Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Copilul meu mai mic nici acum nu doarme.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

aoleu babymom si ce face el? sa nu zici ca-i plin de energie si umbla prin casa

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Biata babymom... stiu cum e.

roxi poti ewplica mai detaliat faza cu glutenul? Ma bucur tare ca a fost bine la party!

Ada daca vrei sa mergi si in metro iti trimit cumva cardul meu. Noi azi am depus o suma considerabila pe-acolo si l-am mituit si pe mos sa ne paseze 2 jucarii- cartea muzicala de la fisher price si drive-learn de la vtech.

aveau si brazi naturali dar nu stiu pretul.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

azi era sa le cer drepturi de autor unor tineri care-mi pozau odrasla cum se joaca lasata de izbeliste pe cos - cu jucariile.

sotul ar vrea sa nu facem brad anul asta...

si cu asta va pup si cine mai scrie sa aduca veioza ca eu sting lumina

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza...zi lunga nene am mai avut azi sau mai bien zis ieri, hai ca pun de cafea pt dimi cand va treziti.Pepsicul il asteptam de la Lumi....Lumiiiiiiii ne auzi???Pupici multi tie!!!

Noi am fost dis de dimi la petrecerea pt copii, de la tati nostru, a fost super, nu prea aveam eu chef sa bat drumul pana in nordul capitalei, cand noi stam in sud si conditile de iarna nu prea ne incanta la mers cu masina.
O petrecere frumos organizata chiar si adultilor le-a placut mult.
Am avut reni cu sanie si cu spiridusi, teatru de papusi, unde Karinutza a fost super incantata la un moment dat a plecat de langa mine si s-a dus in spatele cearsafului amenajat pt spectacol...noroc ca s-a dus o ingerica( animatoare) sa mi-o aduca inapoi, pe urma au urmat colinde cantate de copii, unde si acolo K s-a luptat pt un urs mare de plus cu alti copii, la un momemt dat a trebuit sa intervin ca se lasase cu scandal exact in fatza corului ce presta colinde
Am vrut sa ne pictam pe fatza, dar nu a fost chip asa ca mai mult am stat sa stergem dunga de vopsea care a reiesit dintr-o miscare brusca la atingerea pielii cu pensula rece
La Mos Craciun...a inceput instant sa planga insa daca o lasam pe jos era super fericita sa fure baloanele cu heliu de la toti copiii plus sa se duca sa le ia si mancarea din gura unora.
Iaca niste poze de la locul faptei:

http://community.webshots.com/slideshow/575961886ujbIHA?mediaPosition=6

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Asa sa mai scriu...am luat brad de la Hornbach, pana la urma nu l-am mai luat la ghiveci caci nu ne-am oraganizat bine, asa ca am luat unul taiat, adus din pepeniera, de inaltime medie, chiar dragutz pe care l-am si impodobit incepand cu orele 00.00, printe tzatzaieli.Sunt curioasa maine ce o zice Karinutza cand l-o vedea, de ce o sa traga mai repede, am oaresce emotii pt el.Dar nu e periculos daca cade...si daca cade asta e.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Asa si pt ca m-am starnit, sa va mai povestesc, am stabilit cu tati azi sa iesim cu saniutza pana nu se intuneca si sa mergem pana la piatza sa mai cumpar niste legume si la magazinul de copii sa cumpar olitze.Zis si facut, pana acolo a stat K cat de cat in sanie, eu m-am fofilat rapid pt cumparaturi lasandu i impreuna.K nu a mai suportat sania, pt. care a trebuit luata in bratze...eu la randul meu am cumparat provizii de zici ca intram in criza foamei si ca de maine nu o sa mai avem ce manca ...si cred ca am cumparat in kg vorbind vreo 15 pe putin.Si sa vezi ras...K a adormit la soatza in bratze, iar noi aveam 15 kg de carat plus 2 olitze plus un drum plin ochi de zapada in fatza noastra cam de 15 minute.Al meu , a inceput sa faca spume ca ce facem ...ca sa ma duc eu sa acasa sa aduc masina, ca nu am minte cat am putut sa cumpar...ca ce facem acum , asa ca pana la urma am pus ditamai punga de rafie cu multele kg si de ea am legat cele 2 olitze :)...si asa ne-am chinuit pana acasa, ba eu o caram pe K si al meu sania care era foarte grea prin nametii aia ba viceversa...am ajuns acasa intr-un final, eu mai mult am ras de situatia in care eram, iar al meu scotea foc pe nari
Deci pana la urma , luati-va sanie pt cartofi, ceapa, rosii etc
Cum va ziceam am avut o zi tare lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
calda si !!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ma impusc.A treia oara s-a sters.

Neata!

Iar a nins, nene! O sa ne ingroape de tot.Azi cred ca las lenea la o parte si ma apuc de dezapezit. Maine trebuie musai sa o duc pe Alice la gradi ca are serbare si macar la asta sa ajunga saracuta. Toata luna decembrie a fost si ea la gradi o zi.Si trebuie refacut stocul de virusi ca maine terminam antibioticul si ne plictisim fara muci.

Angelynna, noi stam intre Braila si Slobozia, dar ferma nu e in sat, ci e in camp. Cel mai apropiat sat e la 6 km si vecini nu avem decat o alta ferma unde noaptea nu e nimeni, iar de cand cu viscolul asta, nici ziua. E cam ciudat acum iarna in zapada, dar vara e frumos aici. Nu ne sufoca nici caldura, nici trafic. Pt copii e super. Le-am amenajat in jurul casei special pt ele o curte de 700 mp unde se pot juca in siguranta. Avem ieduti, catei; fugaresc toata ziua piorumbei (spre disperarea lui ta-su' care moare de frica gripei aviare).Ar fi fost mai greu in oras cu copiii. In plus nu prea stateau cu mine ca eu as fi fost mai mult aici. Asa ne jucam, mai plec pe camp, iar mai vin, sunt pe aici mai mereu.
Orasul e la 30 min de mers cu masina si ajungem des ca Alice merge zilnic la gradi, Anna merge la locul de joaca, etc.Cand s-a nascut Alice am stat un pic in oras (inca mai avem un apartament acolo) si mi se parea ca ma sufoc; imi era greu sa imbrac copilul, pe mine, ma plimbam printre masini, cand adormea fata se trezea cate un macho sa claxoneze si o luam de la capat...Mai bine aici.
Deja bat campii.Scuze, eu n-am mai vazut oameni de marti, intelegeti voi...

Aseara intru in sufragerie si ce-mi vad ochii? Anna pe jos, intinsa pres, cu tricoul ridicat, iar sora-sa o scarpina pe spate.Azi dimineata se tot ducea langa Alice si ridica bluza...

Mai nou, pe unde ma prinde, Anna ma impinge sa stau culcata si trage de haine sa-i dau tzitzi.Asta dupa ce eram sigura ca o sa se intarce singura ca abia ii mai dadeam dimineata si seara.Parca vad ca ajunge de ii pun si pachet la gradi

Nikolici, macar a fost buna la ceva saniuta.Rad eu, dar cred ca v-ati enervat rau.

Babytza, la multi ani sotului!

Gata, plec la nameti. Mai trec pe aici cand ma congelez.

Mergi la inceput

lala vin la o plimbare cu tractorul? Hai ca e putina zapada, crede-ma indrazneste sa iesi afara , o s afie distractiv rau.
Auzi la ea, are decat un vecin ...si nici ala nu e pe acasa....mama, as muri de frica, pe bune, cate pusti ai, sincer?

Mergi la inceput