Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 8
gaia.nevia spune:
neatza, dau si eu...
sa vedeti ce mancara copiii mei de dimineata. Teo o felie de paine cu omleta pe ea si lapte (nimic neobisnuit, asta e meniul lui de duminica) si Radu... bau un biberon de lapte, apoi i-am dat si lui o farfurie cu bucati de omleta (vreo 6 dumicati asa, nu mici, cam cat falanga de la degetul meu mare fiecare).
A mancat frumos cu mana lui dupa care a inceput sa strige. Mah, sa-ti aduc si paine. I-am dus 3-4 dumicati de paine (aceleasi dimensiuni).
A mancat, iar da-i si urla. Bine, mah, mai ia niste omleta. Si i-am mai dat doi dumicati de omleta, cu o bucata de paine... si la urma laptele de ramasese pe fundul biberonului... in total 250ml lapte, o omleta si jumatate de felie de paine....
adica de la mers o fi asta?!?! Ca a mai prestat patru pasi epuizanti si de dimineata dupa ce l-am scos din sac.
Bineinteles ca n-am plecat nicaieri, TL doarme si doarme si doarme... iar am hranit copiii singura... beau cafeaua cu geamul deschis si ascult lopetile pe sub geam.
I hate weekend morning... arata fix la fel ca restul saptamanii pentru mine
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
Neatza! Ne-am luat si noi saniutaaaa si Andrei e foarte incantat ca sa nu mai zic cat de mult ii place zapada si sa mearga prin ea
Eu am luat sanita de la Praktiker din aceea traditionala cu cadru si spatar de metal si sezut de lemn ca mie una nu-mi prea plac cele de plastic ca sunt prea joase. Asta e mai sus si imi place cum sta Andrei pe ea....sper sa ajungem sa facem si poze
pupici tuturor si o zi frumoasa!!!
300 spune:
vai ada cat te inteleg!
nikole cat e bradul ala? asa mi-e ciuda ca n-am intrebat si eu! Astept sa vad pozele.
Anda suge un deget si-mi rasuceste un sfarc, aveam auoservire.
Lala stii cumva la ce distanta esti fata de baraganu?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Lala, ce peisaj de basm ai tu acolo!Te invidiez sincer, dar eu stiu ca nu as rezista asa.Am capatat o manie sa fiu aproape de un spital de copii sau de ce reprezinta orice 'masura de urgenta'.Dar e foarte frumos acolo la tine si clar un mod mai sanatos de a iti creste copiii!
Cu sania vad ca m-am pacalit.Nu ma oftic de transportul pe care il platesc in plus, ci de faptul ca nu vine decat maine cu comanda data de joi si nu putem deci profita de weekendul asta.Dar sper sa avem zapada si de Craciun.Chiar daca asta inseamna ca o sa fac frigul prin statiile RATB....
Ada, felicitari pentru primii pasi!Sa mai 'dai din casa' ca imi place mult cum povestesti.
Nikoliciule, tu cand nu ai deloc mancare in casa cand ai prea multe.Iar olitele alea agatate de sanie mi-au amintit de filmele cu zanganele in urma masinilor pe care scrie 'Just married'
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anca81 spune:
'neatza!
Si la noi ninge, cu fulgi maaaari, e tare frumos. Stam cu nasucurile lipite de geamul de la balcon si ne uitam afara
Va doresc o duminica frumoasa tuturor
Ada, noi suntem singure cuc , tata e plecat la bunici si ajunge abia mai tarziu. De ieri suntem singure.
Anca & Carla (13.08.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la
CD si Crina a mancat salata de vinete , de ciocolata nu mai zic, efectiv nu scap de ea
Babymom offff, sper ca macar acum doarme
Nikolici multam de cafea, tare frumoase e K, a fost centrul atentiei vad io
Ieri am tras sania si pe sor-mea in ea impreuna cu cumparaturile
Lala moa cat de frumos e la tine, ne primesti , parca e in povesti . Am o mare admiratie pentru blondele tale, sunt superbe si se iubesc mult
Ada lasa mami ca stie ca vin vremuri grele
Andy_galro sa bagi poze cu Andrei . Cat a costat sania?
Oana va fi zapada si de Craciun , hope...caci mai vreau sa o scot si eu pe gaza mea afara
Anca pai iesit afara, sau este bolnavioara Carla? ici multi
A mea fata umbla cu la urechi si vorbeste singurica pe limba ei. Aseara i-am facut baie, moa cat de vesela era...a udat tot imprejurul ei
Nu vrea deloc sa mai doarma in patutul ei...am pus-o adormita...cca 15min a stat...s-a pus in genunchi si plangea adormita...pusa in patul nostru sforaia
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nikolici spune:
Sa va zic sa va zic....prima intalnire cu bradul a Karinutei.Mama cata bucurieeeee, cat entuziasm, nu stia unde sa arate mai intai, ca am ornat si sufrageria....arata cu degetul "te te" in toate directile unde era ceva pus, a facut dansul ploii minute in sir, adika se invarte pana ameteste si cade si rade, a incercat sa ia un glob din pom, ne-a adus toate jucariile care erau in jurul bradului, asta face de cate ori este fericita, aduce tot ce-i pica la mana.O incantare ce mai, m-am bucurat mult sa ii vad reactia, anul trecut dormea pe ea si eu o chinuieam cu niste poze, anul asta stam la poza si zambim frumos.Cu siguranta va fii un altfel de Craciun.
Am ascultat si dansat pe colinde de pe Magic FM, dau numai colinde, va sfatuiesc sa ascultati postul, e super!!!Noi am intrat in spiritul sarbatorilor la greu.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
anca81 spune:
Ada, felicitari lui Radu pentru primii pasi
Angelynna, acum iesim
Anca & Carla (13.08.2008)
lala77 spune:
Pauza de ceiut.
300 ,cam la 35-40 km. Suntem intre Stancutasi Tufesti, pe malul Dunarii.
Angelynna, tare fiica-ta.
Sunteti oricand bineveniti; dar recomand vara totusi.
Anna ia telefonul si se duce la geam ca in casa n-are semnal.Si zice mereu "aua,aua". Asta zice doar la telefon; cu alte ocazii nu; ce-o fi insemnand, ea stie.
Tzitziri, stiu ce spui dar in timp te obisnuiesti. Si daca ar fi sa ma mut aproape de spital, m-as muta la Bucuresti ca aici mai bine mor decat sa merg la spitalul din Braila. Daca stau acasa, mai am o sansa. Si fac pana la Bucuresti cam 2 ore+ traficul pana la Medlife. Nu-i sfarsitul lumii.
Gata, turul doi.
nikolici spune:
ramo am dat pe bradutz 70 ron.Cred ca puteam gasi si mai ieftin, insa de abia am ajuns sa-l luam si pe asta.Nu mai conteaza cat a fost, bucuria copilului a fost maxima.
nerantula sa stii ca pe alt site (bebecarucior) era 85ron sania, dar nu o aveau, insa pt 10 ron am zis sa nu ratez bucuria de a imi vedea copilul la saniush, (chiar dc nu-i prea place ei :) ) si sa o am mai repede, asadar cine vrea poate sa comande si o are miercuri via posta.
anca sa vina tati mai repede la fete acasa
tzitizri pot sa te intreb de ce ai comandat sania din alt oras?Era la un pret mai bun?
angy si K vorbeste singura, sa fi vazut ieri la party cum ii certa pe toti care vroiau sa-i fure cate una cate alta, aaa de fapt ea incerca sa le fure si aia nu se lasau
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)