Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

stiu ca s-a mai discutat despre anestezia la stomatolog/alaptare, va rog nu dati cu rosii ca nu pot manca de durere de o masea Maine merg sa fac o radiografie si apoi la extractie, care sunt riscurile? Ce e nociv pt Cipri?

Mergi la inceput

cine se indura sa mai posteze odata reteta de turta dulce a lu' Pio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Uff Alina sper sa aline durerea un piculetz
Ma bag si eu in grupul care cer reteta minune desi n-am forme...hmmm si nici jucarii potrivite

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Rox Ce stiti de Joy? Si parca azi mergea la eco July. Nicol hai cu vestile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

I
Ma retrag usor cu o punga mare de croissants...:(
Stia Karinutza de ce imi da tampoanele ieri...stie ca mai am nevoie de ele o perioada

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Nicol, hai nu fii trista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

No, nu-i bai Nikoliciule, nu fi trista. N-o intrat zilele-n sac. Mai exersati, pana ajungeti la perfectiune, si apoi sigur o sa vina si bebele mult dorit .
La noi au durat "exercitiile" 2 ani, spre disperarea mea si bucuria sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Si eu pe timp de noapte....
Am fost la eco, e bine-merci galusca si la o privire foarte scurta (pentru ca apoi a intors fundul si n-a mai vrut sa arate) este ... fetitaaaa!! TL a concluzionat ca pe al treilea nu-l mai facem, ca daca iese tot fata el e distrus . Dar mai are o speranta, poate ii creste cuc pana data viitoare
Maine trebe sa merg la niste analize la Fundeni, pe care ar fi trebuit sa le fac de la prima sarcina, sper sa iasa totul bine.

Nikole poate mai e timp, cine stie... Mie abia in 31 zi mi-a iesit un test fooooarte slab vizibil. In ziua 28 nu mi-ar fi iesit nimic. Mosul inca mai primeste scrisori . TL sopteste ca tocmai scrie si el una, cica sa ii creasca cuc

Va pup si noapte frumoasa.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alina

Citez din Piolica :) " "

Omuleti din turta dulce:

Ingrediente :

175 g de faina
1 lingurita de cafea de bicarbonat
1 ou
60 g de unt
90 g de zahar
2 linguri de miere lichida
1 lingura de mirodenii pt turta dulce (se gasesc la ikea), daca nu gasiti puneti putin ghimbir, putina scortisoara, cuisoare, nucsoara si ienibahar (cit sa iasa o lingura)

Préparare :

1. Se topeste untul, se adauga zaharul si mierea.
2. Intr-un castron se amesteca faina, bicarbonatul si mirodeniile. Se adauga preparatul de la pct 1.
3. Se adauga oul.
4. Se mixeaza bine totul si se formeaza o bila de aluat.
5. Se pune la frigider o jumatate de ora.
6. Dupa aceea se intinde foaia de aluat (cam de 2 mm) pe un plan tapetat cu faina Se taie figurinele cu forme speciale.
7. Se pun pe o tava in care s-a asezat o hirtie sulfurizata tapetata si se coc la 200° timp de 10 min. Se urmareste coacerea, trebuie sa fie putin aurii si nu maronii. Se scot din cuptor si se lasa citeva minute in tava, altfel se sparg.
8. Cind s-au racit se decoreaza cu zahar glasat. (1 albus de ou se bate spuma. Se adauga usor 200 de g de zahar pudra si sucul de la jumatate de lamaie). Spuma asta se pune intr-o mica punga de plastic careia i se taie un colt (coltul taiat tb sa fie fff mic, ca dungile facute din zahar glasat sa nu fie f groase).
9. Se pot pastra timp de 2-3 saptamini intr-o cutie de metal. Eu pun hirtie sulfurizata intre fiecare strat de biscuiti de turta dulce.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

July, cu cuc sau fara, sanatos sa fie bb. Bafta maine la analize.

Mergi la inceput