Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 12
angelynna82 spune:
Claudinna cum se face tortul cu trei feluri de ciocolata? 
Felicitari pentru premiu
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
claudinna spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13415/TORT-CU-3-FELURI-DE-CIOCOLATA/
aveam si un link cu un blog, dar nu-l gasesc
merci d einfo cu premiul!
felicitari si tie!!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna tare de tot Theea!! de unde rezulta ca Dragoselu o sa aiba si el bani muuuulti!!! ![]() ![]() ![]() ce s amai, destinul este destin!! si pana la urma, nu inteleg de ce nu vrei sa aiba fata bani ![]() www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Intelesul e cu totul altul: banii nu sunt un scop in sine, imi doresc sa ii aiba prin munca cinstita si pe merit!
in opinia mea, daca esti destept si iti palce sa muncesti, e imposibil sa nu ai parte si de bani :))
si da, se pare ca Dragos va fi plin de bani :))
LE: cu pozele eu sunt responsabila :)
ne-am decorat un pic casa in spiritul Craciunului, intentionez sa va arat mai mult cand o sa avem si bradul in peisaj :)
angelynna82 spune:
Anamona tare frumoase pozele, T s-a integrat perfect intre copii 
Clau multam 
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
abe spune:
claudinna decathlon este un magazin cu articole sportive. e in bucuresti si nu cred ca mai este si in alt oras din tara. au site dar din ce am vazut nu au magazin on line.
as vrea si eu va rog userul si parola de la mail-ul comun
nikolici spune:
Va invitam la turta dulce facuta de Kiki Riky![]()
http://family.webshots.com/photo/2811199870103956310vfbmFe
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Paula-Laura spune:
Buna!
sunt happy ca i-am gasit lui Mih niste cizmulite imblanite/cauciucate.Le-am luat de la Leonardo, am intrat intr-o doara si am gasit ultima pereche. Si au costat doar 40 ron 
am reusit sa mai incarc ceva poze daca vreti sa vedeti pe ce se mai catara Mihnea
sa admire privelistea
sa evadeze de la masa
cum mananca
ursulet in zapada
si bineinteles noul centru de joaca si la ce foloseste el![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Claudinna super vorbeste Razvan! Deja nu mai ai treaba!
Nikole teleporteaza cateva si la noi...
Anda i-a stins calculatorul lu tac'su, chestie care implica deschiderea unei usite si apasatu pe buton. De dimineata ne-a aprins aceeasi scula... Hm, vad ca se duce din nou 
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Paula-Laura spune:
a, si sa va zic ultima isprava: se catara pe masa din bucatarie
se urca pe scaun (are o tehnica tare de tot, se apuca de gratiile de la spatar, se trage de ele a.i. sa isi ridice burta pe scaun si pe urma isi ridica picioarele si top sus) si stand asa acolo s-a gandit ca ar manca biscuiti... asa ca acum daca nu bag scaunul sub masa ma trezesc cu el pe masa 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete