Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Eu numar zilele pana la concediu AMR 3
Claudinna si mie imi sta inima in loc cand il vad cocotat, dar reusesc sa nu ma manifest Pratea buna e ca e foarte prevazator, nu se arunca inainte, studiaza totdeauna terenul

Babytza da, l-am luat la reduceri

Eu cand vad fetite cu rochite in poze mor de dragul lor Sper sa am parte si eu de una (inca nu ma apuc de treaba, stati linistite). Pentru nepotelele mele mereu cumpar rochite

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Gluma:

Abordati de o maniera cit mai concisa urmatoarele subiecte:
religie
sexualitate
mister

Textul care a luat 10/10 a fost:

Doamne-Dumnezeule, sint insarcinata, insa cu cine????

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

noi astazi suntem invitati la petrecerea de craciun de la TL de la serviciu, la un loc de joaca pe splai se tine...

din pacate am inceput ziua prost. Teo nu a vrut sa manance nimic. A tinut-o numai in obraznicii (chiar daca sunt asa dulci cum le fac ei) si m-a enervat rau-rau de tot...
I-am luat farfuria din care n-a mancat nimic pentru ca nu a vrut sa puna mana pe lingurita. I-am zis ca pana la masa urmatoare nu va primi nimic altceva... dar nu pare sa-l deranjeze.
Ma rog, pana sa ajungem la asta, l-am rugat, l-am laudat, l-am amenintat ca nu mai merge la party, nu... nimic, asta e incapatanat ca stanca. NU VREAU SA MANANC.
Seria nu continua si pe celelalte subiecte... a facut caca si i-am zis hai sa ne spalam. NU, NU VREAU SA MERG.
Alta data l-as fi luat pe sus si l-as fi dus.
Azi e o zi din alea in care mi s-a pus pata si nu mai fac nimic. Destul ca am muncit in patru labe doua ore sa strang toate rahaturile imprastiate de ei ca sa pot baga aspiratorul, sterge praful... sunt obosita si numai NU NU NU NU NU imi trebuie sa aud.
A ramas neschimbat. E pampersul de ieri de la 8 seara. Oare cat tine?
Nici nu-l schimb si nici mancare nu-i dau, pana nu se poarta frumos.
Doar n-o sa faca toata viata totul cu forta. Mancarea trebuie sa i-o bagi pe gat de cele mai multe ori.
Nu mai zic ca refuza sa manance SINGUR, asezandu-se cu fundul pe ambele maini....
Fiecare pampers se schimba cu razboi, rugaminti, alergatura prin casa, amenintati.
Baie... nu mai vorbesc, ce cosmar este.
Iesitul afara, o, ce lupta. Normal ca dupa ce iese ii place si nu mai vrea sa intre... dar mai intai il alergi, il prinzi, il tii cu forta ca sa-l imbraci...
in fine, sunt cam suparata acuma, de unde si mesajul acesta...
(chemati protectia copilului... ca n-am schimbat pampersul de ieri
)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ADA .....as suna eu la protectia copilului, dar sunt curioasa cat rezista pampers-ul ala.........sa ne spui si noua..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! va scriu si eu un pic asa in pauza de masa

am iesit si noi ieri la plimbare cu saniutza si prin zapada si peste noapte deja Andrei avea nasul asa de infundat ca nu putut mai deloc sa doarma si azi dimineata curgeau mucii pana la gura....si chiar a fost bine imbracat si nu am stat mult pe afara dar de.....asta e... sper sa nu ne tina mult

in alta ordine de idei am pus si eu cateva poze de la Prima plimbare cu saniutza

PS: voi ati observat ce de emoticoane noi avem pe DC? eu abia acum le-am vazut: sunt tare dragutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada eu sunt alaturi de tine Daca nu mai rezisti, suna un prieten...daca mai rezisti , dar totusi ai nevoie, suna un prieten...si daca e cazul, ca sa nu recurgem la asistenta, trec eu mai tarziu si ii schimb pampersul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Nausica, il am eu. Il donez cu placere, cred ca 1 data l-am scos din cutie . Este cel de la Bebesounds, daca ceva in genul www.bebek-store.ro/vmchk/Sisteme-de-supraveghere/Aparat-de-ascultat-zgomote-fetale.html" target="_blank">asta cauti. Cred ca e chiar cel din poza.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Nu vrei sa mi-l donezi mie?...de maine dc o fi cazul

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

deci maine scoatem zvapaiatele? eu le scot inca de pe acum! sa fie intr-un ceas bun.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

pio esti dragutza...mai ales ca vine de la o aspiranta simpatica.
Uite si pt. tine ...hai gata in ianuarie sa munciti cu spor.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nikolici, II

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput