Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Piolica, Nikolici, Cine-a-mai-incercat-reteta-de-turta-dulce!
Fetelor, acum am amestecat ingredientele si mi-a iesit o pasta prea moale sa poata fi modelata sau intinsa. E normal???
In plus, cantitatea pe care am obtinut-o mi se pare tare putina - a incaput intr-un bol cu ceva mai mare decat cel din care papa bebe; nu cred ca-mi ies mai mult de 10 turte. Ma insel?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Dc ai facut reteta Piolicai, eu pe aia am facut-o...ac. pb am avut si eu cu moliciunea, asa ca am mai pus faina din ochi, cat sa nu se mai lipeasca de castron si pe urma pac la frigi, 30 min.
Au iesit foarte bune si cu mai multa faina...cred ca am pus 200 gr in total...poate 210...depinde la ochi, vezi si tu.

AAAA si eu am crezut ca ies putine, dar nu, au iesit de 2 ori la ce vezi in poza asta http://family.webshots.com/photo/2811199870103956310vfbmFe
...mai faci si poimaine, sa miroasa bine in casa.:)

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

piolica multumim pt reteta....noua ne-a placut tare mult.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cred ca ma apuc si eu de turta dulce ca nu se mai poate.
A venit si sania noastra si am iesit acum vreo juma de ora.Ii place, il amuza, el oricum e mai comod asa si in ultima vreme mai ales cu o tona de haine pe el nu tine musai sa mearga singurel afara asa ca orice varianta in care e carat/impins/tras e ideala!

Ada, si eu am o curiozitate cu pampersul ala.Sper ca nu tineti toata petrecerea in loc.
Hai ca te incurajez si eu de pe margine sa depasiti ziua cu brio

Laura, nu prea stiu ce sa zic la treaba cu AC-ul si cu sufrageria.Oricum cred ca si fara sa vrem si noi mai facem chestii care sa il sperie pe David,dar deocamdata nu a ramas cu 'suparare' pe vreun loc din casa.Un si pentru voi!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Tati a plecat dupa test de sarcina...as bea ceva tarie acum ...nu ca as bea de fel, dar asta amprteste rapid.
Nu stiu dc rezist pana maine...macar sa nu ratez emotia asteptarii rezultatului, chiar dc vin uratzii maine...sau poimaine sau raspoimaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana..de vreo ora vad ca nu mai fuge afara din camera,doar daca se gaseste singura,nu uita nimik gaza

Kllemi nu mi se pare corect,da'na ...noi l-am izolat pe tati dincolo

Nikolici vaaai ce emotii am ,sper sa fie numai vesti bune

Ramo vai de spatele meu,il simt din ce in ce mai rau

Laviniazi cum a iesit turta???

vreau si eu reteta de turta dulceeee!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nicole sa fie..scot si eu de la naflatina

Nausica si pe mine intereseaza sa fac cozonac la masina de paine...se pare ca fetele n-au incercat. De care masina ai? faci zilnic paine? Daca vrei retete sa spui..am multe. Si pentru blat de pizza. Te intreb pentru ca vreau sa iau si eu sa fac paine..cozonaci si inspectez piata..vreau sa am cozonac proaspat in casa de Craciun.

Babytza l-am vazut pe David la zapada..e tare haios. Ma bucur ca mama ta e bine

Am facut si noi duminica bradul..a fost bataie pe globuri..intre Raducu si pisica..sa mori de ras nu alta.. apoi l-a si doborat jos..acum a inteles ca nu are voie sa traga de globuri si e cuminte

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va arat si eu o reteta de turta dulce care mi-a placut mie
aici

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

piolica multumim pt reteta....noua ne-a placut tare mult.

ma bucur. pup you back!

babymom, nu-mi mai amintesc daca eu am mai adaugat faina din ochi, v-am zis ca am facut reteta o data acum 2 ani. eu cred ca o fac maine, ca azi nu am avut timp. Aluatul tb sa fie destul de consistent ca sa-l poti intinde usor dupa ce-l scoti de la frigider.

reteta este cam pt 30 de turte dulci cu forme de 4-5 cm, acum depinde si de forme, cit de mari / mici sint....

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nu stiu daca va mai amintiti, cind erau boboceii nostri de vreo 6-7 luni, eu cautam ca disperata pastirnac (ca va auzeam pe voi cum le faceti supe si puneti si minunata leguma), pe care nu l-am gasit pe nicaieri, iar la vreo 2 saptamini, cind deja ma lasasem pagubasa, l-am avut in cosul cu legume bio.
Acum mi s-a intimplat din nou, dupa ce am cautat ca bezmetica ridiche neagra, cind Elsa tusea, la 1 saptamina, paf - apare ridichea neagra in cosul cu legume si asta vreo 3 saptamini la rind. Problema e ca acum am o gramada de astfel de ridichi si nu stiu ce sa fac cu ele (Elsa nu mai tuseste... sa o pun sa tuseasca?). Aveti vreo idee cum am putea sa o cunsumam? Merci.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Deci...a uitat sa cumpere testul.Beautifully!

Mergi la inceput