Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Priviti aici sondaj nu ce facem noi pe forum!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Nikolici, pai cu sania a fost asa:am dat si eu cautare pe google cu numele saniei asteia de care ai tu.Si am sunat in cateva parti si nu era pe stoc.Dupa vreo 4 pagini si vreo 5 incercari esuate am gasit alt model care mi-a placut.Dar era de bebei mai marisori....inca 3 telefoane.Nu era pe stoc.Am dat de siteul asta de unde am luat unde tipa mi-a zis ca pe aia nu o mai au pe stoc dar a insistat cu detalii(varsta copilului) mi-a propus alta sanie - sania pe care am comandat-o eu.Si am acceptat fara sa ma gandesc ca ei nu sunt din Bucuresti ci din Constanta....ca recunosc ca nu m-am uitat de unde sunt.
Si asa m-am facut eu cu sanie de la Constanta....oricum am inteles ca cele cum ati luat voi sunt de la Oradea, deci tot juma de tara au strabatut initial![]()
Si nu era deloc mai ieftina..eu am luat-o cu 110 si acum la ei pe site pretul e de 150.Deci cu tot cu transport ma duce la 130 asa ca mare afacere nu am facut, dar astept cu nerabdare sa il vad pe David fericit la zapada, ca acum e total apatic si vrea doar in brate.Si-am incheiat povestea saniei magice![]()
Acum daca ii iau si sanie si tot in brate vrea....
.Da' zici ca pot sa imi car cumparaturile cu ea, nu?![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
nikolici spune:
tzitiri oh da...plasele stau destul de bine in sanie, asta dc nu ai nameti si incep sa-ti sara, cartofii sau ceapa
.
Mai era si sania pisicutza de la Chicco, frumusica foc, am gasit-o la 150 ron, pare mai mare decat bobul nostru.
Tu ce model ai luat?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
lala77 spune:
Mor aici de ras. Alice vorbeste la telefon cu Mos Craciun:"Mosule, daca nu poti sa ajungi la ferma , sa suni ca vine mami cu JCB-ul; daca nu , stai linistit ca ne intalnim maine la gradinita; vii maine la serbare, nu?"
sau:
""Daca vii, sa aduci si niste ciocolata ca noi nu mai avem ca ne-am inzapezit si s-au terminat toate dulciurile; nu mai e decat Danonino"
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Priviti aici sondaj nu ce facem noi pe forum! Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... |
Dar eu de ce nu obtin?Caci eu mi-am platit creditele la timp
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
| citat din mesajul lui lala77 Mor aici de ras. Alice vorbeste la telefon cu Mos Craciun:"Mosule, daca nu poti sa ajungi la ferma , sa suni ca vine mami cu JCB-ul; daca nu , stai linistit ca ne intalnim maine la gradinita; vii maine la serbare, nu?" sau: ""Daca vii, sa aduci si niste ciocolata ca noi nu mai avem ca ne-am inzapezit si s-au terminat toate dulciurile; nu mai e decat Danonino" http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
ohhhhhhhhhh cat este de scumpa
tzitziri spune:
Nikolici, sania e www.newitts.com/product/IT021299/Stiga_Froggy_Baby_Sledges.htm" target="_blank"> asta (nu iti dau poza de pe siteul de unde ma luat-o eu ca e prea turtita si pare mai mica).Si am dat comanda inainte sa pui tu linkul ala de la supermarket
..eu nu stiu de ce nu am ajuns la site-ul ala.
Lala, de-abia astept sa aiba si David 'monologuri' d'astea![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
nikolici spune:
oana cred ca se sta mai bine in sania ta, pare sa aiba spatarul mai inalt.Asteptam impresii.
anamona spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Copilul meu mai mic nici acum nu doarme. |
hahaha, pai cum sa doarma daca nici Thea nu avea somn :)))
Ieri am rupt turta si a fost energizata de prezenta copiilor in casa. Nu stiu de unde atata energie, ca nu a vrut sa doarma decat 40 minute toata ziua si alea in 3 reprize.
De dimineata s-a trezit cu noaptea in cap suparata ca nu mai gaseste copii :)) si se pare ca o luam de la capat cu somnul....
Nausica spune:
Paula, merci mult pt linkul cu budinca.
Kllemi, tu de care chiftelute intrebi? ale noastre, sau cele facute pentru Cipi?