Merci mult Chiara Ada, vita mia |
Andre, ieri, David a avut pe el un body cu maneca lunga, pantalonasi. Peste, un costumas din nicki, caciulita ...la sfarsit un overall ptr iarna. l-am plimbat in landou, era putin ferit de aerul rece. Asta la -14 grade. In mod normal il imbrac mai subtirel.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
coquelicot spune:
hello si de la noi pe seara,
Am facut bradutzul si ascultam '"colinde"' Bing Crosby, tare frumoasa atmosfera in casa. Piticul nu e fascinat de instalatia de brad ci tot de carti si tablouri. Pe astea le fixeaza non stop.
Laura, si piticul meu a avut bubite marunte si aspre, se numeste acneea nou-nascutului, au trecut de la sine, intr-o saptamana...
Monis, da, nici eu nu pot dormi in pat cu bb si nici nu vreau. Imi e frica sa nu il lovesc, in primul rand.
Si apoi mi se pare mai bine sa respire aer, sa nu il sufoc.Dorm oricum iepureste noaptea ca sa il aud. In rest, el caraie la dormitul in patutz ziua, desi a ajuns la performanta de a se holba mai mult de un sfert de ora la figurinele de pe aparatoarea de patutz. In rest, noaptea doarme fara probleme acolo, nu vreau sa il dezvat de asta....
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 aa..io mai am o problemutza..rechinasa mea are de vreo saptamana tenul pe fata tot cu bubite, mici mici,nu se sesizeaza decat daca te uiti de aproape aproape.. de alea de zice toata lumea ca sunt de la caldura..dar nu se mai trec!! Si e aspru tenul ei acum, nu mai e neted si catifelat..oare sa o dau cu crema de galbenele??ar trebui sa ma ingrijorez? Sora mea mi-a zis sa nu o mai pupam toata ziua pe falcutzi, ca de asta face bubite..Da eu iubesc tare falcutzili alea..cum sa le las nepupate??? |
de la caldura stiam ca-s rosii, si al meu are pe fata, l-am dat cu sudocrem sa vedem daca se duc, a si i-am mai pus si lapte de la titi, poate poate. mama zice ca si eu am fost asa si ca a ajuns cu mine si pe la dermato si nu m-a rezolvat nimeni. trebuie sa se duca
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
AdinaMia spune:
dragi mamici.... anunt si eu cu intarziere ca am nascut in 7 decembrie un baietel de 3750 kg....am nascut normal, fara epidurala la 40 sapt si 5 zile:)
sarbatori fericite va doresc:)