Fulgusori de nov - dec 2009 (185)
Raspunsuri - Pagina 20
Andrecluj spune:
Roxy M-a terminat postarea ta, Doamne! Groaznic, nu am cuvinte. As fi murit in locul tau. Sa iti dea DD multa sanatate de acum incolo, ai grija de voi si sa aveti sarbatori senine, pline de sanatate si dragoste!
Strumfy Felicitari, draguta! Chiara Ada, vita mia
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 deci pana la urma ca sa inteleaga si neuronul meu...nu e obligatori kk dupa fiecare masa,nu?doua scaune la 24 de ore e bine?minim,nu? ![]() |
moni ne-a zis despre alimentatul natural, la artificial cred ca este altceva
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
krelia spune:
roxy...DD iti va da si de acum incolo putere sa fii cu Mateiutzu...important e ca esti din nou alaturi de el! 

MyLady....Raru' meu face cam 1 data/zi..nu cred ca poate fi luat drept etalon (cu siguranta nu, la ce combinatii de lapte mananca fi-miu
...)....si dupa cum am zis, il face cand galbior, cand verzuliu...dar consistent, pastos....
laura....cum se prezinta bubitele?
broscuta, viu si io la somnel....ca altfel iar incurc borcanele......
pe curand, fetele!
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
crlp spune:
raluci vazut poze
sa-ti traiasca bubuca tare scump e si sa fiti cu totii sanatosi si voiosi
38+
cu ingerasul Matei
poze
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui crlp raluci vazut poze sa-ti traiasca bubuca tare scump e si sa fiti cu totii sanatosi si voiosi 38+ cu ingerasul Mateipoze |
sarumana

poze bubu
laurairina13 spune:
Krelia, Broscuta bubitele sunt la fel...
Are si de alea care sunt sigur de la caldura, sunt puncte mici de vreun mm sau 2mm rosii, iar in mijl au un puncticel galben..asta examinat de ft aproape. In schimb fix in obrajori are pielea aspra la mangaiat, si un fel de bubite mici mic mici( mai mici decat alea rosii de la caldura) dar care nu au nici o culoare si le poti vedea doar daca benoclezi bine ochiul...
La dermatita atopica am vazut ca sunt un alt fel de pete mai marisoare..care se descuameaza, se fac rani..la fiimea nu sunt asa, deci trag mari sperante sa fie ceva trecator..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Broscuta, referitor la ce povesteai de bebita ta, eu dac imi face fiimea asa ii bag suzeta in gurita, caci cand ii e foame o roade si pe asta destul de bine..E drept ca o cam scuipa, i-o indes mereu in gurita, dar asa se mai linisteste. Si in felul asta si sanii au timp sa isi revina si sa se refaca lapticul! Incearca sa o mai pasezi cand e asa agitata si la altcineva in brate, caci la tine simte mirosul de laptic si se indeasa pe acolo ..nefiind constienta ca nu ii e foame de fapt. La noi o mai tine tasu in brate, ii mai baga suzeta, si ii mai trece..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Si a mea principessa are bubitze rosii cu capete albe, maine vine doctorita la ea, daca vreti le pozez si va spun ce a zis tipa de ele. are pe fatzuca, sub barbie si pe gat. Si in anumite momente ale zilei se vad bine bine, in altele mai greu. Tare uratzele sunt. Raluci Vazut si eu poze, super! Cate grade ai in casa? Te intreb pentru ca am senzatia ca imi imbrac prea tare copila.
Chiara Ada, vita mia
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Si a mea principessa are bubitze rosii cu capete albe, maine vine doctorita la ea, daca vreti le pozez si va spun ce a zis tipa de ele. are pe fatzuca, sub barbie si pe gat. Si in anumite momente ale zilei se vad bine bine, in altele mai greu. Tare uratzele sunt. Raluci Vazut si eu poze, super! Cate grade ai in casa? Te intreb pentru ca am senzatia ca imi imbrac prea tare copila. ![]() |
sa-mi zici si mie de bubite, la remus au inceput sa se duca l-am dat cu crema de galbenele si propolis.
in casa sunt intre 22-24 maxim si atunci deschidem geamul

poze bubu