Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 13
Paula-Laura spune:
Nikolici ce harnicuta ai fost! arata bine!
Claudinna e f. tare Razvan! Iar tu ai o rabdare fenomenala! 
Anamona f. frumoase pozele!
Si pozele cu papusile blonde ale Lalei sunt de poveste!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna tare de tot Theea!! de unde rezulta ca Dragoselu o sa aiba si el bani muuuulti!!! ![]() ![]() ![]() mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Ce tare esti Clau!!!

Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
Am vazut poze tare interesante, Mihnea, Thea, Lala's girls...ce copii reusiti, frumosi si destepti.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Mai devreme, am incercat sa-mi fac un dus ca omul si cum v-am mai scria eu acu ceva vreme....nu exista usa pt K inchisa, asa ca asistata indeaproape de pisicutza si de tati care o supraveghea pe K, am incercat rapid sa ma sapunesc insa nu a fost f. usor pt ca mi s-au adus diverse lucruri, adika aruncate in cada, ca de ex: papucii, paharul cu apa, balonul, o olitza si cea mai tare faza, a gasit ea in dulapior, niste tampooane si insista cu mana intinsa sa le iau...am oprit apa la dus si i-am spus ...mami eu nu as mai vrea tampoane o buna perioada de timp, asa ca dai le lu tati...mai si nu stiu ce a inteles ea ca asa a facut....o fi vreun semn???Oi avea nevoie ori ba?![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Nikolici deliocios
, super tare K, poate o veni vreun fratior 
Paula-Laura un scump Mihnea
, sa se joace sanatos in noul centru de activitati 
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
anamona spune:
multumim de aprecieri :)
nikolici, a inteles ce i-ai spus, fii sigura de asta! K nu mai e bebe mic, s-a facut fetita mare si desteapta!
abe spune:
vazut si poze de Mihnea, e frumusel foc si are o gramaaadaaa de jucarii!!
azi maria m-a auzit vorbind la telefon pe un ton mai certaret (desi nu-mi sta in fire) si dupa ce am terminat a luat telefonul si vreo 5 minute s-a plimbat cu el prin casa strigand si certandu-se!!
stiu ca conteaza foarte tare ce aude/vede in jur copilul dar acum am si dovada proprie. astia mici copiaza tot!!!
lavida spune:
Nikolici, ce-am mai ras imaginandu-mi-o pe Karina cum iti arunca olita si papucii in cada!
Am vazut si pozele de la petrecere, e superba Karinutza, si ce rochita frumoasa are! De unde i-ai luat-o?
Mihnea e taare frumusel si ce victorios se uita el cocotat acolo!
Lala, ai 2 printese minunate iar peisajul e de poveste. Cand povesteai cum o scarpina Alice pe Anna pe spate chiar m-ai facut sa-mi doresc inca o fetita 
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
khristin spune:
Am revenit…aseara spectacolul printeselor pe gheata de la Disney, costumele, reprezentatia patinatorilor excelenta i-a incantat pe toti micutii din sala si de ce nu si pe parinti…
Piolica, de-abia asteptam sa va vedem in poze. Noi brad avem artificial, din comoditate ca sa evitam acele…
Laura, pupici voua
…ce mai face tanarul Andy ?
Laureta, vazut pozele papusilor tale…nu-ti spun ce succes au avut si la noi Pet Shop /Town la fiimea iar mai nou acum la Chris…cine ar fi crezut ?! ![]()
Ada, felicitari pt. primii pasi ai micutului.
Claudinna, ce dulce era micutul cu ‘portocala acra‘…Felicitari, pare foarte avansat in ale vorbirii… cate cuvinte spune ?
CD, cum te simti la a doua sarcina ? Vreti sa aflati ce veti avea sau va ramane surpriza ? 
Babytza, ce cadou i-ai luat sotului ?
Nikolici, ce dulce era Miss K...si parea cam speriata de Mos...si eu ma astept tot la genul asta de reactie de la al meu ![]()
Anamona, super interpretarea tavii
. Poze n-am vazut ca nu mai stiu parole dar sint convinsa ca-s reusite.
Lala, adevarat peisaj de iarna acolo 
AlexaM, ma bag si eu in discutia despre dezapezire, spunandu-ti cum se practica pe aici in Canada – eu una ii zic tara zapezilor, unde ninge o data si pana la 30-40 cm
, fara gluma
. Asta e o poza asa mai www.flickr.com/photos/napix/2348076014/" target="_blank"> reprezentativa
, desi nu e din zona noastra. Anul asta pana acum, culmea am avut o iarna super blanda, dar ne asteptam din ianuarie incolo la caderi de zapezi serioase. Orasul unde stam noi e destul de nou si modern, in consecinta are foarte multe benzi de circulatie, adica chiar si 4-5 pe un singur sens pe arterele principale. Cand incep plugurile sa dezapezeasca, in jur de 4-5 dimineata, pleaca cate 5 pluguri pe sens si sint sute pe strazile/autostrazile orasului. Pe la amiaza, niste mici masinute dezapezesc ariile pietonale. Intr-adevar nu se dezapezesc imediat zonele strazile zonelor rezidentiale, dar se curata de primarie totusi ulterior. In fata casei este obligatia fiecarui cetatean sa dezapezeasca. Si la iernile grele care sint aici nu i-au prins pe oficiali niciodata nepregatiti. Deci, se gasesc oriunde solutii daca se vrea…iar spiritul civic se educa iar daca se vrea.
De maine si eu sint in vacanta oficial si am misiune sa-l gasim pe Santa in vreun mall unde-si face dansul veacul
ca sa pozam copiii…![]()
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.