Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nausica, il am eu. Il donez cu placere, cred ca 1 data l-am scos din cutie . Este cel de la Bebesounds, daca ceva in genul www.bebek-store.ro/vmchk/Sisteme-de-supraveghere/Aparat-de-ascultat-zgomote-fetale.html" target="_blank">asta cauti. Cred ca e chiar cel din poza.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Am rezolvat cu aparatul, Babytza .

Claudinna, am vazut si eu scoica de la tine ieri, fraaaaate, aia-i Ferrari pe linga ce-aveam eu, sarumina inca o data si sa stai linistita ca-i pe miini bune.

Mergi la inceput

July, sarumina, am rezolvat cu Babytza. Merci mult de tot oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

'neata..va rog sa vb. un pic mai incet ca mi-e somn ...copilutzu nostru sa obisnuit tare de tot la noi in pat si nu mai vrea sub nici un chip la ea in patutz .......dimineatza pe linga si bagA cineva si un masaj ptr, cei care dorm pe scandura de la pat???... ca daca da, vreau si eu...

babytza si la noi se intampla la fel cu cremele, am inceput sa ascund cele care se deschid in sus, ca a inceput sa le deschida cu gura si nu de alta,dar cred ca a mancat ceva crema dintr-un tub... si i le las doar pe cele care se deshurubeaza....la fel si ea cand ma vede ca ma dau cu crema, se freaca si ea pe maini dinainte .....are un stil...ma termina ....DECI, IN CONCLUZIE TOATA LUMEA ARE CATE O MAIMUTZA ACASA....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

July, sarumina, am rezolvat cu Babytza. Merci mult de tot oricum.

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

Cu placere, bine ca ai rezolvat.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata! Ma abonez si la cafeaua voastra desi am dormit relativ bine printre trezirile obisnuite.

Anda aseara a zis deget si ne arata degetele de la piciore. Pe ale lui tati mai intai ca erau la vedere, apoi pe-ale mele si pe ale ei . Nu ma asteptam s a spuna tocmai asta ca n-am facut mare caz cu degetele astea. Mai zice si ucu la ochi, bebe sau baba la bebe, becu si destule altele dar eu am probleme cu memoria sic an ma apuc sa le enumar uit. Uite ca am crescut si mancam paine cu unt ca noi ne luam micul dejun la ora 12.

Babytza ce-l chinuiai pe-ala mic sa faca poze :))) ACum daca ma gandesc azi o s-o chinuiesc si eu ca nu am o singura pozma in zapada si doar am iesit zilnic (mai putin vineri).

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

claudinna decathlon este un magazin cu articole sportive. e in bucuresti si nu cred ca mai este si in alt oras din tara. au site dar din ce am vazut nu au magazin on line.

as vrea si eu va rog userul si parola de la mail-ul comun

si eu tot de la decathlon o sa-i iau Elsei cizmulite de iarna. Ne-am dus ieri, insa nu mai aveau marimea Elsei, asa ca am dat comanda la bunici, se duc ei la Decathlonul de la ei din oras, iar miercuri cind ajungem la ei o sa aiba si Lizuca cizmulite de zapada . Tu le-ai luat pe cele roz? Eu le vroiam pe cele gri cu talpa rosie.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Khristin moa cata zapada , tare fain ca v-ati distrat

Claudinna multam de cafea

Babytza ce dulce e soricelul in zapada

Mi-s chioara de somn si o durere de cap ma cam incearca

Crina mea nu zice chiar asa multe cuvinte..e cam puturoasa , altfel stie tot ce se intampla prin casa, tuburile cu crema sau cutiutele le prefera si ea

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

beyyy, fac bale masiv la turtele dulci ale lui Nikolici. vreau sa fac si eu dar n-am faina. cred c-o iau pe Ania in rucsac si ma duc sa cumpar, ca n-avem nicio sansa cu carutul.

Mergi la inceput

Inca o rugaminte:

Are cineva o reteta buna (incercata, reusita) de cozonac facut la masina de piine?

Mergi la inceput