Fulgusori de nov - dec 2009 (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

STRUMFY felicitairi. Sa traiasca bebitza si tu sa ai mult laptic

ROXYLAY cred ca ti-a fost greu sa treci prin toate astea...bine ca in final esti bine... Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

monis 5 mersic..m-ai linistit.......chiar saru-mana...
o sa incerc si fara supozitor..dar are scaunul prea tare dimineatza..aproape seamana cu al nostru,al oamenilor mari,la consistenta

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

elo gagix!...pfuuu'..de cand n-am mai intrat la ore d-astea....
ma bag si eu in clubul "ruptelor" de somn....tzutzupidu' asta m-a tinut in prizade la 5...am un monstru de somn in gat....abia astept sa adoarma....sa prestez si eu.....numai ca asta nu stiu cand s-o intampla...ca deocamdata mananca aproapa nonstop de la 9...a fost si el baiat simtit si m-a lasat juma' de ora sa ma agat de-un iaurt si o banana, in timp ce ii luam bibe din frigero.....

ma enerveaza la culme cand se frichineste...aparent fara motiv..ca nah, are mancarea la nas, schimbat e...ma-sa ii vorbeste...ce iti mai poti dori de la viata?

ca veni vb de kk ....noi l-am poreclit pe fi-miu "Mushtarel".....ca atunci cand papa lapte de tzitzi...are o "productie" de culoarea mustarului...si uneori si cu bobite asa..tip Dijon ...si la LP e mai verzuliu.....

broscutza... fata si pe Iulia ta.

elenic, go go girl!

strumphy, felicitari si sa-ti traiasca Andra!

ionela, monis - sa dea DD sa ma apuce pe mine macar 6 luni cu schema asta....ca macar 3 mese de laptic din tzitzi si tot este ceva...decat deloc.......si cand s-o face mare, o sa-l tin si eu treaz sa-i povestesc cum pompam eu pt el in urma cu x ani

camy, pupici si forta sa poti avea grija de Flavius. Si exploateaza-l cat mai mult pe Pustache acu' de sarbatori ..

Lidia, eu il astept pe ala de la yahoo, care-si smulge parul din cap ...bineinteles pentru momentele alea cand ti-e somnul mai dulce si auzi in fundal....niste plescaieli...fosnituri si nechezeli ...

gata, a adormit...ma duc sa imi incalzesc meniul vast format din ciorba de vita ....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

deci pana la urma ca sa inteleaga si neuronul meu...nu e obligatori kk dupa fiecare masa,nu?doua scaune la 24 de ore e bine?minim,nu?

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

FELICITARI STRUMFY!!!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RoxyAly sa dea DD sa iti revii si sa iti poti lua comoara cat mai repede in brate...suntem alaturi de tine!Te pupam si o sa ii spunem lui Mosu sa iti aduca multa sanatate in primul rand si mai apoi tot ceea ce iti doresti!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Fata mea e putin cam maraita...
Nu stiu, ma induce in eroare faptul ca se agita foarte tare, da din picioruse, se uita fix intr-un loc si o vad cum treptat se face visinie si se screme, se arcuieste permanent si - invariabil - cand da de manusi si le baga in gura si le suge... iar atunci se linisteste...3 secunde dupa care o ia de la capat...
Ma induce in eroare faptul ca se linisteste cand isi suge manusile pt. ca ma face sa cred ca ii este foame... si eu hop cu tzitzi in gura ei... evident ca suge 30 de secunde dupa care sta cumintica la san cu ochii inchisi... ca de dormit nu doarme ca are program de scancit...
Si imi pare rau ca cedez... azi sunt data peste cap cu laptele... vad ca nu prea are ce sa traga mai am de invatat...
Voi cum procedati fetelor?
monis pt. articolul despre scaunele bebeilor. Cred ca asta da starea asta fetei mele ( sau colicii )
Dar ia zi, ai aplicat o baie cu bule?
dankutza amazoana ta este deja un star!!!
crlp bebe e pe primul loc...ma bucur ca te gandesti la binele lui...sa fii linistita si sa dea D-zeu sa fie primit cu dragoste si de taticul lui...
laura o s ama interesez si eu de dermatita aia...
Lidia pofta vine mancand.... pune mana si monteaza bradul ( nu de alta dar sper sa nu iti vina spiritul de sarbatori prin Martie si sa il montezi atunci )
Katy welcome back!!!
Camy pus citesc postul tau si imi vine in minte mereu si mereu cat de mult l-ai asteptat pe Flavius.... Ti-aduci aminte cate griji iti faceai, cat de stresata erai? Hai ca o sa fie bine pana la urma...
laviniablaga imi pare rau sa aud asa ceva despre Raresh... Totusi cred ca este trecator. Si fata mea mai are reprize d'astea, dar la cat e de cuminte in rest nu indraznesc sa ma plang...
FELICITARI STRUMFY !!!! BUN VENIT ANDRA! LA MULTI ANI!!!
roxyaly scumpa, e ingrozitor ce spui... incredibil.... numai in Romania e nevoie de doua operatii pentru o singura problema.... Imi pare rau ca ai suferit atat de mult.... DD te-ai tinut aici cu Matei al tau, cu familia ta si cu noi... Sper ca ai scapat de probleme si esti in recuperari... multi multi si Sarbatori fericite si voua!
Fetele ma duc si eu la somnic. Fata mea doarme asa ca REGULA DE AUR este sa dormi si tu cand doarme copilutzul tau....
Deci ma conformez
pa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

felicitari strumphy!
monis5 foarte interesant articolul pe care ni l-ai scris; multum mult pt. PM
roxyaly iti doresc multa sanatate, recuparare grabnica si sa dea DD sa nu mai trebuiasca sa treci niciodata prin ceva asemanator

38+ cu ingerasul Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

AAAA,si sa nu uit

GO ELENIC GO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mesaj de la Elenic

Am dilatatie 4-5.
Astept sa-mi faca eco

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun