Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 17
Nerantula spune:
Anamona, multumesc, numarul era pentru o prietena, a vorbit deja cu Irina, dar cred ca voia sa mai bata si pe altcineva la cap. Are niste ragade foarte uratele si rezista greu ![]()
Gruia, farama de steluta
nikolici spune:
nerantula
II
si pt. tine
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
eu mor de nervi
trebuia sa primesc niste bani inapoi de la o comanda veche pe laredoute si astazi ma suna de labanca sa imi zica ca au venit banii dar e complicat ca eu am contin lei si nu imi pot da banii si trebuie sa deschid cont in euro si sa fac si nu stiu ce declaratii cum ca banii imi apartin...si toate astea inainte de ora 17
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

andy.p spune:
si multi
ici ptr toata lumea.
Suntem bine,da prinsi rau cu zapada
,Alexia nu vrea sa stea in sufragerie deloc,asa ca ne-am mutat cu totii in camera mica,mai venim in vizita in sufragerie,da'fuge repede cand gaesete AC
Roxana nu te enerva
,
mami si MIkul..oo si burtica of course
Nikolici 

...si vreau si eu reteta de turta dulceee
Nerantula ce mai faceti??
Anamona vazut poze cu T frumoasa foc
Piolica cum e prietena ta??Te
si tin pumnii.
Babytza 

Cum e mami tau??
Ada off ,am si eu zile din astea,din pacate,
si
.Ai schimbat scutecul?
Andy_g ce frumos sta Andrei pe sanie![]()
Kllemi si gaza tot cu mine doarme,da ne-am obisnuit,acum nici nu o simt![]()
Vazut si poze frumoase de bobocei si Razvanel vorbaret![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici pio esti dragutza...mai ales ca vine de la o aspiranta simpatica. ![]() Uite si pt. tine ...hai gata in ianuarie sa munciti cu sporYo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
promit! pup!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Laura, prietena mea s-a operat azi. O sa o sun maine sa vad cum e, eu sper ca va fi bine!
Multumesc de intrebare. 
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:

Majorete cucuiete , s-atraga bebici la fete !!!!!!!

Niko , piolica, Joy, Nerantula II!!!!
Aoleu Laura, tot nu vrea in sufragerie ?
Schimbati mobila si camerele ![]()
![]()
![]()
Mami e mai bine 

Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Multumesc, insa la mine mai e pana la testare ...
, o las pe Piolica mai in fata, eu abia am iesit la incalzire 
Laura, multumim de intrebare, suntem bine, sanatosi, incercam sa ne imprietenim cu zapada ... saniuta pe care i-am luat-o nu ii prea place, vad ca le vaneaza pe cele clasice, din lemn
In rest, ar vrea toata ziua numai la mine in brate, de mana, etc., in caz contrar ma bombane faca incetare .. incerc sa gasesc un mod de a-l atarna de mine in spate, poate un mei-tai, dar nu am cum sa ajung la probe, pe vremea asta 
Gruia, farama de steluta
kllemi spune:
mai, mai, mai ce este nebunia asta aici.....
...pai si eu nu si eu nu scot 

nikoliciule...nu ne dezamagi,

HAI PIOLICA, HAI PIOLICA 
, JOY, NERANTULA....hai o data cu incalzirea..

...DECI SA NU AUD ALTCEVA DECAT VESTI BUNE, IN ZILELE CARE URMEAZA....TIN PUMNII STRANSI 

MAI BABYTZA nu stiam ca esti si poeta....

ANDY.P sunt convinsa ca si eu ma voi obisnui in ritmul asta....numai ca la noi nu doarme numai cu mine, ci si cu tac-su....si atunci unul intr-o parte si celalalt in cealalta parte a patului ne mancam amarul...cum se spune....asta se intampla doar de cateva zile ca ea dormea destul de bine la ea in patuz....nu stiu ce sa zic 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Anca &