Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 18
piolica spune:
sinteti niste dragutze! Multumesc!
ati vazut vreodata un Mos in slip si-n slapi? Nu???? Atunci uitati-va aici. Unde o ducem pe Elsa la piscina a venit mosul! Elsa e pe undeva in mijloc, in bratele tatalui ei, are o boneta rosie pe cap.
Uitati-va si la nenea ala care are un aparat super mare, cu un obiectiv cit casa, cu el in piscina!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
andy.p spune:
Piolica super tare Mosul in slapi
...si Elsa o cuminte
.Vad ca toti copii reactioneaza asa
cand il vad pe Mosu'
..D-ne ajuta sa fie bine cu prietena ta
Babytza da,da asta urmeaza....sa ne schimbam toata camera
,ma bucur ca e mai bine mami tau
Klemi deci voi sunteti 3 in pat?Noi numa doua![]()
Nerantula si A vrea numai in brate
,sa stea lipita de geam ,si eu in spatele ei,m-am saturat deja sa ma uit pe geam

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
piolica tare mosul in slipi ![]()
![]()
![]()
Da' Elsa nu prea a vrut la el
pupam fata dulce 

kllemi sunt poiata mai ![]()
![]()
![]()
Nu am apa (deloc) de aseara de la 11 

Si nici nu o sa am pana maine seara cand vor fi gata reparatiile 

Teava din pamant trebuie schimbata
Bine macar ca nu mi se opreste centrala si am caldura 
PS : vedeti de ce e bine cu 10 biberoane si 11 suzete ???? ![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
Nicolici, tin pumnii!
Babytza va mutati la noi? Avem apa, jucariile de mos deja le-am scos, facem si un brad impreuna...
Laura urata treaba cu petele ... care se pun pe capetele cupiilor nostri! Eu spersa te tina spatele s-o tii atata la geam.
Kllemi eu dorm in formatia asta de mai bine de 9 luni insa avem pat fara scandura la mijloc. Vreau sa-l vand insa
/ A propos de pat, cine ajunge in ikea imi spune si mie daca au canapele ikea ps?
edit: imi adormise bebellina, ca am scos-o pe-afara vreo de 40 de minute. Se pare ca atata ii place sa stea. Partea buna e ca adoarme foarte repede, ma asez pe scaun, citesc ceva, ea suge si pa bebe!!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
aveti idee cum se poate deschide tv-ul fara telecomanda?![]()
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

300 spune:
Am reusit si eu sa fac niste poze Andei in zapada: ba era seara, ba mi-era frig, ba-mi lasam teledonul pe-acasa... in sfarsit, cat timp am avut camera minune nu m-am indeletnicit sa ii fac.
Mos Craciun in varianta mini.
Ramona,
b de la bebe, blog...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 aveti idee cum se poate deschide tv-ul fara telecomanda? 11sMami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008) ![]() |
Toate au buton de power, vezi daca nu are un plastic sub care sa fie butonele, ori sub ecran ori pe lateral. Daca nu te descurci intra [pe mess si iti dau tv online.
piolica, o scumpa elsa.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
kllemi spune:
300
dar nu am scandura pe mijloc ci pe margine, deci iti dai seama, copilul doarme pe mijloc si atunci noua ne revine marginea care are canturile aferente (eu ii zic scandura)....![]()
babytza...da mai iarta-ma poiata am vrut sa zic si eu....
dar nu stiam cum sa-ncep...![]()
andy pai si ti se pare balantza echilibrata??....adica cum voi doar 2 in pat si noi 3...
..nu ma mai joc...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Kllemi, patul meu are 160 si nu dorm niciodata pe scandura. Am crezut ca poate aveti o canapea,am patit la Valcea, unde am dormit o seara in sufragere la ai mei si am pus fata la perete si pe mine la mijloc si mama ce-am tras!
Ca sa dormi mai bine, incearca sa stai intr-o parte si fata sa doarma in scobitura facuta de trunchiul si picioarele tale (ea isi va tine picioarele ridicate pe ale tale). Ei ii va placea. Si cand intepenesti intoarce-te invers si poti lasa capul sau un picior sa alunece din pat. In fine, nu stiu sa explic prea mult, eu ma intind foarte bine cand ma intorc cu spatele la ea iar cu fata oricum sta lipita demine si ma pozitionez cumva in jurul ei. Ea doarme pe ce loc mai ramane ![]()
Ramona,
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:

Piolica, Nikolici, Cine-a-mai-incercat-reteta-de-turta-dulce!
Fetelor, acum am amestecat ingredientele si mi-a iesit o pasta prea moale sa poata fi modelata sau intinsa. E normal???
In plus, cantitatea pe care am obtinut-o mi se pare tare putina - a incaput intr-un bol cu ceva mai mare decat cel din care papa bebe; nu cred ca-mi ies mai mult de 10 turte. Ma insel?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor