Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 20
Nausica spune:
Am facut eu adineauri turta dulce si am mai pus faina, altfel se lipea.
In rest super bune au iesit, merci mult Piolica pt reteta.
babymom75 spune:
Piolica, Nikolici, va multumesc de feed-back. Se pare ca s-a intarit dupa ce a sta la frigi, dar tot putin imi pare
- oi fi eu mai nesatula. Ma apuc sa-l intind si sa coc formele dupa ce culc copiii.
Piolica, noi consumam ridichea neagra sub forma de salata, data pe razatoarea mare, cu sare, eventual piper, ulei de masline +/- otet balsamic sau mai am o reteta de ridiche neagra cu branza de vaci si maioneza - iese o pasta numai buna de uns pe paine.
Niko, si ce dac-a uitat? Mai trimite-l o data!
Ce nu poate face el atata lucru pt. ... o femeie gravida
?!?! Spune-i ca te asteapta fetele cu galeria 

"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."
_
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
cucu! ne-am intors de la petrecerea cu moshu roshu care a facut copiii mici sa planga. Pe radu nu, dar oricum a plans, ca l-a calcat un nene pe mana... cum umbla el de-a busilea pe-acolo...
Pampersul,ca sa stati linistite, l-am schimbat pe la ora doua, cand m-a rugat dumnealui sa-l schimb, pentru ca il ustura fundul.
Nu era ud la exterior/hainele.
Masa de pranz a fost un cosmar. I-am dat castronul si sporku' numai dupa ce mi-a cerut de cateva ori sa manance. Ora 15, dupa ce s-a uitat lung cum mananca Radu...si dupa ce n-a mancat nimic de dimineata.
Cand a vazut ca trebuie sa manance singur, a zis ca nu vrea.
I-am luat castronul. Cica nu, ca mananca. A luat de 3-4 ori cat si-a ametit foamea si gata.
Nu pot. Nu stiu cum. Nu vreau...
Intre timp Radu cerea bis. I-am dat un piscot. Teo cica vrea si el.
I-am zis, daca mananci mancare, bine, daca nu nu.
Pana la urma dupa nenumarate rugaminti fierbinti a mai luat singur de 2 ori si i-a dat bunica-su de mancare, si asta cu scandal...
Daca nu era bunicul la noi, io ii luam farfuria si pa, dar bunicul era convins ca moare de foame nepotul si mai avea putin si plangea el.
La petrecere au servit pizza, cartofi prajiti si un suc in pahare de plastic. Sa va zic ca domnul a mancat toata pizza cu mana, cartofii cu furculita si a baut suc din pahar FARA SA VERSE, ceea ce nu a mai facut vreodata pana acum??!!! Deci poate, dar nu vrea...
Se bateau turcii la gura lui pe porcariile alea unsuroase, ce sa va mai zic.
Chiar nu stiu cum sa continui de aici... sa-l hranesc tot eu ca pe Radu doar ca sa il vad mancand tot... sau sa-l las sa manance singur, chiar daca asta inseamna cateva lingurite de la o masa la alta, si o gramada de lacrimi si proteste...
(sondaj?)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Ada, pe mine sa nu ma-ntrebi, ca n-o sa-ti placa raspunsul meu: eu si acum il hranesc pe Victor, ca singur se alimenteaza in stilul lui Teo
.
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."
_
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
of-of
cred ca asa voi face si eu. Daca il iau cu binisorul, mananca singur divese, sandviches, clatite umplute cu branza si taiata bucati (cu furculita), si ne mai surprinde placut cu cate o ciorba, etc....
mai bine pace... stiu si eu...???
de cate ori ma razboiesc cu el constat ca e mult mai capos ca mine... mult... ce ne-om face cand vor fi lucruri serioase in discutie
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
CD27 spune:
Greu Ada, greu de tot, un camp de 

pentru tine, am si niscai ciocolata pentru moral![]()
Miku a urlat toata ziua, se uita la mine, se juca nitel si apoi asa din senin da-i si urla si ii curgeau si lacrimi si arunca tot ce prindea
in seara asta a fost apogeul dracilor lui, in timp ce-l stergeam dupa baie mi-a zis BABOOO si sotzul l-a intrebat ce a zis si i-a raspuns: BOU 
obraznicie la cote maxime
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

nikolici spune:
cred ca aplecat dupa test...ca disparut din casa, pan atunci iaca un filmulet cu noi.Scuzati aerisirea dintre picioare :)
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
CD, doar nu crezi c-a zis copilul BOU! De unde sa stie asta? Poate il deranjeaza ceva, o masea, cine stie, multa rabdare
.
Ada, acasa cred ca face asa pentru ca vrea si el sa fie beblus (nu, nu i-a trecut :) ) Probabil i se pare ca e la fel de indreptatit sa aiba acelasi gen de atentie ca si Radu. In definitiv nu uita, e un bebelus mai mare! u pampers mi se pare ca ai procedat foarte bine ai putea repeta experienta; astfel va pricepe si diferenta dintre curat si murdar si poate va fi usor la capitolul WC mai tarziu. Cu mancarea... nu cred ca o sa rezolvi ceva lasandu-l sa pape singur; la party a mancat altceva decat acasa, in alt mediu, unde trebuia sa demonstreze ca el e baiat mare. In acelasi timp, intr-un mediu strain nu mai trebuie sa-ti demonstreze tie ca e bebelus ca are si alti stimuli. Nu prea vad cum ai putea aduce acesti stimuli acasa, dar in timp, odata cu Radu probabil, va manca singur, se vor antrena unul pe celalalt. Imi pare rau ca ai avut draci astazi.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Ia trimiteti niste turta dulce si la moi, eu am in plan tiramisu de craciun, dar astept pana la ajun. Cred, sau vad eu, ca sotul meu a fost foarte cooperant cu toate ingredientele (ales 10 minute la fiecare, cautat dupa ele prin tot metro etc), cred ca pazeste frigiderul in asteptarea lui! Intre timp am facut www.dietetik.ro/articole/3458/caldoverde--supa-portugheza-ca-la-mama-ei.html" target="_blank">caldoverde si imi place super mult si am o varza calita cu carnati la finalizat pe aragaz. Tati i-a facut baie Andei. In ultima vreme preferasa, seara gatesc eu, el spala fata s se mai joaca cu ea si eu pot sa duc o activitate la bun sfarsit fara 10 mii de intreruperi.
Aseara de exemplu am vrut sa sterg pe jos la intrare, sa strang carutul ca oricumnu-l folosesc si alte asemenea. Pai ce, am reusit? Tac'su era putin racit si s-a bagat la o baie fierbinte, iar Anda voia numai cu mainile in ligheanul cu detergent. Asa l-am pus in bucatarie pe blatul cu chiuveta si am patrulat intre usa si bucatarie de cate ori trebuia sa inmoi carpa in apa. SI madame numai pe unde tocmai spalasem statea (asa-nm face si cand matur, se aseaza in gunoi si ma ajta sa il strang.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
Nikole ce tare e K, mare dansatoae dar si cantareata
auzi dar cu ce lipisi globurile alea de n-a putut copilul sa ia nici unul?![]()
Ramo la cati nervi a avut astazi....
e posibil sa-l deranjeze dintii are doar 4...o fi timpul
si are multe umflaturi pe gingii
Mai dar copilul asta al meu nu-i darnic deloc, astazi am mancat biscuiti cot la cot si cum el manca mai incetisor i-am cerut sa-mi mai dea si mie din al lui, cand a auzit a muscat de 3 ori la rand din biscuite, de nu mai putea misca falcile, apoi mi l-a dus pana la gura, l-a tras repede si a mai muscat o data
cand s-a saturat el, ii mai ramasese o firimitura si mi-a bat-o in gura fara pacaleli
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)