Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Priviti aici sondaj nu ce facem noi pe forum!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nikolici, pai cu sania a fost asa:am dat si eu cautare pe google cu numele saniei asteia de care ai tu.Si am sunat in cateva parti si nu era pe stoc.Dupa vreo 4 pagini si vreo 5 incercari esuate am gasit alt model care mi-a placut.Dar era de bebei mai marisori....inca 3 telefoane.Nu era pe stoc.Am dat de siteul asta de unde am luat unde tipa mi-a zis ca pe aia nu o mai au pe stoc dar a insistat cu detalii(varsta copilului) mi-a propus alta sanie - sania pe care am comandat-o eu.Si am acceptat fara sa ma gandesc ca ei nu sunt din Bucuresti ci din Constanta....ca recunosc ca nu m-am uitat de unde sunt.
Si asa m-am facut eu cu sanie de la Constanta....oricum am inteles ca cele cum ati luat voi sunt de la Oradea, deci tot juma de tara au strabatut initial

Si nu era deloc mai ieftina..eu am luat-o cu 110 si acum la ei pe site pretul e de 150.Deci cu tot cu transport ma duce la 130 asa ca mare afacere nu am facut, dar astept cu nerabdare sa il vad pe David fericit la zapada, ca acum e total apatic si vrea doar in brate.Si-am incheiat povestea saniei magice
Acum daca ii iau si sanie si tot in brate vrea.....Da' zici ca pot sa imi car cumparaturile cu ea, nu?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tzitiri oh da...plasele stau destul de bine in sanie, asta dc nu ai nameti si incep sa-ti sara, cartofii sau ceapa.
Mai era si sania pisicutza de la Chicco, frumusica foc, am gasit-o la 150 ron, pare mai mare decat bobul nostru.
Tu ce model ai luat?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Mor aici de ras. Alice vorbeste la telefon cu Mos Craciun:"Mosule, daca nu poti sa ajungi la ferma , sa suni ca vine mami cu JCB-ul; daca nu , stai linistit ca ne intalnim maine la gradinita; vii maine la serbare, nu?"
sau:

""Daca vii, sa aduci si niste ciocolata ca noi nu mai avem ca ne-am inzapezit si s-au terminat toate dulciurile; nu mai e decat Danonino"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Priviti aici sondaj nu ce facem noi pe forum!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Dar eu de ce nu obtin?Caci eu mi-am platit creditele la timp

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Mor aici de ras. Alice vorbeste la telefon cu Mos Craciun:"Mosule, daca nu poti sa ajungi la ferma , sa suni ca vine mami cu JCB-ul; daca nu , stai linistit ca ne intalnim maine la gradinita; vii maine la serbare, nu?"
sau:

""Daca vii, sa aduci si niste ciocolata ca noi nu mai avem ca ne-am inzapezit si s-au terminat toate dulciurile; nu mai e decat Danonino"

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

ohhhhhhhhhh cat este de scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nikolici, sania e www.newitts.com/product/IT021299/Stiga_Froggy_Baby_Sledges.htm" target="_blank"> asta (nu iti dau poza de pe siteul de unde ma luat-o eu ca e prea turtita si pare mai mica).Si am dat comanda inainte sa pui tu linkul ala de la supermarket..eu nu stiu de ce nu am ajuns la site-ul ala.

Lala, de-abia astept sa aiba si David 'monologuri' d'astea

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

oana cred ca se sta mai bine in sania ta, pare sa aiba spatarul mai inalt.Asteptam impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Copilul meu mai mic nici acum nu doarme.

hahaha, pai cum sa doarma daca nici Thea nu avea somn :)))

Ieri am rupt turta si a fost energizata de prezenta copiilor in casa. Nu stiu de unde atata energie, ca nu a vrut sa doarma decat 40 minute toata ziua si alea in 3 reprize.
De dimineata s-a trezit cu noaptea in cap suparata ca nu mai gaseste copii :)) si se pare ca o luam de la capat cu somnul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Paula, merci mult pt linkul cu budinca.

Kllemi, tu de care chiftelute intrebi? ale noastre, sau cele facute pentru Cipi?

Mergi la inceput