Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
si pentru doritoare!!

Khristin, ma bucur ca v-ati distrat la spectacol!! ai dreptate cu dezapezirea, daca ar vrea sa faca ceva ar face dar atunci nu le-ar mai ramane lor atatia bani!!!
Razvan foloseste cam 15-20 de cuvinte acum. numeste mai multe chestii cu acelasi cuvant...iar daca ar fi sa punem si cum face pisica sarpele etc, spune cam 30
sa ai vacanta placuta!!
pe la noi vine Moshul acasa in seara de Ajun (sa vedem cu cine aranjam sa joace rolul)

Paula, mor de ciuda ca n-am luat si eu centrul ala de joaca. e super!! sa stii ca m-am speriat tare cand ai povestit despre minunatiile pe care le face Mihnea al tau iar cand am vazut cum sta pe manerul d ela fotoliu...ai un mare explorator!

nikolici, stie ea Karina ce stie!!! cand testam????
super arata turta dulce si chiar vroiam si eu sa-ti spun ca imi place tare rochita cu care a fost Pisikuta la intalnirea cu Moshul

anamona, ati avut mare idee cu scoia!! nici nu va mai trebuie sanie, la cat de comod sta Thea in ea!!

abe, cred ca e dulce foc cum te imita! acum inregistreaza tot!

300 Anda a ta o sa va ia pe amandoi la treaba asta cu calculatoarele!!

kllemi, lavida, sa aveti bafta la gasit saniuta dorita!!

noi l-am plimbat pe Razva ieri pe hol pe mocheta, pica de somn, dar nu vroia sa se dea jos: "tit-tiiiit!", jelea dupa ea

poate daca se mai incalzeste il scot si afara. nu mi-e decat ca urla cand il bag in casa si in consecinta nu putem sta putin, ca asha pe jos l-am scos si ieri vreo 15-20 de minute...nu va spun ca l-am bagat cu forta si cum se zbatea...
vad ca a renuntat la obiceiul cu plesnitul, dar sigur imi furam vreo cateva ca acum 2 saptamani cand am avut curajul de a nu-l lasa sa plece in voia lui pe strada...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Cafea cu lapte si de la noi ceai cu miere si lamaie , cioco calda si pepsi

Khristin woow ce de zapada
Super ca v-ati distrat la party Sa ne pui si noua poze
Nu am avut cand sa ii iau sotului cadou...zilele alea am fost tare prinsa cu mama si cu spitalele A mai dat si ninsoarea si mi-a fost si mai greu sa ma deplasez...dar ma revansez de craciun. Nu ma intreba ce ii iau, ca nu stiu

Asa este si la noi cand da zapada : cum incepe ninsoarea ies cu plugurile in oras , ii vezi pe arterele principale cum se plimba cate 2-3 masini pe un sens Numai ca eu i-am vazut facand asta cu plugurile ridicate .....ce rost avea sa si dea zapada Iar lumea e prea comoda sa isi dea zapada din fata blocurilor, pe alei sau pe trotuarul din fata casei....Isi dau zapada de pe masini, isi fac loc sa iasa si asta a fost munca lor in folosul societatii
Anul trecut au facut mai multa treaba, mai ales ca era vorba ca se da amenda daca nu iti cureti in fata imobilului tau....anul asta li se rupe ....
Nesimtirea asta ma scoate pe mine din tzatzani...Nu e numai vina autoritatilor, evident, ar trebui sa participe fiecare persoana ( ma refer la cei care sunt si apti fizic, nu la batrani sau cei care nu pot ) Mai avem tare mult pana vom ajunge la nivelul unei tari civilizate.
Si asa cum spunea Alexa, nu e suficient sa ne plangem si sa stam cu mainile in san . E obligatoriu sa punem mana sa facem chiar noi ceva...dar repet : mai e mult pana sa si facem altceva decat sa ne spunem nemultumirile ....

abe asa este, sunt ca niste maimutici , copiaza tot Cred ca a fost tare dulce
Ieri , inainte sa plec cu mama la spital, ma dadeam cu crema pe maini. David e lesinat dupa cutii , cutiute, tuburi....cand m-a vazut cu tubul de crema a venit gramada pe mine sa ii dau si lui Sa-l fi vazut cum statea cu manutele intinse sa il dau si pe el si ce frumos isi freca mainile sa intinda crema a fost mortal

Paula super centrul de activitati Se vede ca se distreaza Mihnea pe el
Am vazut ca ai fost si la cumparaturi ...Pe piciulica ala in salopeta l-ai luat la reduceri ???

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lavida rochitza face parte dintr-un set cu gecutza si caciula ruseasca si le-a primit Karinutza la nastere de la niste prieteni din State.Si eu de abia asteptam sa o pot imbraca o data...nu mai cresteaMultumim de aprecieri

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

khristin presupun caci casa din foto, a picat cu zapada aia cu tot.
Stii ii spuneam sotului care era foarte dezamagit de cei care ne conduc , hai sa ne caram si sa ne ducem....undeva, si undeva pt romani ar fi Canada sau Australia cu acte in regula.
Raspunsul lui a fost...AOLEU la serpi in Australia, aoleu in Canada sa ne inghetze tot in noi si sa ne pierdem in zapada...nu draga du-te tu.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Claudinna, chiar ca vorbeste f bine Razvan. Felicitari!

Harri isi baga degetul in nas. De vreo cateva zile. Si sta cu el in nas cateva min. Cred ca isi descopera orificiile.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, HELP!

Aveti idee unde se poate gasi aparat de ascultat cordul fetal? Am sunat la Mothercare si nu au. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Nausica il am eu. Pentru cine ai nevoie ? Te referi la cel cu care asculti inimioara fatului la mami in burtica ?

Mergi la inceput

nausica incearca sensiblu, dar gasesti si pe net de vanzare.

Mergi la inceput

Mergi la inceput