Bobocei de sep-oct 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Salutici si de la noi

Am dormit dimineata de am rupt patul in doua S-a trezit sotul cu soricelul la 8.30 si am ramas eu sa dorm pana la 11 Moaaa ce bine fu
Am recuperat si fata , a fost ieri la tara cu prietena ei. Azi au fost la patinoar.
Mami mai are doar cateva zile de pansat, apoi scapam A zis azi asistenta ca se reface foarte bine si scapam de pansamentul intern , asa ca vom putea efectua schimbatul acasa Yupiiiiiiii !!!!!!

Ramo am ras cu lacrimi off off mai mai...

Lavinia la ce ora s-a hotarat sa doarma Dragos ?

Lala ce scumpaaaaa Cred ca iti vine sa o mananci

niko ce frumos a reactionat la brad !!!!!

anamona cool ideea !!!

Lumi ai lasat fetele fara pepsic Te pup de o mie de ori

Ada da stiu ca a mancat O fi de la mers

Claudina il declar pe Razvanel campionul la vorbit !!!!!!! Nu te-ai lasat pana nu a zis acra

Angelyna

kllemi pup si eu

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ia uitati ce harnicuta am fost

Am facut drumul lux dar acum ninge iar.

Nu pot sa vad filme ca am net-ul asta de 3 lei.

Babytza, ce bine o fi sa dormi pana la 11!Eu cred ca la pensie mai pup asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

seara buna

pentru cine mai vrea incaltari pentru zapada recomand decathlon, am gasit cizmulite impermeabile, cu blanita, la 50 ron. am vazut si manusi impermeabile (pt 6-12 luni) la 25 ron.

Bravo Radu!!!!

angelynna, drepturi de autor nu vreau , ma multumesc cu retete si idei de gatit

lala chiar ca sunteti inzapeziti! dar fetelor pare sa le placa ce simptatica e Alice!!

nikolici esti mortala!! cu cele doua olite legate de sanie, ha,ha,ha!!

nerantula, (nikolici) mersi de info despre sanie, din pacate nu o mai au pe nicaieri momentan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nikolici, ce dulce e Karinutza! si eu vreau sa o duc pe maria sa vada un mos craciun pe undeva dar nu inca nu stiu unde...

caludinna
ce vorbaret e Razvan!! cate stie deja!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici tare curioasa sunt ce va face Crina bradului , vad ca, K e tare bucuroasa , sa vezi cum e cand se cearta cu mine sau sor-mea

Lala tare scumpica Alice , vb lui Oana abia astept sa vb si a mea mai bine . Frate da' cata zapada e la tine

300 mie sigur nu imi dau

Anamona ce e ales T de pe tava? ici frumoasei, super tare sania voastra

Claudinna nu am apucat sa fac poze, s-au dus toate , dar promit ca fac data viitoare, de Craciun adica , doar pune sor-mea turta dulce si lapte pt Mosu'....
Multumim de aprecieri

Moama da' ce bine vorbeste Razvan

Lavida si eu am din lemn si nu sta prea bine singura, insa cu sor-mea pe ea sta fff bine...numai ca nu ii place zapada

Babytza ma bucur sa aud vesti bune despre mama ta, cred ca esti tare linistita acum , oare cum o fi sa dormi pana la 11 ...cu a mea fata sigur nu apuc deloc ...

Abe eu i-am luat Crinei de aici niste ghetute inalte imblanite cu talpa groasa tare bune pentru zapada si ger, merge tare bine in ele..insa sunt maro, da' nah acum nu mai fac si figuri

Astazi i-am cumparat si un trening

Meniu Craciun...vb cu mama si facem asa: ciorbita acra, sarmale, friptura (porc, pui, vita), salata de vinete si de radacinoase, cozonaci, turta dulce si inca ceva dulce...(mai tre sa ma gandesc ce)

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

am trimis invitatie pe mailul comun la pozele de aseara

sa va povestesc un pic despre eveniment :) despre cum cateodata ambitiile parintilor nu au nicio legatura cu ce isi doresc copiii :)

va ziceam eu mai demult ca eu pe tava nu o sa pun nimic ce induce frivolitate: bani, aur, farduri etc. Ei bine nu mi-a reusit nimic din toate astea :))

Ca sa scap de discutii aiurea, am pus pe tava un banut si verigheta mea. Imi ziceam asta e acum, mai facem si compromisuri: saptamana trecuta la un eveniment similar al unei prietene de a ei, copilul s-a strecurat pe langa tava nesupravegehata si a infascat Pieptanul....

Exact inainte de a trece la ruperea turtei, nasa a strecurat pe tava ditami bancnota de 100 RON.....uffff iara bani, sperand totusi ca Thea sa nu ii bage de seama....

Incepe actiunea cu alesul obiectelor: incepem f bine: apuca Surubelnita (o sa fie indemanatica, tehnica = inteligenta, o sa fie priceputa la orice),
obiectul doi: bancnota
obiectul trei: moneda ....spre deliciul nasilor :))

la insistentele mele ca trebuie sa fie obiect distinct mai ii oferim inca un obiect: a apucat 2 deodata: iconita cu verigheta

toata asistenta in delir: da o sa fie priceputa cum a vrut maica-sa dar o sa aiba bani si de la ea si barba-su ala bogat cu care se va casatori :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu de Craciun fac tortul cu 3 feluri de ciocolata
si cam atat!!
daca o mai vrea cineva sa faca, n-are decat!! eu m-am cam saturat sa stau sarbatorile in bucatarie!
sper sa fim toti sanatosi si sa ma pot odihni, sa ma bucur de copilul meu

pai bine mai babytza, asta e democratie?? sa dormi pana la ora aia??????!! (ti-o fi ajuns si tie! bila alba pt TLD!)

abe, asta cu ghetute e vreun magazin? sau au si site?

lala mi-am pus mainile in cap de ce am vazut acolo!!!!!!
din copilarie n-am mai vazut asha zapada!! si mi-am adus aminte ca ne duceam la tzara cu trenul si ne astepta unchiul meu cu sania trasa de magari...era o zapada...
tu ai bona interna? ca zau, nu vad cum de te descurci cu 2 copii si cu atatea responsabilitati...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

tare de tot Theea!! de unde rezulta ca Dragoselu o sa aiba si el bani muuuulti!!!
ce s amai, destinul este destin!! si pana la urma, nu inteleg de ce nu vrei sa aiba fata bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lala, e superb acolo la voi...desi inteleg ca poate fi totodata extrem de greu, dar peisajul si viatape care o duceti acolo sunt mirifice

claudinna, vin si pozele de iarna

Mergi la inceput

anamona, chiar eram curioasa sa vad pozele
cine le-a facut??
ce pot sa zic: copil cu ochi superbi, fetita eleganta si delicata!
se vede asha un coltisor din amenajarile de sarbatori, se simte atmosfera!
super!

Mergi la inceput